smarT Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Nick oskarżyciela: NaV # neo ._ smarT Nick oskarżonego: veQ IP lub SID oskarżonego: Gracz oskarżony przeze mnie dostał bana, podaje dane veQ'a:STEAM_0:1:997851, IP: 31.183.15.84:29116 Przebieg sytuacji: Wszystko jest pokazane na demku. Dowody: http://www31.zippyshare.com/v/10000749/file.html 4:44 / 46 - Napisałem adminowi "veQ" na u@5:03 / 06 - Widać jak modelowo pojechał5:09 - Jak widać admin veQ nadal gra, olał sytuację.5:48 - Ponownie napisałem (admin nie wbił na spect pomimo że nowa runda)5:58 - Ponownie oglądam gracza którego zgłosiłem na u@6:06 - Gracz dostał bana o powodzie "WH", bez screenów . PS dodam że na początku gdy na niego przełączyłem (miał celownik na lewej stronie ściany) zamiast na drzwiach.6:12 - Jak widać veQ nadal gra, admin nie raczył spojrzeć nawet na gracza, a dostał bana o powodzie "WH"Pomimo że gracz dostał słusznego bana (wiem że demko mało o tym graczu widać że ma wh, ale tu bardziej chodzi o zachowanie admina) to zachowanie admina jest niedopuszczalne.Ban gracza znajduję się tutaj: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=8345 Prawy górny róg (program do nagrywania, nie wyłaczam go gdy już włączę do gier typu FC3). EDIT ! Kolejne dowody, wystarczyło że napisałem "gracz ma aima+wh" i dostał od razu bana, nawet nie wszedł na spect, a może jednak się myliłem że coś ma? Screeny: http://www40.zippyshare.com/v/36586254/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Smart to że zgłaszacie kogoś na u@ to nie znaczy że admin musi wejść na spect i obserwować gracza wystraczy nawet jedna akcja by zobaczyć czy ktoś jest odpalony czy nie :) Sam napisałeś że ban był słuszny więc nie wiem w czym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarT Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Problem w tym że admin musowo musi sprawdzić gracza którego gracz oskarża potem mogą być odwołania bez demka/ss-ów. Tyle w temacie, nie musi ok, ale niech zrobi te ss'y a nie że powód "WH".Napisałeś wystarczy jedna akcja, gdzie była akcja że veQ nie żyję/był na spect? Nie napiszesz mi chyba że od 3 rundy daje mu bana, dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 21, 2014 Donor Deserved Share Posted December 21, 2014 Administrator powinien sprawdzić gracza ze specta, mówię tu o przypadku gdzie gracz jest oskarżony o WH. Przy aimie oczywiście nie jest to konieczne. Jako administratorzy powinniście wykazywać się większym zapałem do pracy a nie interesować się tylko grą czy nabijaniem lvl`i na owym modzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Powiem tak co chwile czytalem na u@ co pisales i poprostu gdy padlem to patrzylem na gracza i chcialem go zbanowac.Lecz mialem problem z konsola wiec przepraszam cie :) Chcialbym tez powiedziec ze jesli nawet nie dalem ssow to widzialem jakie on mial wh.Nauczylem sie jednej prostej zasady od benusa jesli widze ze gosc jezdzi modelowo po scianach to banuje ,a jesli ktos sie wydaje mi sie podejrzany to robie ssy. Pozatym Nav co mam powiedziec jak mi pisza nie raz ze masz wh i co mam ci robic co mape ssy bo tak ludzie chca.Najpierw pomysl nad tym co piszesz a nie odrazu skarga leci na mnie bo ty masz takie widzi mi sie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 21, 2014 Donor Deserved Share Posted December 21, 2014 Wydaje mi się, że administrator wszystko jasno i klarownie wyjaśnił. Nie widzę sensu dalszych sporów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 byłem wtedy z wami w grze i Admin Veq sprawdzał tych graczy więc nie wiem w czym problem smarT. Piszesz że admin nie sprawdza a jak widział to co chciał więc daje bana to jego sprawa co będzie dalej. Skarga jest jak dla mnie nie słuszna :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarT Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 W tym momencie to admin mnie kompletnie zdołował swoim zachowaniem, pisałem mu od 4 rund, co ciekawe wczoraj była taka sama sytuacja dopiero jak napisałem na zwykłym say, napisał że sprawdził, nie raczył wejść na spect'a i gracz (spalony) cały czas grał. Gdy padłeś, na demku ani razu nie padłeś problem z konsola, ciekawe jaki to problem, a zresztą nie napiszesz mi że nie masz binda na amxmodmenu. Prosiłbym o nieudzielanie się Cvvaniaczka/CoFFer'a, ponieważ wczoraj pan CoFFeR zaprosił mnie na TS'a w celach sojuszu (najpierw na mnie pełną parą we trójkę + grożenie że nie zagram już na serwerze [mieli ciekawe demko], teraz sojusz?) Równie dobrze i ja mogę zgromadzić paru znajomych na jakiś okres by potem potwierdzali, dziękuję. EDIT: Dodam że czekałem 2 rundy żeby sprawdził gracza, nie zrobił tego. Tak więc nagrałem demko,bo szkoda wypisywania jak potem zero reakcji lub gracz dostaje bana od admina, który nawet nie raczył na niego zobaczyć. Ta trójka którą (praktycznie zawsze) wypisuję, strasznie kłamie, szkoda że dowody zbieram od wczoraj ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Powiem jesli chcesz wiedziec ale mialem buga w konsoli takiego ze gdy chcialem kicknac playera zeby zmienil nick to moglem zbanowac innego gracza i to nie raz juz mialem.Jest to jeden moj problem ktory mam czasami w konsoli wiec nie denerwuj sie ze nie zawsze moge ci pomoc na kazde twoje pstrykniecie palcem.Musisz zrozumiec ze ja tez mam zycie i nie musze wszystko co ty mi powiesz wysluchac :) Moim zdaniem ta skarga jest bezsensowna i prosze o zamkniecie tematu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Człowieku czy ja jestem w jakimś sojuszu weź się ode mnie odczep jasne. Ja demka nie robiłem nie gadałem nic takiego więc mnie zostaw w spokoju na Ts z tobą gadałem tylko dla tego że tam CoFFeR był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smarT Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Szkoda tylko że pan "veQ" ma taki problem z konsola, tak jak wspomniałem zapewne używa amxmodmenu. Czemuż on brnie by zamknąć temat?Coś musiałobyć na rzeczy że CoFFeR chciał sojusz a wy macie dobre kontakty, nagle ty wbiłeś i byłeś zdziwiony że dostałem ub. Gracze tylko chcą bym tutaj więcej nie zagrał chodzi tutaj (CoFFeR,veQ,Cvvaniaczek). Nie chcę robić OFF-Topicu, więc ja już w temacie się nie udzielam chcę by ktoś wyższy obejrzał i sie wypowiedział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 hahahahhahahaha CAŁY SERWER CB NIE CHCE NIE TYLKO MY CHŁOPIE OBUDZISZ SIĘ MOŻE ?????????? (sory za caps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 21, 2014 Donor Deserved Share Posted December 21, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: @Close, robi się spam. Jeśli ktoś będzie chciał się wypowiedzieć proszę pisać PW. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts