Adob Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Nick oskarżyciela: Duble robi reconnecty jak padni Nick oskarżonego: Smoku *IP lub SID oskarżonego: nwm Przebieg sytuacji: gówniany admin, nie potrafi ogarnać serwa. Biegają, ludzie co sobie strzelają w głowe przez ściany, i to nie są skany tylko po prostu wh ewidentne, cały team narzeka, ludzie zaczynają wychodzić z serwa, a idiota admin woli kogoś zbanować za "kulture" na 30 min. bo sie zapyałem go czy jest ślepy, haha no pozdro, a haxy biegają na serwie. Chyba jego kolega grał odpalony bo inaczej to nie wiem jak można wytłumaczyć tak debilne zachowanie admina. Pozdro B) Dowody: Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Hahahah zajrzyj do skargi, którą dzisiaj założyłem! Podpisuje się pod tym tematem! Widać wiele osób podziela moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 (edited) Prosze o dowody+wejdz sobie w AmxBans :) edit. A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego,wiec troche czasu to zajmie ,musze sie dokladnie przyjrzec. A ty mnir wyzywasz,zaraz dam SS z konsoli. Edited December 7, 2014 by Smoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Dowody :) I warna za kulturę się chyba koledze należy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Skończcie tak srać o kulturę, nie wykonujecie obowiązków i nie wiecie jak się z tego wybronić. Staracie się odwrócić kota ogonem, to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 SS: 1 http://scr.hu/0hhq/rgsc3 2 http://scr.hu/0hhq/1vutj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Tak nie wykonujemy obowiązku bo pozwoliliśmy odpałowi pobiegać 3 rundy... Odnosze się do skargi benusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 "Nie bede banował kogoś jak nawet nie patrzyłem na niego" no i sam sie wkopałeś. Skargi co chwile leciały na GURU, wszyscy cały czas gadali że jest odpalony, a ty sobie nawet na niego nie spojrzysz tak? No gratulacje :D Admin na poziomie graczy o nicku Player | Cssetti. I jakie dowody? Na co? haha na Twój debilizm? :D No i co jest w tym amx bans? :v Zjebałem tylko powód bana, ale to jeden chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 3 rundy? haha Biegał całą jedną mape i połowę następnej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 " A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego,wiec troche czasu to zajmie ,musze sie dokladnie przyjrzec" Potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Bo chyba nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 lol, wczesniej tego nie było :D Ale to bez znaczenia, przyjrzeć się na co? Na to jak koleś mierzy przez sciane na głowe i strzela? Haha, przecież tam nie było czemu się przyjrzeć. Jeszcze potem jak zobaczyłem że zrobiłeś ssy zamiast bana od razu to jebłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 I z ciekawości samej - jak edytowałeś post w taki sposób, ze edycje pokazało na 12;41? o.O Admini tak mogą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Sytuacja jak w skardze, którą założyłem. Jak widać potraficie używać stwierdzeń, które ja użyłem w swoim temacie. Pogratulować inwencji twórczej. Popieram w pełni Adob! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 I pytanie czemu nie patrzyłeś na podejrzanego jak skargi się sypały? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Pozwol ze to ja ocenie jak go zbanuje,gral podejrzanie wiec dostal SS,jezeli gral czysto to je wstawi.Tyle w temacie. Jak nie patrzłem ? A na spec kto siedzial ? Duch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 " A pozatym siedzialem caly czas na spec,nie bede banowal kogos jak nawet nie patrzylem na podejrzanego" oj oj kłamstwo ma krótkie nogi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adob Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 No i tu się rozchodzi o twój debilizm. Bo tylko debil stwierdzi, że "on grał podjerzanie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 7, 2014 Donor Share Posted December 7, 2014 Rozumiem, że tylko Wy jesteście od oceniania? My jako gracze nie możemy ocenić Waszej pracy? Bzdura totalna, co chwilę upominacie nas o kulturę czy inne pierdoły. Sami zaś nic nie robocie a w momencie jak się Wam zwróci uwagę jesteście oburzeni. Klękajcie narody bo to jest nie do opisania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 7, 2014 User Share Posted December 7, 2014 Adob czy ty widzisz co ty piszesz? Poprosilem Dudnesa i zaraz sie zajmie skargami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Zrozumcie, że Admin nie da bana na wasze polecenie, gdybym miał tak robić to pól serwera musiałbym zbanować bo w trakcie 1 rundy dostaje na u@ około 5 wiadomości że "odpał", "aim" "no banuj go". Widzimy wasze zgłoszenia, a to że dana osoba nie dostaje bana to nie oznacza, że to olaliśmy. Po prostu przed każdym zbanowaniem trzeba się przyjrzeć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 7, 2014 Owner Share Posted December 7, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts