drizzer Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Nick:K0Xuuu` Imię:Krystian Wiek:19 Staż na serwerze:Gram od około 3 tygodni Doświadczenie:Od około 8-9 lat gram, z dużymi przerwami teraz powracam po roku niebytu :) Znajomość AMX [0/8]: 3+ Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Na serwerze jestem codziennie, o różnych porach. Gram dla przyjemności i strasznie denerwujące jest gdy ktoś tą przyjemności niszczy. O admina staram się tylko dlatego bo chce pomóc serwerowi a w szczególności graczom, sam nim jestem i wiem jak bardzo denerwujące jest to gdy admina nie ma w pobliżu a czity niszczą gre i zniechęcają nowych graczy do pozostania na serwerze. Kontakt:GG 10982246 lub FB https://www.facebook.com/koksucarry STEAM: krystianpilch14 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 + Wiek, + Steam, + Staż na serwerze, + Aktywność, Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Myślę że można Cię wziąć na okres próbny. Spełniasz wystarczająco dużo wymagań, Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 14, 2014 Donor Share Posted December 14, 2014 K0Xuuu` to podanie to istna kpina! Moi drodzy zanim się wypowiecie proszę sprawdzać steama! http://banid.pl/pub?liczne=0:1:31719158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Ktoś tu nie chce bym był adminem ;P Wiesz Ja chce tylko pomóc serwerowi, nic więcej. Nic nie poradze na to że mnie banują na serwerach. Wy mi robiliście kilkukrotnie SS i sprawdzaliście demko. Oni banowali od razu.. Lub weryfikacja demka i uznanie że gram na dopalaczu, nawet gdy wysłałem swoje demko nagrane podczas gry :) Dlatego na waszym serwerze zostałem, bo dalej moge grać. Nie gram rok czy dwa w cs'a tylko dużo dużo więcej, moje umiejętności są duże i nic nie poradze na to że dużo osób uznaje że na czymś gram.. Takim osobą polecam maść na ból pupki ^^ Ja chce wam tylko pomóc z hakami to już od was zależy czy tą pomoc przyjmiecie. Pozdro K0Xuuu` :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 14, 2014 Donor Share Posted December 14, 2014 Pomocy nie przyjmiemy kolego, ponieważ zostałeś zbanowany na bl`u i ac! Tam za darmo banów się nie dostaje. Twoje umiejętności nie mają nic do rzeczy a w porównaniu z historią tego steama to pikuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizzer Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 I takim osobą polecam maść na ból pupki, oglądam własnie demo z tego bana na ac i jest tak śmieszne że lepsze akcje robiłem na tym demku co HAN nakręcił. Mówisz że za darmo się banów nie dostaje ? No ja właśnie dostałem ;) Osoby weryfikujące demka są mniej doświadczeni od was, a osoby prowadzące tę strone z banami to kpina. Dam CI przykład "kolejna perla, mial 2 fleszy na twarzy, ale i tak wiedzial, ze jeden gosciu jest po lewej" Koleś mnie skanował i z tego jak skanuje i jak sie porusza można łatwo zweryfikować gdzie będzie, przeczekałem flesze i sobie czekałem na niego z awp. Werdykt ? Oczywiście akcja na + że cos mam. A gdy chciałem to wyjaśnić to oczywiście sie nie dało, kompetencje tych idiotów są mniejsze niż 0 niestety .. :) Jestem na tyle duży że gry na czitach mnie benuś nie cieszą, zera satysfakcji ^;) Ale dość tego pierniczenia, niech wypowiedzą sie inni. Ja chce wam tylko pomóc, zaproponowałem też że moge kręcić demka z każdej mojej gry gdyby czasem jakieś "ale" było. Pozdro K0Xuuu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 14, 2014 Donor Share Posted December 14, 2014 Nie interesują mnie Twoje dema z każdej gry. Co więcej skoro twierdzisz, że przyda mi się maść na ból dupy, Tobie się przyda nowy serwer. Ac, bl, 11 aktywnych. Wiemy dlaczego nie grasz na platformie steam, na dodatek Twoje wyjaśnienia zbyt bardzo do mnie nie trafiają. Opisałeś jedną sytuację, było ich o wiele więcej. (Oczywiście nie mam ochoty czytać następnych wyjaśnień) Podsumowując spróbuj szczęścia gdzieś indziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts