Jump to content
!@benuss

Kolejna skarga? Troszkę więcej do powiedzenia?

Recommended Posts

Witam tak jak w temacie jestem zmuszony do złożenia następnej skargi! 

Ponownie Ojciec Rydzyk? Tak jest! 

Sytuacja jak dzień wcześniej, ponownie odpoczywamy na spec! Wymówki są? Są ale tym razem rozpisałem demo, które wszystko dokładnie pokazuje. Brak reakcji czy zaciekawienia sytuacją. 

Dla zainteresowanych wchodzimy w HLTV z serwera DD2, pobieramy demo z dusta2 od godziny 8:15! Po wypakowaniu wrzucamy do folderu z cs`em! 

Dla ułatwienia zmieniamy nazwę i odtwarzamy za pomocą komendy viewdemo "nazwa". W konsole wpisujemy "viewdemo orson" i przewijamy do 12 minuty 20 sekund!

Tam na serwer wchodzi już pierwszy gracz o nicku niepokonany, korzysta ze wspomagacza zwanego aimem!

Ok 18 minuty 18:10 wchodzi MURZYN, który posiada już większy odpał. Aim, wh, af wszystko w jednym. Rydzyk dalej na spec i nic! Halo, Halo co to za burdel? 

Ps. 15.25 wchodzi Dragon Boss po rc, który również jest spalony!!!! 

Podsumowując, mamy 3 odpały oraz admina na spec, który nie robi totalnie nic! Podobno miał problem z amxmodmenu ale skoro jego zdaniem amx`a zna na te 4-6 pkt w danej skali powinien znać komendy, która zastąpią mu panel! 

Tyle z mojej strony! 

Człowieku jesteś bezczelny. Po 1 kim jesteś żeby w wysłanej mi prywatnie wiadomości, rozkazywać oraz rozporządzać moim wolnym czasem po pracy ??? Po 2 nie mam zamiaru prowadzić z tobą dalej żadnej konwersacji , i to jest moja ostatnia odpowiedź na ten temat. Po 3 zalecam skontaktowanie się z jakąś poradnią psychologiczna, bo najwyraźniej zacierasz granice pomiędzy życiem wirtualnym a normalnym. Wyloguj się czasem do życia ! Nie pozdrawiam Ojciec R.

Hahahah jesteś tak durny czy tylko udajesz? 

Skarga została złożona ponownie z tego samego powodu, Opierdalasz się. Wszystko masz rozpisane na demie, więc skończ mi się tu żalić jaki to ja nie jestem bo od tego masz przyjaciół. 

Wyjaśnienia jakie masz złożyć mają dotyczyć tylko i wyłącznie tego o co zostałeś oskarżony. 

To, że jestem bezczelny to nie jest Twój zasrany interes, pilnuj swojego noska, że tak powiem. Najmniejsze słowa krytyki w Twoim kierunku przeżywasz jak mrówka ciąże. 

Wydaje mi się, że nie powinieneś w ogóle ubiegać się o tą pozycje, ponieważ to co robić to istne szopki! To nie mój cyrk więc i nie moje małpki ale właśnie w Twoim wypadku powinno być coś ograniczone. 

Może teraz zacznę przed każdym wejściem na spect, prosić cię o zgode ? co ty na to :D oczywiście podając wcześniej powód wejścia na spect :D :D 

• Owner

Jako, że jest to kolejna skarga a konkretnego dowodu nie mamy czy byłeś afk czy siedziałeś na spekt i nic nie robiłeś ostrzeżenia nie dostaniesz, myślę że obejdzie się upomnieniem. 

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa wyjaśniona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.