Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: VeJeK

Twoje IP/SteamID: 89.230.87.60'
Mapa/Data: DD2 20.10.14r
Serwer (mod): Only DD2

Oto link do ss'ów http://www30.zippyshare.com/v/81509672/file.html

Sprawa wygląda następująco otóż jak grałem na serwerze zostały mi zrobione ssy ,z racji tego że mam je czyste i mam kilku letni staż w cs (steama sprzedałem ,strasznie tego żałuje) Postanowiłem wrzucić ssy . Najpierw zmieniłem z bmp na jpg z racji tego że chciałem wrzucić ssy na fotosika który nie obsługuje bmp ,potem wziąłem z kosza oryginalne ssy bmp i wrzuciłem je na stronę podaną przez was ,ssy podałem 3 razy w jednym temacie i są czyste ,nie mam żadnego wh ani aima ani innych pierdoł .Jestem graczem z kilku letnim stażem . Proszę o szybkie rozpatrzenie tej sprawy ponieważ jestem zbanowany na serwerze tak na prawdę za dobrą grę :)

2009 jest modyfikowany ,racja jak ktoś zaraz zauważy ,nie nie mogę znaleźć oryginału który nie był modyfikowany ,Dla tego że jak już wspomniałem wyżej zmieniałem plik z bmp na jpg po to żeby wrzucić na fotosika :)

To jak ,jestem czysty czy nie ?

Opublikowano

Co prawda te ss'y są czyste, ale 2 ss'y mają inną datę modyfikacji.

Modyfikowane ss'y = brak ub, przynajmniej jak dla mnie.

Opublikowano

Osobiście jestem za daniem ci drugiej szansy, w każdej chwili można Cię przecież zbanować jakbyś coś odpierdzielił, ale ostateczną decyzję zostawiam wyższym.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak ub - powody w poprzednim podaniu.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Przeniesione do Archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.