Jump to content

Recommended Posts

• Deserved
Posted

Wydaje mi się, że akcje nie są spalone. 

Udało mi się zauważyć tylko jedną podejrzaną ale to mogło być przeczucie.

23:09

Poczekajmy na wypowiedź innych osób z UB teamu bądź kogoś z wyższych szczebli.

Ps. Proszę oglądać demo nie tylko w minutach 23-24. 

Posted

1. Wzór

2. Nie chce nic mówić ale poprzednie tematy pisane przez graczy że "nie zapisały się im ssy" były od razu zamykane bez UB :)

Posted

Ale Gomez mial juz wczesniej ten problem i jak rozmawialem z nim na ts to odrazu nas ostrzegal ze ma problemy z zapisywaniem sie ssow.Pozatym Gomez czysty jedynie co moze miec to tylko skilla :)

Posted

Popatrz dokładnie, też miałem ten problem (na ns) i okazało  się że ss'y był w %appdata% :) W wyszukiwarce windows wpisz nazwę mapy na której zostały zrobione CI ss'y. I tak jak napisał pingwin: po 1. zastosuj się do wzoru po 2. nie ma taryfy ulgowej dla nikogo. Wszystkich obowiązują tamie same zasady. W takiej sytuacji byśmy mogli dać wszystkim osobom którym się "nie zapisały ss'y" dać ub...

• Deserved
Posted (edited)

Zacznijmy od tego, że decyzja została podjęta po konsultacji z Astralem. 

Wiąże się to z tym, że proszę Was tylko o ściągnięcie dema i jego rozpatrzenie. 

Ps. Jest to jeden z naszym administratorów na którego nie wpływały skargi. W tym wypadku można zrobić mały wyjątek.

Edited by quzevsky
Rozumiem :)
  • Like 1
  • Deserved
Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dostajesz UB, ogarnij problem ssów.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.