Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proponuje wprowadzić leciutkie zmiany TYLKO na święta

co powiecie na zmiane granatów na śnieżki oraz wgrania pluginu aby za granatami widoczne były smugi . 
za Fleszem -NIEBIESKI
za HG - CZERWONY
za SMOKE - ZIELONY

ułatwi to początkującym graczom grę  a również kolorowe smugi podkreślą świąteczny nastrój na serwerze .

To tylko propozycja więc czekam na wasze wypowiedzi   , liczę na pozytywne rozpatrzenie 

Pozdrawiam   [ [ Herszt ] ] 

Posted

Myślę że fajny pomysł (można by go na każdym serwerze zastosować) lecz nie wiem czy takowy plugin nie crashowałby serwerów. Ale jak by współgrał z serwerem i innymi pluginami to można by coś takiego wgrać :)

Posted

Ja jestem na tak, ale nie wiem co na to astral, wiem że w innych propkach świątecznych był on nastawiony negatywnie :D

Posted

Również jest na tak Jemiołek sądzę że taki plugin nie powinien powodować crashów. :D

• Owner
Posted

Osobiście jestem na nie, święta świętami ale moim zdaniem wystarczy zwykła muzyka + zmienione C4. Jeżeli nawalimy pełno świątecznego klimatu na serwerach może to się komuś nie spodobać.

Przykładowo dosyć niedawno wgraliśmy świąteczne dd2 na kilka dni i co było?

Zwykłe dd2: pełny serwer

Świąteczne dd2: 50-60% zapełnienie serwera

No zobaczymy jeszcze, jeżeli będzie duże parcie na wgranie tych śnieżek to dodamy.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.