Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

To pobieraj, ja też zaraz pobieram i będzie można popykać coś.

Ja pobieram Verdea.pl jeżeli będzie lipa to będzie wiadomo kogo trzeba opier***** xDD

I jak? Polecasz? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

martini grałem kiedyś na imetin i powiem że jakoś nie byłem zadowolony z tego serwera.

PandoraMT2- grałem i bardzo fajnie mi się grało szybko lvl wbijałem.

Strona Serwera: pandoramt2.pl
Strona Forum: pandoramt2.pl/forum

VirtualMT2- grałem i stwierdziłem że to jeden z lepszych serwerów na których grałem grałem.

Strona Serwera: virtualmt2.pl
Strona Forum:www.forum.virtualmt2.com.pl

XenoxMt2- na tym serwerze akurat nie grałem ale znajomy mówił mi że też fajny serwer i w miarę średnio się lvl wbija.

Strona Serwera: XenoxMt2.com.pl
Strona Forum :http://xenoxmt2.net

Ja tez poszukuję fajnego serwa może być Easy lub Medium :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Xenox i Pandora moim zdaniem sheet. Ja osobiście bardzo gorąco polecam Dreikon.pl . Grałem na nim, bardzo dobry serwer, wiele udoskonaleń eq i ogólnego interfejsu. Niestety trzeba mieć czas żeby na nim pograć, bo do eq 130lvl + potrzeba ulepszaczy z metinów/bossów. Mapki od bodajże 100lvl, co 10 lvl nowa mapa, nowych 4-6 metinów, 2-4 bossów, tyle, że ciężko się załapać na jakikolwiek z nich :D, zawsze z 2-3 osoby stoją i czekają na resp, ale jak wszedłem o 6 rano to problemu nie było. Przestałem grać bo nie miałem czasu, dałem kumplowi konto, niechce mi się od nowa zaczynać, lecz pograłbym na jakimś fajnym serwerze (NIE EASY) medium-hard. Jak ktoś coś ma fajnego niech pisze. Mam chęć na jakiegoś dobrego priva  B)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Xenox i Pandora moim zdaniem sheet. Ja osobiście bardzo gorąco polecam Dreikon.pl . Grałem na nim, bardzo dobry serwer, wiele udoskonaleń eq i ogólnego interfejsu. Niestety trzeba mieć czas żeby na nim pograć, bo do eq 130lvl + potrzeba ulepszaczy z metinów/bossów. Mapki od bodajże 100lvl, co 10 lvl nowa mapa, nowych 4-6 metinów, 2-4 bossów, tyle, że ciężko się załapać na jakikolwiek z nich :D, zawsze z 2-3 osoby stoją i czekają na resp, ale jak wszedłem o 6 rano to problemu nie było. Przestałem grać bo nie miałem czasu, dałem kumplowi konto, niechce mi się od nowa zaczynać, lecz pograłbym na jakimś fajnym serwerze (NIE EASY) medium-hard. Jak ktoś coś ma fajnego niech pisze. Mam chęć na jakiegoś dobrego priva  B)

Może pogramy na Nevastia.pl?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może pompamt2.pl medium ktory niedługo będzie stratować

No w sumie jak ma dopiero startować to czemu nie, najwyżej zrezygnujemy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gondor i vardea odpada, grałam, jest prawie jak wszędzie. Skoro nowy serwer to gramy -> pompamt2.pl. 

Pobierajcie, zobaczymy jak się spisuje. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja gram na Thespia i powiem wam że fajny serwer godny polecenia, taki typowy medium

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja gram na Thespia i powiem wam że fajny serwer godny polecenia, taki typowy medium

Ja bym pograł na jakimś medium-hard. Serwer stoi 13 dni, z tego co widziałem na mpcforum  to wydaje się całkiem spoko. 

"To zbieramy ekipe na jaki serwer? "

Dawać na Thespie :)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.