Jump to content
!@benuss

Kilka słów o kompetencjach!

Recommended Posts

Przebieg całego zdarzenia jest banalnie prosty!

Oskarżyciel : !@benuss

Dowody i opis sytuacji niżej. 

Administrator grający pod nickiem Ojciec Rydzyk nie posiada najmniejszych kwalifikacji do pełnienia tej funkcji.

Mianowicie z 8-10 minut temu na serwerze pojawił się piękny odpał, klasyczny przypadek do perma bez żadnego "ale". Dla jasności mówimy tu o aimie. Zaczynając od tego, że grał jakieś 5-8 minut zanim ktoś zareagował to jeszcze zostały mu zrobione zdjęcia!? Śmiech na sali, to co się wyprawia to znaczna przesada. Prosicie nas o przestrzeganie regulaminu, lecz sami na niego sracie. Taka jest prawda. Całe zdarzenie można ściągnąć z mapy DD2 (DD2 Only) godzinka od 10:20? Blisko tego. Na serwerze był również inny administrator PigwiN lecz do jego osoby brakuje mi słów. Zamiast zająć się obowiązkami sprawowanej funkcji on woli po prostu pograć, widząc że odpały są w jego drużynie. 

Cała skarga tyczy się tego, że administratorzy nie potrafią korzystać ze swojego panelu bądź dodatkowych komend. W tym wypadku trafiło na Ojca Rydzyka. Spostrzegawczość oraz czas reakcji również pozostawiają wiele do życzenia. 

Ps. Jak widać potrzeba Wam więcej adminów, którzy są mili oraz kulturalni, nie tych którzy zaprowadzą porządek i wprowadzą ład na serwerze. 

Pozdrawiam!

Aaaa przed chwilą udało mi się uchwycić doskonałe zachowanie Waszej administracji! :)

post-509-0-58786800-1417945087_thumb.png

Mam się śmiać czy płakać? Powiem Ci kolego tylko tyle ,jesteś żałosnym nie wychowanym dzieciakiem.

"Zaczynając od tego, że grał jakieś 5-8 minut zanim ktoś zareagował to jeszcze zostały mu zrobione zdjęcia!?"

Może Admin banujący nie miał pewności? Pozwól że to my oceniamy kto i na czym gra+jak go mamy zbanować. Z tego co wiem chcialeś wstąpić w szeregi Administracji DD2,ZAPOMNIJ! Zero Kultury ? Ty wiesz wgl co to kultura ?

Powiedz mi co Ci na tym SS przeszkadza? To ze napisales " Czekam na Twoje wypociny" Zastanów się co Ty robisz...

Co do skargi to jest nie sluszna gdyz Ojciec Rydzyk nie był jedynym Adminem na serwerze w tym czasie :)

Pozdrawiam Smoku :)

Dobra skończ się kompromitować... Co do Rydzyka w trakcie gry tego odpała rydzyk był afka, a ja już miałem typa banować ale rydzyk mnie uprzedził bo wrócił.

A co do kwalifikacji, ty za to posiadasz wszelkie kwalifikacje złożyłeś podanie a kultury nie masz za grosz jakbym miał tu wklejać wycinki z konsoli to by brakło miejsca.

Ps. Jak widać potrzeba Wam więcej adminów, którzy są mili oraz kulturalni, nie tych którzy zaprowadzą porządek i wprowadzą ład na serwerze. 

Takich jak ty z pewnością nie potrzebujemy :)

Zgodzę się z przedmówcami, jego kultura zostawia wiele do życzenia, jak dla mnie skarga bezpodstawna... Admin musi udzielać się w grze jak i na forum. A to że Rydzyk był afk na spect i na forum, to nie świadczy o jego kompetencjach jako admina... Opanuj się Benuss

Mam się śmiać czy płakać? Powiem Ci kolego tylko tyle ,jesteś żałosnym nie wychowanym dzieciakiem.

Chyba coś Ci się we łbie pomieszało, co do mojego wychowania i kultury osobistej masz powiedzenia tyle co żyd za okupacji. 

Poziom Twoich wypowiedzi zatrzymał się chyba na poziomie gimnazjum albo i wcześniej. 

Odpowiadając na Twoje bardzo śmieszne wytłumaczenie "Może nie miał pewności" Przez minimum 5 minut zapierdalał na aimie. Nawet osoba zaczynająca przygodę z cs`em to zauważy. 

Ojciec Rydzyk był na afku ? W takim razie PigwiN Ciebie również powinniśmy dopisać do skargi skoro przez ten czas nie kiwnąłeś palcem. 

Do administracji chciałem wstąpić po to aby odwalać robotę za takich jak Wy, aby to własnie gracze dla których jestem nieziemskim skurwielem czerpali przyjemność z możliwości grania na serwerze gdzie nikt nie odpala. To chyba dla Was nie jest rzecz do pojęcia. Posiadam 1.000.000 razy większe kwalifikacje niż Ty, kultura osobista to jedyny aspekt nad którym trzeba się zastanowić. 

@Edit

Na temat mojej kultury osobistej, uwagi możecie zachować dla siebie. To jak się wyrażam czy sposób w jaki prowadzę rozmowę to tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie świadczy to ani o człowieku ani o tym w jaki sposób został wychowany lecz może o tym powinniście sami się przekonać.

