bUrtosz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Witam! Mam problem z wejściem na serwery na których dostałem bana za ping na okres 5 min. Miałem tak z serwerem X, ale znalazłem serwer 201 lv COD tutaj wiec o nim zapomniałem. Teraz brat włączył 2 filmy Full HD wiec mnie zlagowało i dostałem bana za ping. Bana dostałem 3-4 dni temu a na serwer nadal wejść nie mogę. Kiedy próbuje się połączyć to pasek nie chce się nawet pojawić. Później jest odnawianie połączenia aż w końcu jest napisane, ze nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem. Próbowałem zmienić nick, odinstalować cs wgrać innego, ale nic nie działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 8, 2014 Owner Share Posted December 8, 2014 Daj ss jak to u Ciebie wygląda, bo z tego co czytam to masz problem z łącznością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrtosz Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 SS w załączniku. Zapomniałem napisać, że większość serwerów mi działa tylko te na których dostałem bana za ping nie. hl 2014-12-08 08-17-23-62.bmp hl 2014-12-08 08-17-45-04.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Miałem kiedyś podobny problem jako No Steam. Musiałem wtedy odinstalować całkiem Cs'a i zainstalować jeszcze raz. Nic innego tu raczej nie pomoże :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrtosz Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 Usunąłem, zainstalowałem i i tak nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 odinstaluj CS i radziłbym pobrać CS 1.6 patcha V23 bądź V48 są to najbardziej stabilne wersje na których nie występują błędy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Spróbuj zresetować router albo zainstaluj inną wersję counter'a. Czasem też wyskakują mi takie błędy ale wystarczy że wejdę na inny serwer na 2-3 minuty i wejdę na ten gdzie mi wyskakiwał błąd i mi normalnie chodzi :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
akro023 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 moj kumpel tez tak miał, zmienił wersję cs'a i pomogło :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak zainteresowanych. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts