Jump to content
Chiter ! :D

Strzelec wyborowy

Recommended Posts

Dlaczego zabraliście strzelcowi wyborowem eliminator rozrzutu teraz ta klasa jest za przeproszeniem do dupy . Uważam ,że jeśli już chcielście tak zrobic to po resecie a nie jak ludzie np. ja wbilem na tej klasie 144 lvl a ta klasa jest teraz do nieczego grac sie na nie da . 

Bardzo proszę zróbcie coś z tym! 
Z uszanowaniem Chiter !  :D

Już mi nie chodzi o to ,że jej to odjeliśćie chodzi mi o czas w jakim to zrobilśćię uważam , że zostałem perfidnie oszukany bo grałem na tej klasie z nadzieją ,że bd osiągał wysokie lvl mam 144 zadowolony a tu co klasie na której grałem zostało zabrane to co było dla mnie najważniejsze ! Teraz bez eliminatora ta klasa to dno! I teraz mogę sobie pomarzyć ,że bd wysoko w rank bo drugiego takiego lvl prędko nie nabije . Nie powiem ,że  się nie zawiodłem na tym zajebistym serwerze wy puszonym prze KATUJEM . Wielka Szkoda. Ps. Po resecie robcie co chcecie zostawcie tą klase z samym nożem i z 1 hp .. Ale teraz w środku czasu walki o rank ... Zawiodłem się . Ps. przepraszam wgl ,że tróje wam Tyłki takim błachostkami lecz dla mnie było to ważne ! 

Dzięki za przeczytanie ! Chiter ! :D

• Owner

Klasy muszą być zbalansowane, strzelec był zbyt wysunięty jeżeli chodzi o wydajność. Praktycznie co druga osoba na serwerze grała strzelcem wiec musieliśmy to zbalansować :)

.. po raz kolejny mowie ,ze mogliscie pomyslec o tym przed resetem . Ps.ograniczenie nic nie daje poniewaz nie mozna juz strzelac full auto . Mozecie zamknac ten temat czy co wy tam robicie bo widze ,ze nie dojdziemy do zadnego zadawalajacego obie strony konsensusu

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Do klasy zostanie dodany 1 bonus. @Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.