Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick: !@benuss

Imię: Benek

Staż na serwerze: Nie razi w oczy

Doświadczenie: 11lat gry z przerwami.

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Obecnie dd2, dawniej sponsor, opiekun, administrator.

Dlaczego Ty?: Wydaje mi się, że mimo wad jakie zostały mi tu wytknięte jestem kompetentny w tym co robię. Wszystko robię dokładnie a skuteczność mówi sama za siebie.

Kontakt: 43301647 GG

STEAM: !@benuss mixneee

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Jesteś adminem DD2 od wczoraj a już próbujesz swoich sił na kolejnym serwerze? 

- Może i jesteś aktywny, nie wiem bo nie gram na FFA ale na dd2 już nie raz zauważyłem (jak i na forum) że wykazujesz się totalnym brakiem kultury. Może ludzie się zmieniają ale ja jakoś jeszcze u Ciebie tego nie zobaczyłem. Jestem na nie, może jak będę widział że potrafisz się zachować na serwerze to przekonasz mnie do siebie. :)

• Zasłużony
Opublikowano

Ja nie mam zamiaru Cię do siebie przekonywać, to po pierwsze. Po drugie przeczytaj post, który napisał BlondAss. Możemy również zważyć na to, że ze sporą ilością osób potrafię się dogadać mimo tego iż moja kultura według Ciebie sięga dna. No trudno mój drogi tak czasami bywa, jestem "skurwielskim" adminem, który stara się jak najlepiej zrobić to co do niego należy. 

Z wielką chęcią pomogę Panu @up, który najwyraźniej potrzebuje jakiejś małej pomocy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.