Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
bUrtosz

Problem z serwerami

Recommended Posts

Witam! Mam problem z wejściem na serwery na których dostałem bana za ping na okres 5 min. Miałem tak z serwerem X, ale znalazłem serwer 201 lv COD tutaj wiec o nim zapomniałem. Teraz brat włączył 2 filmy Full HD wiec mnie zlagowało i dostałem bana za ping. Bana dostałem 3-4 dni temu a na serwer nadal wejść nie mogę. Kiedy próbuje się połączyć to pasek nie chce się nawet pojawić. Później jest odnawianie połączenia aż w końcu jest napisane, ze nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem. Próbowałem zmienić nick, odinstalować cs wgrać innego, ale nic nie działało. 

Spróbuj zresetować router albo zainstaluj inną wersję counter'a. Czasem też wyskakują mi takie błędy ale wystarczy że wejdę na inny serwer na 2-3 minuty i wejdę na ten gdzie mi wyskakiwał błąd i mi normalnie chodzi :>

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowanych.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.