Jump to content

Recommended Posts

Posted

Autor: JemiołKa

Screen: Laye inspirowane innymi layami, excms trochę oczoje*ny bo nie miałem pomysłu :D

pre_1418985841__layout_excms.png

pre_1418985917__layout_rzeznia.png

pre_1418987517__layout_10998.png

pre_1418986054__banner.png

• Like 1
Posted

Tak z innej beczki, właśnie ten layout CSBałwan ma być kodowany przez kolegę i oddany do pobrania za darmo na święta :)

Posted

1 layout za dużo pod cmsszablony Jodelki (nick trochę też xD). Totalnie nieudany flat. W dwóch kolejnych jest podobnie. Nudna czcionka, ogólnie słaba typografia, okrojone gradienty. Z dobraniem koloru też nie za ciekawie. Nie rób tych szarych boxów bo wygląda to potwornie. Nie wiem po jakiego ten ogień w ostatniej pracy. Zupełnie odstaje od reszty.

Screen: Laye inspirowane innymi layami, excms trochę oczoje*ny bo nie miałem pomysłu 

Bez pomysłu niestety nic ciekawego nie wyjdzie.

Od kiedy zajmujesz się grafiką? Widziałem już dość dużo twoich prac, ale nadal te same błędy.

Posted

Ogólnie pojęciem grafika zajmuję się ok. 5 miesięcy, ale początkowo to w GIMP się bawiłem z avatarami, sygnaturkami. Od dwóch miesięcy "?" (może z kawałkiem) przeszedłem na PS'a i tak pomału się z nim już oswoiłem chodź i tak dużo rzeczy jeszcze nie wiem. Jestem młodym grafikiem, więc nie oczekuj jakiś wielkich prac z mojej strony, a amatorskie małe dzieła. Z każdą pracą będę starał się dodać coś nowego i wykonywać coraz lepszą pracę. Mam nadzieję że za jakiś czas zdobędę większą wiedzę i będzie lepiej. Z typografią wiem że mam problem i się do tego przyznaję. A i nie uczę się książkowo ps'a tylko staram się sam ogarniać  :)

Posted

No tu mam akurat podzielne uwagi co do tej twojej galerii.

Widzę że wzorujesz się na "php by przemo" to jedna sprawa druga to "kwadratowe" loyauty, spróboj jakiś loyaut zrobić pod IPB nie robiąc kwadratowego ;D

1) loyaut zajebi*** ci wyszła góra chodzi mi tylko o tą belkę ile tematów dziś napisanych itp. (Na pewno wykorzystam jak bd kodował jakiś styl).

2) Działy i statystyki fajne.

3) Lipa :D

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.