DamianeX Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Nick: DamianeX Imię: Damian Wiek: 22 Staż na serwerze: Coś koło Tyg nie dłużej. Doświadczenie: 4 lata Znajomość AMX [0/8]: 4 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Jestem osobą spokojną , kulturalną oraz ogarniętą , ponieważ przyda wam się dodatkowa pomoc, żeby wyręczać innych Adminów a zwalczać jak wiadomo cziterów , których jest teraz pełno , jestem także dostępny po godz 17. Myślę że jestem odpowiednią osobą na dane stanowisko. Wiem że nie mam jeszcze Steam ale konto mam założone i praktycznie pół Niedzieli zjeździłem żeby kupić aż w końcu zamówiłem dzisiaj na allegro. Kontakt: e-mail: [email protected] , Steam: daniq921001 , tel nr mogę podać na pw. STEAM: Został dzisiaj zamówiony na allegro bo w Empiku brak już. Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Pozdrawiam DamianeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 + Aktywny, + Kulturalny, (Bynajmniej ja nigdy nie widziałem żeby przeklinał) + Często zgłasza cziterów na U@, Steam zamówił więc jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 8, 2014 User Share Posted December 8, 2014 TAK,kolega wyzej wszystko wyjasnil :) Powodzniea ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Jestem na tak: + Będzie steam + Aktywny + Tak jak wyżej, nigdy nie widziałem, żeby się z kimś kłócił albo wyzywał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Jestem na tak zgłaszasz czity na u@ będziesz miał steam'a [ tylko na nim graj jak już dostaniesz ] Widać Cię na serwie Spokojny, kulturany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 9, 2014 Owner Share Posted December 9, 2014 Admini są bardzo potrzebni, tutaj zarzutów żadnych nie ma, osobiście też jestem na tak :) Podanie przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 9, 2014 Owner Share Posted December 9, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts