KOKOSH Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Witam, Dzisiaj w reklamie na necie widzialem cos ze jest nowa klasa w "metku" Mógłby mi ktoś to opowiedzieć dokładnie? ;)
Legend martini Posted December 19, 2014 V.I.P Donor Legend Posted December 19, 2014 Jest to klasa Likan, czyli taki wilkołak lec nie polecam nią grać bo jak zacząłem to od razu skończyłem bo klasa jest kompletnie zrobiona pod IS.
noiz Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 martini czy ty wgl wiesz co piszesz? Jak klasa pod is? Ja jakos wbilem nią 42lvl od zera, bez podekspiania sie bez problemu. Wpierdalasz sie w temat mając znikome pojęcie o tej klasie. Jest ona naparwdę fajna:) Moj kumpel ma juz 70lvl od zera, bez isu, bez podekspiania sie. Jedynym minusem tej klasy jes to, że ma set na 1lv kolejna zbrojka na 26lvl a broń 30lvl a potem jest już z górki. Jest to jedyna klasa która ma 3 bronie ze srednimi (30, 70 i 75lvl). Polecam sobie zacząć nią grać tylko jak chcesz szybko wbić 30lvl to popros kogos o podepsienie bo mi solo z samego expa + kilka misji zajelo wbicie 30lvl jakies 600minut (dla porownania na 42lvlmialem ich 1k) Bez isu da sie spokojnie ugrac tylko wystarczy chciec. Tym bardziej teraz jest dobry moment na start ze wzgeldu skarpetek. Ja oddaje dziennie jakies 5-8 prezentow i na chwile obecna mam 160kk z kamoli (jakies 15 sztuk) ok. 10 dodan i 5 zmianek.
KOKOSH Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 martini czy ty wgl wiesz co piszesz? Jak klasa pod is? Ja jakos wbilem nią 42lvl od zera, bez podekspiania sie bez problemu. Wpierdalasz sie w temat mając znikome pojęcie o tej klasie. Jest ona naparwdę fajna:) Moj kumpel ma juz 70lvl od zera, bez isu, bez podekspiania sie. Jedynym minusem tej klasy jes to, że ma set na 1lv kolejna zbrojka na 26lvl a broń 30lvl a potem jest już z górki. Jest to jedyna klasa która ma 3 bronie ze srednimi (30, 70 i 75lvl). Polecam sobie zacząć nią grać tylko jak chcesz szybko wbić 30lvl to popros kogos o podepsienie bo mi solo z samego expa + kilka misji zajelo wbicie 30lvl jakies 600minut (dla porownania na 42lvlmialem ich 1k) Bez isu da sie spokojnie ugrac tylko wystarczy chciec. Tym bardziej teraz jest dobry moment na start ze wzgeldu skarpetek. Ja oddaje dziennie jakies 5-8 prezentow i na chwile obecna mam 160kk z kamoli (jakies 15 sztuk) ok. 10 dodan i 5 zmianek. Dzięki bardzo mi pomogłeś! ;) Leci LIKE a na jakim serwerze grasz? :P pogralibyśmy razem ;)
Deserved Kondziu Posted September 1, 2020 Investor V.I.P Deserved Posted September 1, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts