Kpt.Zbik Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Witam opinia o adminie smoku jest to zwykły baran i lebiega prowokuje a , pozniej daje bana !! Ogarnij sie glabie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Ja mam sie ogarnac ? Mam dac SS co Ty mi napisles? Ze jestem jaki ? Hmm "rozje..y" Dalem Ci kicka za niewykonywanie celow mapy.Paka na B a ty zwiedzasz sobie BS A. Tyle w temacie.Jak widac Kick nie pomogl to ban na 30 min :) Ciesz sie ze nie dostales na 1 dzien:) Bo to co napisales na say'u bylo karygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 4 skargi w jeden dzień, bijecie rekordy! Prowokacja na porządku dziennym, nie ma co się odzywać Kpt. Zbiku. Wyrażając swoją opinie zostajesz odbierany jako "niewychowany szczeniak", który ma za dużo do powiedzenia. Są to poglądy Smoka, które udało mi się wydedukować po krótkiej wymianie zdań w moim temacie. Jedynym rozwiązaniem jest Twój powrót na serwer i pokazanie im jak się gra! Pozdrawiam i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 A ty jak zwykle musisz wtracic swoje marne 3 grosze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Moje marne trzy grosze są milion razy bardziej treściwe oraz pouczające niż sterta Twoich zdań oraz wymówek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Wymowek...prosze Cie .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Brak wzoru, brak dowodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Kosz. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts