uun' aka n0skill! Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Nick: RY23 Imię: Kacper Wiek: 17 Staż na serwerze: 2 miesiące Doświadczenie: Bardzo dobre Znajomość AMX [0/8]: 8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem już na 3 serwerach :) Dlaczego Ty?: Nie lubie patrzeć jak taki czit gra sb podczas gdy nie ma ani 1 admina , składam to podanie , ponieważ hmm przebywam bardzo często na serverze . "Gdy jest admin potrzeby nie ma , jak nie to jest ". Kontakt: GG: 50408520 STEAM: 0:1:103539638 Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuje! Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuje! Coś od siebie: Miałem inny nick ale zmieniłem na RY23 :D i dopiero założyłem konto, bo po co miałem wcześniej zakładać!? Nazwa Serwera: Kratujemy.eu [ Only DD2 ] IP Serwera: 80.72.33.50:27190 Ilość Slotów: 28Platforma: Steam/NonSteam Forum: http://katujemy.eu/ Zapraszam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 - To podanie... Bardziej oczojebnch kolorów się nie dało dać? - Rejestracja: Dziś, - Ani razu Cię na serwerze nie widziałem, NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uun' aka n0skill! Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 Po co miałem zakładać konto? Założyłem konto, bo chciałem złożyć podanie a tak to bym nie korzystał z niego! Dopiero zmieniłem nick i właśnie na niego chcę Admina "JEŚLI MOŻNA"!!! Jak się składa podanie musi być starannie i ładnie napisane!!! Tacy jak ty (bez obrazy) powinni też na to zwrócić uwage!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 11, 2014 Donor Share Posted December 11, 2014 Wybacz ale pomoc jest zbędna, rekrutacja powinna zostać zamknięta. Podanie ma być schludne a nie wyglądać jak pisane mazakami. Pozdrawiam i życzę miłej gry na serwerze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts