Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
Krystian0

Mit der uber setzung

Recommended Posts

Twój nick: Mit der uber setzung

Nick admina banującego: Pingwin
Data/Mapa: dd2
Serwer (mod): only dd2
Opis sytuacji:
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Wallhack demko bedzie w razie potrzeby :)'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentny'

Odnośnie tematu http://katujemy.eu/index.php?/topic/2056-mit-der-uber-setzung/ i wypowiedzi @!@benuss

13:05 - Akcja rzeczywiście podejrzana chociaż faktycznie wiele osób tam skraca i mogłeś mieć przeczucie. 

13:13 - dziki skan, nie mam pojęcia skąd wiedziałeś gdzie stanie, nawet stopa mu nie wystawała. 

14:13 - sam nie wiem co o tym sądzić, po modelu przeleciałeś i to ładnie.

14:55 - to mogło być przeczucie

15:00 - Tutaj akcja jest ewidentnie odjebana, nie było szans abyś wiedział, że tam stoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

15:04 - Tutaj norma

15:15 - Naprawdę Twój refleks jest niesamowity, że tak powiem MAGICZNY w który nie uwierzę.

15:17 - Szalone info podpowiada, że osoba skraca?

16:13 - Tutaj kolega z ct chyba go zaskoczył i nie wyszedł tak szybko jakby chciał.

16:34 - Nic nadzwyczajnego

19:42 - Tutaj Pan Mit der uber setzung nie chciał paść i nie wytrzymał, musiał zabić  :(

Podsumowując, sam mówisz że nie posiadasz steama który na pewno by działał na Twoją korzyść (o ile by był czysty). Twój refleks jest naprawdę niesamowity wręcz niemożliwy!!! Akcja 15:00 pokazuje nam dokładnie, że na 100% w tym momencie coś Ci pomagało  :)

Przy Twojej odpowiedzi na mój post nie zasłaniaj się ssami bo to tylko Cię pogrąży o ośmieszy. 

JAK DLA MNIE ON/OFF.

Ps. nie wiem czy czekamy na wypowiedzi większej ilości osób, jeśli nie to wydaje mi się, że ban powinien zostać.

Jeśli steam dla Ciebie jest czymś wartościowym to się mylisz. A tak poza tym, to chciałem wspomnieć właśnie o tych screenach, dlaczego? Bo gdy zostają one robione to nawet nie widać, że są robione - także o jakim Ty "ON/OFF" mówisz? Ciesz się, że nie grałeś ze mną 2 lata temu bo w sumie to za każdą akcję byś mnie zbanował. Wyloguj się czasem bo świat wirtualnych gier wchodzi w Twój realistyczny świat. Wali mnie Twoje zdanie na temat "Mówisz, że nie posiadasz steama, który na pewno by działał na Twoją korzyść (o ile by był czysty)" 

Steam jest mi do niczego nie potrzebny bo to jest dodatek, że możesz grać na serv only steam - ale po cholere to komu? Żeby następny noob płakał? Załatwić sobie steama w każdej chwili teraz można ale czy warto tracić 10zł dla Ciebie specjalnie, by Ci udowodnić, że nie jestem odpalony? Przecież to jest śmieszne. Jeszcze bardziej będziesz płakał a za 10zł to ja sobie mogę kupić dużo do żarcia zamiast inwestować w coś co mi się wgl nie przyda. Steam kochany to nie Twój 'skill' i doświadczenie ;) Mówisz, że jestem odpalony? Ha! Chętnie bym sobie załatwił steama i zagrał z Tobą ESL'a ale po co?  :rolleyes:  będziesz znów płakał  :(

Fajny macie UBTM , który nawet za rzekomo jedną "odpaloną" akcje banuje  :lol:  :D

Tyle na ten temat. A teraz wyraź swoją opinie i powiedz jaki to jesteś wspaniały  B)

Fajny macie UBTM , który nawet za rzekomo jedną "odpaloną" akcje banuje 

Chciałbym Cię uświadomić, że decyzję w sprawie zbanowania Cie podjąłem wspólnie z DamnSlayerem - już wcześniej nam śmierdziałeś. Po Twoim odwołaniu on dał piękne demko na którym się palisz, sprawdziło go trzech ubteam (Ja, Pingwin oraz Benuss) i stwierdziliśmy, że latałeś odpalony. Już nawet nie masz co błagać o UB = na naszej sieci nie ma miejsca dla czterów :) Pierwszy,drugi,piąty, dziesiąty raz na ss'ach może Ci się udać (anty ss - i "nie ucz" mnie jak one działają bo wiem to doskonale) ale demko odpowiada samo za siebie. Temat zostawię otwarty, poczekam na Twoje dalsze płacze i wypowiedź benussa bo on też pewnie będzie miał Ci coś do powiedzenia :)

Nie ma sensu abyś się dalej odwoływał.

Widać jesteś tak poinformowany, że to się w głowie nie mieści co do esl`a. 1.6 już nie gramy kolego :))

On/off yhm i doskonale wiem co mówię, słabo się kryjesz a Twoje zdjęcia Ci nic nie dadzą. Co do mojego życia prywatnego, Twoja ingerencja jest niepotrzebna i dobrze by było jakbyś zajął się swoim.

To tyle w tym temacie, ban zostaje i nie masz co skomleć o UB.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.