Jump to content
Adob

Admin bez mózgu

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Duble robi reconnecty jak padni

Nick oskarżonego: Smoku

*IP lub SID oskarżonego: nwm

Przebieg sytuacji: gówniany admin, nie potrafi ogarnać serwa. Biegają, ludzie co sobie strzelają w głowe przez ściany, i to nie są skany tylko po prostu wh ewidentne, cały team narzeka, ludzie zaczynają wychodzić z serwa, a idiota admin woli kogoś zbanować za "kulture" na 30 min. bo sie zapyałem go czy jest ślepy, haha no pozdro, a haxy biegają na serwie. Chyba jego kolega grał odpalony bo inaczej to nie wiem jak można wytłumaczyć tak debilne zachowanie admina. Pozdro B)

Dowody:

Prosze o dowody+wejdz sobie w AmxBans :)

edit. A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego,wiec troche czasu to zajmie ,musze sie dokladnie przyjrzec. A ty mnir wyzywasz,zaraz dam SS z konsoli.

Edited by Smoku

"Nie bede banował kogoś jak nawet nie patrzyłem na niego" no i sam sie wkopałeś. Skargi co chwile leciały na GURU, wszyscy cały czas gadali że jest odpalony, a ty sobie nawet na niego nie spojrzysz tak? No gratulacje :D Admin na poziomie graczy o nicku Player | Cssetti. I jakie dowody? Na co? haha na Twój debilizm? :D No i co jest w tym amx bans? :v Zjebałem tylko powód bana, ale to jeden chuj

lol, wczesniej tego nie było :D Ale to bez znaczenia, przyjrzeć się na co? Na to jak koleś mierzy przez sciane na głowe i strzela? Haha, przecież tam nie było czemu się przyjrzeć. Jeszcze potem jak zobaczyłem że zrobiłeś ssy zamiast bana od razu to jebłem

Rozumiem, że tylko Wy jesteście od oceniania? My jako gracze nie możemy ocenić Waszej pracy? Bzdura totalna, co chwilę upominacie nas o kulturę czy inne pierdoły. Sami zaś nic nie robocie a w momencie jak się Wam zwróci uwagę jesteście oburzeni. Klękajcie narody bo to jest nie do opisania. 

• Owner

Zrozumcie, że Admin nie da bana na wasze polecenie, gdybym miał tak robić to pól serwera musiałbym zbanować bo w trakcie 1 rundy dostaje na u@ około 5 wiadomości że "odpał", "aim" "no banuj go". Widzimy wasze zgłoszenia, a to że dana osoba nie dostaje bana to nie oznacza, że to olaliśmy. Po prostu przed każdym zbanowaniem trzeba się przyjrzeć :)

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa wyjaśniona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.