Tu się nie zgodzę, Admin musi reprezentować jakiś poziom. Niestety ty nie wydajesz się mieć żadnych podstaw kultury. To jak pracują admini, to również nie twoja sprawa. Czasem admin ma po 5 zgłoszeń naraz i na niektóre musi patrzeć dłuższą chwilę.. Gdyby nie Rydzyk, Pingwin i Smoku dalej cziter by latał, a ty dostawał byś szewskiej pasji . Tyle ode mnie. 

Pozdro. Han

Żydów zostaw w spokoju,

"W takim razie PigwiN Ciebie również powinniśmy dopisać do skargi skoro przez ten czas nie kiwnąłeś palcem. "

Odpowiedz Pingwin : "Co do Rydzyka w trakcie gry tego odpała rydzyk był afka, a ja już miałem typa banować ale rydzyk mnie uprzedził bo wrócił."   Dziękuje :)

"Może nie miał pewności" Przez minimum 5 minut zapierdalał "  Widać twoją super piękna "Kulture :)

"Na temat mojej kultury osobistej, uwagi możecie zachować dla siebie. To jak się wyrażam czy sposób w jaki prowadzę rozmowę to tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie świadczy to ani o człowieku ani o tym w jaki sposób został wychowany lecz może o tym powinniście sami się przekonać"

Juz kisiel w gaciach masz bo wszyscy mowia o twojej kulturze ? Pozwól nam ze bedziemy pisac o takich rzeczach bo ma tu duze znaczenie u takiej osoby tak Ty .

Masz rację H.A.N nie wypowiadaj się, Twoja argumentacja jest bynajmniej śmieszna. Ty też poziomu rozmowy nie dasz rady podtrzymać. Smoku nie był obecny na serwerze od tego zacznijmy a pozostali się obijali to jest rzeczywistość mój drogi. 

Ach musisz czytać ze zrozumieniem, napisałem wyżej że uwagi do mojej kultury osobistej możesz zachować dla siebie. 

Nie, nie, nie skarbie w tym wypadku to Ty podważasz swoją kulturę osobistą, jeśli nie rozumiesz w jaki sposób z przyjemnością Ci to wytłumaczę. 

Co do pierwszego zdania Twojej wypowiedzi. Zastosowałem to jako powiedzenie ale to świadczy tylko o tym na jakim jesteś poziomie. 

Wasze wypowiedzi naprawdę są tutaj bez większej wartości, między Wami działa to na zasadzie "ręka, rączkę myje". Powoduje to praktycznie brak obiektywizmu w Waszych wypowiedziach. 

Człowieku pomyśl co ty piszesz... odpał pograł w dwóch rundach i w trzeciej dostał bana, to jakby nam mieli zabrać adminów to odpał już by nie polatał dwie rundy :) tylko całą mape jak nie dłużej... 

Odpowiedz Pingwin : "Co do Rydzyka w trakcie gry tego odpała rydzyk był afka, a ja już miałem typa banować ale rydzyk mnie uprzedził bo wrócił."   Dziękuje

Tym zdaniem powinniśmy tą skargę zakończyć...

Edit @ Dla twojej informacji Smoku też był na serwerze :)

Ośmieszasz się chłopaczku, czytanie ze zrozumieniem nie ma tu nic do rzeczy. Może jest szansa, że Cię nie zauważyłem ale chyba tego sobie do łba nie wbijesz. Tym bardziej powinieneś chyba działać w kierunku banowania a nie opierdalania się ?

Człowieku pomyśl co ty piszesz... odpał pograł w dwóch rundach i w trzeciej dostał bana, to jakby nam mieli zabrać adminów to odpał już by nie polatał dwie rundy :) tylko całą mape jak nie dłużej... 

Odpowiedz Pingwin : "Co do Rydzyka w trakcie gry tego odpała rydzyk był afka, a ja już miałem typa banować ale rydzyk mnie uprzedził bo wrócił."   Dziękuje

Tym zdaniem powinniśmy tą skargę zakończyć...

Nie Ty decydujesz kiedy skarga będzie skończona. Wypowiada się tylko grono adminów co jest bynajmniej śmieszne.

Ostatnie moje zdanie w tej niby skardze, skoro ci tak wadzi to że mamy admina ciekawe co byś zrobił jakbyśmy w danym momencie co ten odpał grał admina nie mieli, ciesz się że do tej pory nie gra a nie piszesz te zbędne posty jakby ci przeszkadzało to że podczas dwóch rund cie odpał zabił i straciłeś dwa deady w ranku...

• Owner

Kolejna tego typu skarga :)

Wasze zgłoszenia na u@ są widoczne a nawet je słychać bo mamy specjalny song przy każdej wiadomości, więc każdy Admin widzi zgłoszenie, lecz to nie oznacza, że osobę którą zgłaszacie trzeba od razu zbanować. Wystarczy napisać raz, góra dwa jeżeli Admin nic nie robi z daną osobą to oznacza, że jest czysta lub nie ma pewności i chce ją obserwować dalej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.