Jump to content
drizzer

Podanie K0Xuuu`

Recommended Posts

Nick:K0Xuuu`

Imię:Krystian

Staż na serwerze:Gram od około 3 tygodni 

Doświadczenie:Od około 8-9 lat gram, z dużymi przerwami teraz powracam po roku niebytu :)

Znajomość AMX [0/8]: 3+

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?: Na serwerze jestem codziennie, o różnych porach. Gram dla przyjemności i strasznie denerwujące jest gdy ktoś tą przyjemności niszczy. O admina staram się tylko dlatego bo chce pomóc serwerowi a w szczególności graczom, sam nim jestem i wiem jak bardzo denerwujące jest to gdy admina nie ma w pobliżu a czity niszczą gre i zniechęcają nowych graczy do pozostania na serwerze. 

Kontakt:GG 10982246  lub FB https://www.facebook.com/koksucarry

STEAM: krystianpilch14

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Ktoś tu nie chce bym był adminem ;P Wiesz Ja chce tylko pomóc serwerowi, nic więcej. Nic nie poradze na to że mnie banują na serwerach. Wy mi robiliście kilkukrotnie SS i sprawdzaliście demko. Oni banowali od razu.. Lub weryfikacja demka i uznanie że gram na dopalaczu, nawet gdy wysłałem swoje demko nagrane podczas gry :) Dlatego na waszym serwerze zostałem, bo dalej moge grać. Nie gram rok czy dwa w cs'a tylko dużo dużo więcej, moje umiejętności są duże i nic nie poradze na to że dużo osób uznaje że na czymś gram.. Takim osobą polecam maść na ból pupki ^^  Ja chce wam tylko pomóc z hakami to już od was zależy czy tą pomoc przyjmiecie. Pozdro K0Xuuu` :)

I takim osobą polecam maść na ból pupki, oglądam własnie demo z tego bana na ac i jest tak śmieszne że lepsze akcje robiłem na tym demku co HAN nakręcił. Mówisz że za darmo się banów nie dostaje ? No ja właśnie dostałem ;) Osoby weryfikujące demka są mniej doświadczeni od was, a osoby prowadzące tę strone z banami to kpina. Dam CI przykład "kolejna perla, mial 2 fleszy na twarzy, ale i tak wiedzial, ze jeden gosciu jest po lewej"  Koleś mnie skanował i z tego jak skanuje i jak sie porusza można łatwo zweryfikować gdzie będzie, przeczekałem flesze i sobie czekałem na niego z awp. Werdykt ? Oczywiście akcja na + że cos mam. A gdy chciałem to wyjaśnić to oczywiście sie nie dało, kompetencje tych idiotów są mniejsze niż 0 niestety .. :) Jestem na tyle duży że gry na czitach mnie benuś nie cieszą, zera satysfakcji ^;)  Ale dość tego pierniczenia, niech wypowiedzą sie inni. Ja chce wam tylko pomóc, zaproponowałem też że moge kręcić demka z każdej mojej gry gdyby czasem jakieś "ale" było.  Pozdro K0Xuuu`

Nie interesują mnie Twoje dema z każdej gry. 

Co więcej skoro twierdzisz, że przyda mi się maść na ból dupy, Tobie się przyda nowy serwer. Ac, bl, 11 aktywnych. Wiemy dlaczego nie grasz na platformie steam, na dodatek Twoje wyjaśnienia zbyt bardzo do mnie nie trafiają. 

Opisałeś jedną sytuację, było ich o wiele więcej. 

(Oczywiście nie mam ochoty czytać następnych wyjaśnień) 

Podsumowując spróbuj szczęścia gdzieś indziej. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.