Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zabraliście strzelcowi wyborowem eliminator rozrzutu teraz ta klasa jest za przeproszeniem do dupy . Uważam ,że jeśli już chcielście tak zrobic to po resecie a nie jak ludzie np. ja wbilem na tej klasie 144 lvl a ta klasa jest teraz do nieczego grac sie na nie da . 

Bardzo proszę zróbcie coś z tym! 
Z uszanowaniem Chiter !  :D

Opublikowano

Normalny gracz z rozrzutu też sobie poradzi :) a ta klasa była za dobra jak na coda 301lv bez rozrzutu

Opublikowano

Już mi nie chodzi o to ,że jej to odjeliśćie chodzi mi o czas w jakim to zrobilśćię uważam , że zostałem perfidnie oszukany bo grałem na tej klasie z nadzieją ,że bd osiągał wysokie lvl mam 144 zadowolony a tu co klasie na której grałem zostało zabrane to co było dla mnie najważniejsze ! Teraz bez eliminatora ta klasa to dno! I teraz mogę sobie pomarzyć ,że bd wysoko w rank bo drugiego takiego lvl prędko nie nabije . Nie powiem ,że  się nie zawiodłem na tym zajebistym serwerze wy puszonym prze KATUJEM . Wielka Szkoda. Ps. Po resecie robcie co chcecie zostawcie tą klase z samym nożem i z 1 hp .. Ale teraz w środku czasu walki o rank ... Zawiodłem się . Ps. przepraszam wgl ,że tróje wam Tyłki takim błachostkami lecz dla mnie było to ważne ! 

Dzięki za przeczytanie ! Chiter ! :D

Opublikowano

Kolego ale to dalej jest klas a na 144lv według mnie to nie robi różnicy czy ma eliminator czy nie i tak jest kosa :D

• Właściciel
Opublikowano

Klasy muszą być zbalansowane, strzelec był zbyt wysunięty jeżeli chodzi o wydajność. Praktycznie co druga osoba na serwerze grała strzelcem wiec musieliśmy to zbalansować :)

Opublikowano

.. po raz kolejny mowie ,ze mogliscie pomyslec o tym przed resetem . Ps.ograniczenie nic nie daje poniewaz nie mozna juz strzelac full auto . Mozecie zamknac ten temat czy co wy tam robicie bo widze ,ze nie dojdziemy do zadnego zadawalajacego obie strony konsensusu

• Zasłużony
Opublikowano

+1 za spam

Jeśli chodzi o sam temat, klasa strzelec wyborowy była zbyt dobra jak na darmową postać. Jej brak rozrzutu był okropny, wystarczyło stać i strzelać a zabójstwa same wpadały!

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Do klasy zostanie dodany 1 bonus. @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.