!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Sprawa tyczy się tego, że nie widzę powodu dla którego powstał dział skargi ? Tematy są praktycznie natychmiastowo zamykane, odpowiedzi jakie uzyskujemy są absurdalne i nic nie wnoszą. Zapewne ten temat również zostanie zamknięty lub usunięty ale mniejsza o to. Tłumaczysz, że admini widzą nasze wiadomości na asay`u ? Widzą i nic z tym nie robią, jednym słowem się opierdalają. Inaczej tego nie można określić, ich pojęcie o grze jest tak ograniczone, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Nad zbanowaniem aim`a zastanawiają się godzinami, chyba debatują na jego temat hahaha. Jak nie zbanują to robią ssy co jest idiotyczne. Pod tym tematem na pewno podpiszę się sporo osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Skończ już człowieku tylko zamieszanie robisz, sprawa wyjaśniona i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Author Share Posted December 7, 2014 Sprawa wyjaśniona ? Chyba sobie kpisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Daj sobie spokoj,decyzja H@ jest ostateczna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Author Share Posted December 7, 2014 Za chwilę kilku graczy się wypowie więc już sobie nie strzęp jęzora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czester Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Admini się opierdalają to prawda, ale co zrobisz nic nie zrobisz... Nie dość, że spamisz temu na u@, że ktoś cheatuje bo wali same banie i celownik mu się trzęsie, ale po co banować. Ja już się nic nie odzywam. Nie będę się kłócić.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Mam SS z konsoli jak prosisz gracz zeby sie wypowiedzieli w twojej skardze.Zalosne Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Author Share Posted December 7, 2014 Oczywiście, że pisze aby się wypowiedzieli w tym temacie durn***. Mają takie same poglądy jak ja, na Wasz temat. Więc ich zdanie w moim wypadku jest mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Naprawdę oczy bolą od wypowiedzi ''tych kilku graczy'',raptem jeden małoletni zmanipulowany przez ciebie. Nie pozdrawiam Ojciec R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 8, 2014 Donor Author Share Posted December 8, 2014 Chyba musisz zaczerpnąć troszkę wiedzy na temat manipulacji. Dzisiaj kolejna sytuacja kiedy odpoczywasz na spec w momencie gdy na serwerze latają odpały :)) Gorące pozdrowienia Ojcze Rydzyku! Bierz się do roboty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Jestem ciekaw kiedy wy (gracze) zrozumiecie, że jak ktoś nam zgłosi cheata to musimy spojrzeć na grę a nie banować na 'słowo". Wy (a głównie benuss) potraficie tylko krytykować pracę adminów i im ją utrudniać. Jestem ciekaw jak wy byście sobie poradzili z pracą admina, zapewne idealnie - przecież wy tacy jesteście :) Naprawdę benus ogarnij się i przestać płakać o tych cziterów, bo jak dzisiaj Cię zobaczyłem na serwerze to po prostu mi się zachciało śmiać :) Nic nie wiesz na dany temat, ale oczywiście musisz się wypowiedzieć i pouczać admina nie mając totalnie pojęcia o danej sprawie a proszenie graczy aby wypowiadali się w Twoich skargach jest po prostu żałosne. Ja na adminów dd2 nie narzekam, bardzo dobrze pełnią swoją funkcję (co do porównania z adminami innych serwerów) - wiem, bo bardzo często wchodzę na randomowych nickach i 'sprawdzam' adminów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 8, 2014 Donor Author Share Posted December 8, 2014 Sprawdzasz ich pracę? Widziałeś mnie na serwerze? Zapewne leżałeś na glebie albo płakałeś o aima jak większość, zaproponowałem Wam moją pomoc. Na serwerze byłby taki porządek, że to się w pale nie mieści. Powiadasz, że musicie spojrzeć na grę, no tak zapomniałem że aim to niewykrywalna sprawa i nie da się jej zauważyć gołym okiem. Potrzebna jest głębsza analiza przypadku. To co wypisujesz to nic innego jak bzdury, którymi starasz się wybronić. Przedstaw mi solidną argumentację to będziemy mogli dalej dyskutować. Iiiii oczywiście mam zamiar nadal krytykować Waszą pracę do czasu jak nie weźmiecie się do roboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Idąc Twoim tokiem myślenia mam banować gracza za aima nie widząc żadnego jego fraga tylko wysłuchując Twoich płaczy o aimie? Okej, to połowa graczy będzie musiała wylecieć ;/ Ahh, aż nie weźmiemy się do roboty? Chciałbym Cię oświecić, że wzięliśmy się już do niej dawno - ale weź to wytłumacz człowiekowi, który poza grą nie widzi świata. Nie każdy jest taki jak ty, admin też człowiek = ma swoje życie prywatne! Proszę jakiegoś moderatora o zamknięcie tematu bo to naprawdę jest śmieszne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 8, 2014 Donor Author Share Posted December 8, 2014 Jedyną śmieszną rzeczą tutaj są Twoje wypowiedzi i cały Ty. Wciąż masz te samy wymówki, nie wiesz co robię w życiu, czym się zajmuje każdego dnia. Zdefiniuj swoje pojęcie słowa "płacz" bo nagminnie go używasz. Do tego masz strasznie dziwne pojęcie na temat "pracy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Znów kolejna taka skarga... Temat zamykam bo się spam zaczyna robić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts