dwbuh. Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Autor: JemiołKa Screen: Laye inspirowane innymi layami, excms trochę oczoje*ny bo nie miałem pomysłu :D 1
Kaśka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 do bałwana podoba mi się najbardziej :D, ale ogólnie wszystkie to na + są 1
dwbuh. Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Tak z innej beczki, właśnie ten layout CSBałwan ma być kodowany przez kolegę i oddany do pobrania za darmo na święta :)
TuDe Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 1 layout za dużo pod cmsszablony Jodelki (nick trochę też xD). Totalnie nieudany flat. W dwóch kolejnych jest podobnie. Nudna czcionka, ogólnie słaba typografia, okrojone gradienty. Z dobraniem koloru też nie za ciekawie. Nie rób tych szarych boxów bo wygląda to potwornie. Nie wiem po jakiego ten ogień w ostatniej pracy. Zupełnie odstaje od reszty. Screen: Laye inspirowane innymi layami, excms trochę oczoje*ny bo nie miałem pomysłu Bez pomysłu niestety nic ciekawego nie wyjdzie. Od kiedy zajmujesz się grafiką? Widziałem już dość dużo twoich prac, ale nadal te same błędy.
dwbuh. Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Ogólnie pojęciem grafika zajmuję się ok. 5 miesięcy, ale początkowo to w GIMP się bawiłem z avatarami, sygnaturkami. Od dwóch miesięcy "?" (może z kawałkiem) przeszedłem na PS'a i tak pomału się z nim już oswoiłem chodź i tak dużo rzeczy jeszcze nie wiem. Jestem młodym grafikiem, więc nie oczekuj jakiś wielkich prac z mojej strony, a amatorskie małe dzieła. Z każdą pracą będę starał się dodać coś nowego i wykonywać coraz lepszą pracę. Mam nadzieję że za jakiś czas zdobędę większą wiedzę i będzie lepiej. Z typografią wiem że mam problem i się do tego przyznaję. A i nie uczę się książkowo ps'a tylko staram się sam ogarniać :)
Dixon Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nawet Nawet :) Ale po za tym to zajebiście xD
Play Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 No tu mam akurat podzielne uwagi co do tej twojej galerii. Widzę że wzorujesz się na "php by przemo" to jedna sprawa druga to "kwadratowe" loyauty, spróboj jakiś loyaut zrobić pod IPB nie robiąc kwadratowego ;D 1) loyaut zajebi*** ci wyszła góra chodzi mi tylko o tą belkę ile tematów dziś napisanych itp. (Na pewno wykorzystam jak bd kodował jakiś styl). 2) Działy i statystyki fajne. 3) Lipa :D
dwbuh. Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Nowy layout do kolekcji oraz kolejny..
BioreJaramKaszle Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Z Bałwanem mi się podoba najbardziej. :)
Recommended Posts