GreenSmiley Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nick:GreenSmiley Imię:Rafał Wiek:16 Staż na serwerze: zacząłem grać na waszym serwerze od 2014-12-17 wieczorem . Doświadczenie: Dobre , byłem na tylko dwóch serwerach adminem ale dobrze sobie radziłem i spędzałem dużo czasu na ogarnianiu itd.. Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak , jak pisałem powyżej Dlaczego Ty?:Ponieważ wprowadzę kulturę , bo mnie to irytuje , denerwuje jak nie ma nikogo z administracji i gracze co nie którzy robią co chcą , a najgorsze to że jak Gracz z Cheatami wejdzie to gracze już na taki serwer nie wejdą. Już i tak trochę nie widzę a ja wprowadzę kulturę i słuszne kary.Dodam też ze spędzał bym tak z około 6-8 godz na serwie jak i na forum w różnych godzinach . Kontakt:Jak teraz to Steam : raffako STEAM: raffako Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak
Deserved !@benuss Posted December 19, 2014 Donor Deserved Posted December 19, 2014 Staż na serwerze: zacząłem grać na waszym serwerze od 2014-12-17 wieczorem . Tak jak napisałeś grasz od środy, godziny wieczornej. Jest to zbyt mało abyś zgłaszał swoją kandydaturę do administracji. Pograj z nami dłużej, wykaż się a na pewno dostaniesz swoją szanse (o ile wszystko pójdzie dobrze)
Kaśka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Grasz z nami od dwóch dni, ale wtedy gdy wchodzę na serwer, ciągle Cie widzę. Rozumiem też opinie innych, że mało czasu etc, ale pisałeś ze mną i wydajesz się być ogarniętym. Moim zdaniem jest jeszcze mało adminów, więc ty nadajesz się na to stanowisko idealnie.
KOKOSH Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Dwa SUPER NO-LiFE dni nie znaczą że gracz będzie do końca grał " CAŁY CZAS " Jestem na NIEZa krótko jesteś z nami ;)
noiz Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Jestem na nie: - Krótki staż na serwerze, (może raz Cię widziałem) - Słaba aktywność na forum, (rejestracja: dziś)
gapciu Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Jestem na nie.. Jesteś jeszcze z nami zbyt krótko.
Recommended Posts