Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Duble robi reconnecty jak padni

Nick oskarżonego: Smoku

*IP lub SID oskarżonego: nwm

Przebieg sytuacji: gówniany admin, nie potrafi ogarnać serwa. Biegają, ludzie co sobie strzelają w głowe przez ściany, i to nie są skany tylko po prostu wh ewidentne, cały team narzeka, ludzie zaczynają wychodzić z serwa, a idiota admin woli kogoś zbanować za "kulture" na 30 min. bo sie zapyałem go czy jest ślepy, haha no pozdro, a haxy biegają na serwie. Chyba jego kolega grał odpalony bo inaczej to nie wiem jak można wytłumaczyć tak debilne zachowanie admina. Pozdro B)

Dowody:

Opublikowano (edytowane)

Prosze o dowody+wejdz sobie w AmxBans :)

edit. A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego,wiec troche czasu to zajmie ,musze sie dokladnie przyjrzec. A ty mnir wyzywasz,zaraz dam SS z konsoli.

Edytowane przez Smoku
  • Zasłużony
Opublikowano

Skończcie tak srać o kulturę, nie wykonujecie obowiązków i nie wiecie jak się z tego wybronić. Staracie się odwrócić kota ogonem, to wszystko.

Opublikowano

Tak nie wykonujemy obowiązku bo pozwoliliśmy odpałowi pobiegać 3 rundy...

Odnosze się do skargi benusa...

Opublikowano

"Nie bede banował kogoś jak nawet nie patrzyłem na niego" no i sam sie wkopałeś. Skargi co chwile leciały na GURU, wszyscy cały czas gadali że jest odpalony, a ty sobie nawet na niego nie spojrzysz tak? No gratulacje :D Admin na poziomie graczy o nicku Player | Cssetti. I jakie dowody? Na co? haha na Twój debilizm? :D No i co jest w tym amx bans? :v Zjebałem tylko powód bana, ale to jeden chuj

Opublikowano

" A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego,wiec troche czasu to zajmie ,musze sie dokladnie przyjrzec"    Potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Bo chyba nie.

Opublikowano

lol, wczesniej tego nie było :D Ale to bez znaczenia, przyjrzeć się na co? Na to jak koleś mierzy przez sciane na głowe i strzela? Haha, przecież tam nie było czemu się przyjrzeć. Jeszcze potem jak zobaczyłem że zrobiłeś ssy zamiast bana od razu to jebłem

Opublikowano

I z ciekawości samej - jak edytowałeś post w taki sposób, ze edycje pokazało na 12;41? o.O Admini tak mogą?

• Zasłużony
Opublikowano

Sytuacja jak w skardze, którą założyłem. Jak widać potraficie używać stwierdzeń, które ja użyłem w swoim temacie. Pogratulować inwencji twórczej. Popieram w pełni Adob!

Opublikowano

" A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego" oj oj kłamstwo ma krótkie nogi :(

• Zasłużony
Opublikowano

Rozumiem, że tylko Wy jesteście od oceniania? My jako gracze nie możemy ocenić Waszej pracy? Bzdura totalna, co chwilę upominacie nas o kulturę czy inne pierdoły. Sami zaś nic nie robocie a w momencie jak się Wam zwróci uwagę jesteście oburzeni. Klękajcie narody bo to jest nie do opisania. 

• Właściciel
Opublikowano

Zrozumcie, że Admin nie da bana na wasze polecenie, gdybym miał tak robić to pól serwera musiałbym zbanować bo w trakcie 1 rundy dostaje na u@ około 5 wiadomości że "odpał", "aim" "no banuj go". Widzimy wasze zgłoszenia, a to że dana osoba nie dostaje bana to nie oznacza, że to olaliśmy. Po prostu przed każdym zbanowaniem trzeba się przyjrzeć :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa wyjaśniona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.