Veq Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Nick:Veq Imię:Kacper Wiek:16 Staż na serwerze: od wczoraj ale zacznę tu grac ze względu na to że są tu fajne klasy np:. Snajper:) Doświadczenie: Miałem już parę razy admina i myślę ze na cod mod 301lvl dobrze jako administrator się sprawowałem :) Znajomość AMX [0/8]:6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Byłem i jestem na cod 301lvl. Dlaczego Ty?:Chciałbym wspomóc administracje na obu codach bo będę na jednym i drugim grał. Kontakt:gg/steam Veq/forum STEAM:Posiadam ale mam lekki błąd jak go naprawie to będzie wszystko w porządku.Admina prosiłbym żeby mi dodać na nick :) Tak wiec prosze go dodac na ten sid VALVE_0:4:1577233107 i steam mam podany w swoim profilu. Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Prosiłbym żeby nie martwic się ze nie będę już wchodził na cod mod 301lvl bo ja będę tam zaglądał i sprawdzał co się dzieje codziennie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 12, 2014 Donor Share Posted December 12, 2014 Nie wiem, w którym temacie mam się wypowiedzieć bo założyłeś dwa takie same. Zacznijmy od tego, że administrator musi grać na platformie steam i to na sid jest on dodawany. Wydajesz się być sympatyczą osobą, która ma pojęcie na temat tego moda. Jeśli sprawdzasz się na danej pozycji na COD'ie 301lvl to może i tutaj powinieneś dostać szanse! Głos przychylam na Tak. Powodzenia! (Mówimy oczywiście o okresie próbnym) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian0 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Nie wiem, czy zadanie Cię nie przerośnie... Ale spróbować zawsze można. Jestem za okresem próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Również jestem na tak. Na COD'zie 301 bardzo dobrze sobie radzisz, jesteś miłym, sympatycznym i pomocnym chłopakiem. Jeżeli jest jakiś problem a Ciebie nie ma na serwerze, to wystarczy, że do Ciebie napiszę a ty zaraz wchodzisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Jestem na Tak Ogarniasz admina na Cod 301 lvl Masz steam wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Na tak powody UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
W!nn3R!? Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Jestem na tak spoko koleś i pomocny ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 13, 2014 Owner Share Posted December 13, 2014 Do póki steam nie będzie sprawny niestety Admina nie możesz otrzymać. Głównym wymogiem jest konto steam. Posiadając konto steam a nie grając na nim z jakichkolwiek przyczyn wiąże się z tym samym jakbyś go nie miał :) Podanie odrzucone. Steam już masz, więc podanie przyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts