smarT Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Twój nick: NaV # neo ._ smarT Nick admina banującego: CoFFeRData/Mapa: 20.12.2014 - 15:31:36 de_westwood_bigIP/SteamID: STEAM_0:1:81744170Serwer (mod): 5# Katujemy.eu [COD ELITE 801lvl | VIP | UNIKAT] @ 1shot1kill.plOpis sytuacji: Wczoraj zaczeło się straszenie mnie że mają demko (dokładnie osoby: Cvvaniaczek, veQ, CoFFeR), wyśmiałem ich i pisałem że chce zobaczyć to demko, no ale swoje wymówki żę będzie demko na forum. Czekałem i do tej pory nic, co ciekawe wczoraj na wieczór jeszcze napisałem do CoFFer'a gdzie to demko, powtórzyłem bo nie widział, a on do mnie z czymś takim SS- ( http://www31.zippyshare.com/v/47145365/file.html ). Czekałem na odpowiedź, no i druga jego odpowiedz była (benuss je oceni), no dobra zgodziłem się, grałem aż do dziś, po czym pisałem do veQ'a że gra cziter z (4/5) razy na u@, nie było reakcji, napisałem na say również i odpowiedział ok. Chciałem zobaczyć jego reakcje, no i nadal grał zadowolny i szczęśliwy z życia, nie patrzył na gracza, nie wszedł na spect oraz cziter (Perfidne WH i lekkiego aima), napisałem do pewnej osoby, nie chcę ujawniać, no i jestem w konserwacji z tą osobą (STEAM), a nagle okienko motd "Zostałeś zbanowany, powód czitujesz", od CoFFer'a którego nie było na serwerze, musiał niedawno wbić, ja siedziałem na spect i dostałem bana za czitowanie? Nadal czekam na pokazanie demka.Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:81744170'[AMXBans] Twoje IP: '83.20.229.116'[AMXBans] ===============================================
Deserved !@benuss Posted December 20, 2014 Donor Deserved Posted December 20, 2014 Czekamy na owe demo rozpisane przez CoFFeR`a.
CoFFeR Posted December 20, 2014 User Posted December 20, 2014 http://www23.zippyshare.com/v/51481290/file.html 10:40 wiedziałes ze typek tam bedzie stał 10:48 tak jak bys wiedział ze tam kampił 10:56 wrociles sie nagle z trumny i poszedłeś zrobić im plecy 11:05 wbijasz sie na bs'a i odrazu wiesz gdzie oni są 11:26 spaliłes sie totalnie ave stoi na nano ty przeczekujesz chwile na respie i nagle wyskakujesz i odrazu na niego 13:03 idzesz na bsa nagle sie wracasz i idziesz na srodek skad wiedziales ze tam jest typek ? 13:39 ciemno typek na niewidce wychodzi a ty nagle zaczynasz na niego nawalac skad widziales ze on tam jest . 13:50 jak widziales typek stoi w miejscu pod cieniem a ty go widzisz no no
gapciu Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Albo ja mam coś nie tak albo nie wiem rozpisałeś akcje 10:40 a w tym momencie sie nowa runda zaczyna. Edit@ Oglądałem demko i według mnie czysty.
smarT Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 10:40 - Nic tu nie widzę, chodziło ci że wcześniej pewnie (krok było słychać to zmieniłem celownik w druga strone) 10:48 - Tu mam cie wysmiac? Szedlem sobie po prostu...10:56 - Przecież ja nie żyje... 11:05 - Ja nadal nie żyje11:26 - Nie czekalem, nawet na mnie nie patrzyles, szedlem od razu na dluga, od razu nie strzelalem (dopiero jak zobaczylem typa nie byl z nano tylko bylo go normalnie, zreszta widac...) 13:03 - Przecież ja nie żyje (widać nawet jak piszę, nie żyjąc...) 13:38 - Znów nie żyję (wtf?) 13:50 - Znów nie żyję Omg co to za demko...
Veq Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ogladalem demko i czytalem to co pisal coffer.Moim zdaniem gosc odpalony mial wh i tyle zaden steam mu w tym nie pomoze:)
CoFFeR Posted December 20, 2014 User Posted December 20, 2014 Albo ja mam coś nie tak albo nie wiem rozpisałeś akcje 10:40 a w tym momencie sie nowa runda zaczyna Pingwin weź w przybliżeniu +/- 2s Przepraszam ale 1 raz rozpisywałem demko chciałem aby ktoś inny mi pomógł ale wszyscy oczywiście zajęci .
smarT Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Vequ "Ogladalem demko i czytalem to co pisal coffer.Moim zdaniem gosc odpalony mial wh i tyle zaden steam mu w tym nie pomoze:)", wiem że jesteście kolegami bo siadacie na mnie we trójkę na serwerze, nie bronie się że mam steam bo równie dobrze mam zmienne ip i mogę grać na non steam z wh... Ale pytam sie po co mi to, jak mogę grać bez banów, satysfakcja z gry, a twój wpis "Ogladalem demko + czytalem co pisal CoFFeR", daj dowód gdzie się spaliłem a nie będziesz mnie bezsensu oskarżał, dziękuję. Nie dziękuję ci za twoją "nie" rekację na temat moich wpisów na u@ że na serwerze znajduję się cziter. CoFFeR W przybliżeniu +/- 2 sek i tak w większośći mam zgona, a na innych nic nie widać, ale nie mi oceniać.
Play Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Zapraszam UB do zapoznania się z demkiem. Zaraz sam zobaczę
Deserved !@benuss Posted December 20, 2014 Donor Deserved Posted December 20, 2014 Demo niestety jest beznadziejne :( Każda z akcji jest czysta. W takim wypadku demo nie może zostać uznane jako dowód. UB!
Deserved !@benuss Posted December 20, 2014 Donor Deserved Posted December 20, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: UB Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts