ZiZie Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Nick: ZiZie Imię: Przemysław Jakub Tarsycjusz <to nie są jaja :]> Wiek: 11.01.97 <w styczniu 18> Staż na serwerze: Praktycznie od momentu założenia. Doświadczenie: W csa gram około 3-4 lat z przerwami. Znajomość AMX [0/8]: I tu zaczynają się schody. Nigdy nie byłem adminem, lecz po przeczytaniu skali amx to 2/10 Czy byłeś / byłaś już adminem?: W Csie nigdy. (kiedyś musi być ten pierwszy raz) Dlaczego Ty?: Sprawnie znajduje graczy, którzy grają na nielegalnym oprogramowaniu, szybko łapie kontakt z ludźmi, mam dystans do siebie. Pomimo tego, że amxa prawie nie znam to myślę, iż szybko odnalazłbym się w tym. (szybko się uczę). Kontakt: GG.11552548 STEAM: 0:0:18265422 :} Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście. Akceptujesz regulamin serwera?: TAK! Wybaczcie, że na nowym koncie pisze podanie, lecz na starym nie pisałem z powodu nicku. Liczę na konkretne wypowiedzi. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soso aka drag Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 + steam, ogromna pomoc przy wyszukiwaniu cheatów no i oczywiście aktywność na serwerze.AMX teoretycznie nie ogarniasz, ale skoro twierdzisz, że się szybko uczysz to okres próbny może to potwierdzić lub zaprzeczyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 9, 2014 Owner Share Posted December 9, 2014 Amxx nie znasz? no i tutaj zaczynasz się + bo piszesz prawdę, nie wymyślasz. Dużo do nauki nie masz, samym amxmodmenu możesz lecieć praktycznie na wszystkim ban / kick / ss. Odróżnienie czita od gracza zapewne jakieś masz, chociażby takie doświadczenie można zdobyć grając na serwerach jako zwykły gracz. Osobiście nie oddam głosu, poczekam co sądzą inni na temat twojego podania. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiZie Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 Ujmę to tak. Po wstępnym ogarnięciu amx to nie jest aż takie trudne. Zbindować klawisz to każdy potrafi, a ja pisząc amx myślałem, że te bany i kicki trzeba pisać w konsoli itp. Obczaiłem pare filmików na YT i stwierdzam, iż swoje umiejętności mogę ocenić na mocną 3 :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Jestem jak najbardziej za. Często siedzisz na bf2 i ciągle zgłaszasz na u@ cheaty. Jesteś szczery.. i nie da się Ciebie nie polubić. Powodzenia nitro :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Oczywiście że jestem na tak. Bardzo pozytywny człowiek, ogarnięty i można z nim fajnie spędzić czas (na ts :D). Podejrzanych graczy zgłasza, kulturę na serwerze zachowuje, steam zamówił - moim zdaniem bardzo dobry kandydat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Jestem na tak. Jest bardzo aktywny, często gadamy na tsie więc jest ogarniętą osobą, a co do admina, musi być ten pierwszy raz, miałem podobną sytuację na dd2. Poza tym jest kulturalny, no i ma steama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Jestem na tak powody UP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koRi Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Mimo braku doświadczenia jestem na tak, ponieważ kiedyś musi być ten pierwszy raz. Jesteś również aktywny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Jestem na Tak. Duża aktywność , ogarnięty , steam zamówione no i jak wiadomo , kiedyś musi być pierwszy raz. Powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 10, 2014 Owner Share Posted December 10, 2014 Podanie przyjęte. Zostałeś przyjęty na okres próbny 10-dniowy, jeżeli się nadasz zostajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 10, 2014 Owner Share Posted December 10, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts