Jump to content
ZiZie

Podanie by. ZiZie

Recommended Posts

Nick: ZiZie

Imię: Przemysław Jakub Tarsycjusz <to nie są jaja :]>

Staż na serwerze: Praktycznie od momentu założenia.

Doświadczenie: W csa gram około 3-4 lat z przerwami.

Znajomość AMX [0/8]: I tu zaczynają się schody. Nigdy nie byłem adminem, lecz po przeczytaniu skali amx to 2/10

Czy byłeś / byłaś już adminem?: W Csie nigdy. (kiedyś musi być ten pierwszy raz)

Dlaczego Ty?: Sprawnie znajduje graczy, którzy grają na nielegalnym oprogramowaniu, szybko łapie kontakt z ludźmi, mam dystans do siebie. Pomimo tego, że amxa prawie nie znam to myślę, iż szybko odnalazłbym się w tym. (szybko się uczę).

Kontakt: GG.11552548

STEAM0:0:18265422 :}

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście. 

Akceptujesz regulamin serwera?: TAK!

Wybaczcie, że na nowym koncie pisze podanie, lecz na starym nie pisałem z powodu nicku.

Liczę na konkretne wypowiedzi.

Pozdrawiam.

• Owner

Amxx nie znasz? no i tutaj zaczynasz się + bo piszesz prawdę, nie wymyślasz. Dużo do nauki nie masz, samym amxmodmenu możesz lecieć praktycznie na wszystkim ban / kick / ss. Odróżnienie czita od gracza zapewne jakieś masz, chociażby takie doświadczenie można zdobyć grając na serwerach jako zwykły gracz. Osobiście nie oddam głosu, poczekam co sądzą inni na temat twojego podania. :)

• Like 1

Ujmę to tak. Po wstępnym ogarnięciu amx to nie jest aż takie trudne. Zbindować klawisz to każdy potrafi, a ja pisząc amx myślałem, że te bany i kicki trzeba pisać w konsoli itp. Obczaiłem pare filmików na YT i stwierdzam, iż swoje umiejętności mogę ocenić na mocną 3 :]

Oczywiście że jestem na tak. Bardzo pozytywny człowiek, ogarnięty i można z nim fajnie spędzić czas (na ts :D). Podejrzanych graczy zgłasza, kulturę na serwerze zachowuje, steam zamówił - moim zdaniem bardzo dobry kandydat.

• Like 1

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.