Jump to content
Veq

Podanko Veqa :)

Recommended Posts

Nick:Veq

Imię:Kacper

Staż na serwerze: od wczoraj ale zacznę tu grac ze względu na to że są tu fajne klasy np:. Snajper:)

Doświadczenie: Miałem już parę razy admina i myślę ze na cod mod 301lvl dobrze jako administrator się sprawowałem :)

Znajomość AMX [0/8]:6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Byłem i jestem na cod 301lvl.

Dlaczego Ty?:Chciałbym wspomóc administracje na obu codach bo będę na jednym i drugim grał.

Kontakt:gg/steam Veq/forum

STEAM:Posiadam ale mam lekki błąd jak go naprawie to będzie wszystko w porządku.Admina prosiłbym żeby mi dodać na nick :) Tak wiec prosze go dodac na ten sid  VALVE_0:4:1577233107 i steam mam podany w swoim profilu.

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Prosiłbym żeby nie martwic się ze nie będę już wchodził na cod mod 301lvl bo ja będę tam zaglądał i sprawdzał co się dzieje codziennie :)

Nie wiem, w którym temacie mam się wypowiedzieć bo założyłeś dwa takie same.

Zacznijmy od tego, że administrator musi grać na platformie steam i to na sid jest on dodawany.

Wydajesz się być sympatyczą osobą, która ma pojęcie na temat tego moda. Jeśli sprawdzasz się na danej pozycji na COD'ie 301lvl to może i tutaj powinieneś dostać szanse!

Głos przychylam na Tak. Powodzenia!

(Mówimy oczywiście o okresie próbnym)

Również jestem na tak. Na COD'zie 301 bardzo dobrze sobie radzisz, jesteś miłym, sympatycznym i pomocnym chłopakiem. Jeżeli jest jakiś problem a Ciebie nie ma na serwerze, to wystarczy, że do Ciebie napiszę a ty zaraz wchodzisz.

• Owner

Do póki steam nie będzie sprawny niestety Admina nie możesz otrzymać. Głównym wymogiem jest konto steam. Posiadając konto steam a nie grając na nim z jakichkolwiek przyczyn wiąże się z tym samym jakbyś go nie miał :)

Podanie odrzucone.

Steam już masz, więc podanie przyjęte

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.