Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z wejściem na serwery na których dostałem bana za ping na okres 5 min. Miałem tak z serwerem X, ale znalazłem serwer 201 lv COD tutaj wiec o nim zapomniałem. Teraz brat włączył 2 filmy Full HD wiec mnie zlagowało i dostałem bana za ping. Bana dostałem 3-4 dni temu a na serwer nadal wejść nie mogę. Kiedy próbuje się połączyć to pasek nie chce się nawet pojawić. Później jest odnawianie połączenia aż w końcu jest napisane, ze nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem. Próbowałem zmienić nick, odinstalować cs wgrać innego, ale nic nie działało. 

• Właściciel
Opublikowano

Daj ss jak to u Ciebie wygląda, bo z tego co czytam to masz problem z łącznością. 

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem jako No Steam. Musiałem wtedy odinstalować całkiem Cs'a i zainstalować jeszcze raz. Nic innego tu raczej nie pomoże :P 

Opublikowano

Spróbuj zresetować router albo zainstaluj inną wersję counter'a. Czasem też wyskakują mi takie błędy ale wystarczy że wejdę na inny serwer na 2-3 minuty i wejdę na ten gdzie mi wyskakiwał błąd i mi normalnie chodzi :>

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowanych.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.