Herszt Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Proponuje wprowadzić leciutkie zmiany TYLKO na święta . co powiecie na zmiane granatów na śnieżki oraz wgrania pluginu aby za granatami widoczne były smugi . za Fleszem -NIEBIESKIza HG - CZERWONYza SMOKE - ZIELONY ułatwi to początkującym graczom grę a również kolorowe smugi podkreślą świąteczny nastrój na serwerze .To tylko propozycja więc czekam na wasze wypowiedzi , liczę na pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam [ [ Herszt ] ]
dwbuh. Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Myślę że fajny pomysł (można by go na każdym serwerze zastosować) lecz nie wiem czy takowy plugin nie crashowałby serwerów. Ale jak by współgrał z serwerem i innymi pluginami to można by coś takiego wgrać :)
Kaśka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ja jestem na tak, ale nie wiem co na to astral, wiem że w innych propkach świątecznych był on nastawiony negatywnie :D
Herszt Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 plugin nie sprawia problemów i nie będzie crashował serwera . piwinien doskonale współgrać z pozostałymi
gapciu Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Również jest na tak Jemiołek sądzę że taki plugin nie powinien powodować crashów. :D
Owner Dudnes Posted December 19, 2014 Owner Posted December 19, 2014 Osobiście jestem na nie, święta świętami ale moim zdaniem wystarczy zwykła muzyka + zmienione C4. Jeżeli nawalimy pełno świątecznego klimatu na serwerach może to się komuś nie spodobać. Przykładowo dosyć niedawno wgraliśmy świąteczne dd2 na kilka dni i co było? Zwykłe dd2: pełny serwer Świąteczne dd2: 50-60% zapełnienie serwera No zobaczymy jeszcze, jeżeli będzie duże parcie na wgranie tych śnieżek to dodamy.
тяυѕт Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [ONLY DD2] - 94.75.91.118:27015 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014".
Recommended Posts