Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:GreenSmiley

Imię:Rafał

Staż na serwerze: zacząłem grać na waszym serwerze od 2014-12-17 wieczorem .  

Doświadczenie: Dobre , byłem na tylko dwóch serwerach adminem ale dobrze sobie radziłem i spędzałem dużo czasu na ogarnianiu itd..

Znajomość AMX [0/8]:5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak , jak pisałem powyżej 

Dlaczego Ty?:Ponieważ wprowadzę kulturę , bo mnie to irytuje , denerwuje jak nie ma nikogo z administracji i gracze co nie którzy robią co chcą , a najgorsze to że jak Gracz z Cheatami wejdzie to gracze już na taki serwer nie wejdą. Już i tak trochę nie widzę a ja wprowadzę kulturę i słuszne kary.Dodam też ze spędzał bym tak z około 6-8 godz na serwie jak i na forum w różnych godzinach . 

Kontakt:Jak teraz to Steam : raffako

STEAM: raffako

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

• Deserved
Posted

Staż na serwerze: zacząłem grać na waszym serwerze od 2014-12-17 wieczorem .  

Tak jak napisałeś grasz od środy, godziny wieczornej. Jest to zbyt mało abyś zgłaszał swoją kandydaturę do administracji. Pograj z nami dłużej, wykaż się a na pewno dostaniesz swoją szanse (o ile wszystko pójdzie dobrze) 

Posted

Grasz z nami od dwóch dni, ale wtedy gdy wchodzę na serwer, ciągle Cie widzę. Rozumiem też opinie innych, że mało czasu etc, ale pisałeś ze mną i wydajesz się być ogarniętym. Moim zdaniem jest jeszcze mało adminów, więc ty nadajesz się na to stanowisko idealnie.

Posted

Dwa SUPER NO-LiFE dni nie znaczą że gracz będzie do końca grał " CAŁY CZAS "

Jestem na NIE
Za krótko jesteś z nami ;)

Posted

Jestem na nie:

- Krótki staż na serwerze, (może raz Cię widziałem)

- Słaba aktywność na forum, (rejestracja: dziś)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.