Jump to content
Kaśka

PigwiN ~ Poznaj mnie bliżej.

Recommended Posts

Zapraszam na kolejny wywiadzik i życzę miłego czytania.

Zielony kolor + pogrubiona czcionka = PigwiN

Fioletowy kolor + pogrubiona czcionka = Redaktor

Cześć PigwiN, na sam początek przedstaw się dla innych.

Cześć jestem Kamil mam 18 lat pochodzę z podkarpacia, interesuje się sportem. :)

Ok, masz jakieś zainteresowania?
No tak interesuje się sportem i grami komputerowymi. W wolnych chwilach mile spędzam czas na rybach!

Skoro już wspomniałeś o sporcie, dokładniej w jakiej dziedzinie się specjalizujesz?
Ogólnie to piłka nożna i siatkówka.

Czy posiadasz już jakieś osiągnięcia co do siatkówki, bądź piłki nożnej?
Raczej nie, uprawiam te sporty rekreacyjnie ale zdarzyło mi się reprezentować klase lub szkołe w zawodach bez zbyt wielkich osiągnięć.

okej, zmieniając temat, chodzisz do szkoły czy pracujesz?
Chodzę do szkoły :)

W takim razie na jakim kierunku/profilu jesteś?
Technik geodeta. :D

Jak dowiedziałeś się o katujemy.eu?
Nie dowiedziałem się od nikogo, po prostu zacząłem szukać serwerowni na której mógłbym pozostać dłużej i tak natrafiłem na katujemy :)

Co skłoniło cię do złożenia podania na Admina DD2 i UBT ?
Odnośnie dd2 zdażyło się że grając na serwerze zauważałem graczy grających na wspomagaczach a w tym momencie nie serwerze nie było adminów, więc stąd moja owa decyzja, natomiast UBT złożyłem podanie dlatego że mało było graczy posiadających tą range, dlatego pomyślałem, że przydam się w team.

Znasz się już dobrze z kimś z tej sieci?
Znaczy znać znam ale może nie aż tak dobrze, mianowicie z adminami DD2 i też Astralem zdażyło mi się czasami dłużej porozmawiać.

Grasz w jakieś inne gry niż CS 1.6?
 Tak np: Formuła 1 2012, FIFA 13, Delux Ski Jump 4

Jakiej muzyki słuchasz?
Różnie, najczęściej Rap ale zdarza mi się posłuchać Disco Polo, Techno, Popu

Masz jakieś zwierzę?
Tak dwa psy i dwa koty. :)

Jak się wabią twoje zwierzaki ?
Psy- Ares, Dino Koty- Zuzia i Tosia :D

A rodzeństwo posiadasz?
Nie :)

Masz jakąś swoją ulubioną potrawę? 
Jest ich troche ciężko wymienić jedną.

Miałeś kiedyś taką sytuację, w której wiesz, że nie powinieneś, ale zacząłeś się śmiać?
Tak i to nie jedną ;p

Masz jakiś pseudonim, którym nazywają Cię na co dzień ludzie z twojego otoczenia?
Tak, Gapciu a wzięło się to stąd że zdenerwowałem moją wychowawczyni :D

Jeżeli musiałbyś wystawić sobię ocene sprawowania roli admina w skali od 1 do 10, ile byś sobie dał?
Myślę że 8

OK doszliśmy do końca wywiadu, za który Ci bardzo dziękuję. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Tak pozdrawiam Astrala, Franklina i ogólnie adminów DD2 :D

• Like 7

Kasiu, zawiodłem się na tobie ;c

Wywiad nie należy do najlepszych, mało 'treściwy' ale mam nadzieję że się dopiero rozkręcasz ;)

Popraw tylko swoją składnię, ponieważ w niektórych pytaniach niezbyt ładnie to wygląda.

• Like 3

Wywiad nie należy do najlepszych, mało 'treściwy' ale mam nadzieję że się dopiero rozkręcasz ;)

Popraw tylko swoją składnię, ponieważ w niektórych pytaniach niezbyt ładnie to wygląda.

No to są początki także troszkę nie zbyt ciekawie, ale dzięki za uwagi, na pewno zapamiętam i się poprawie :)

• Like 1

Podpisuje się.

Wywiad niestety jest na bardzo niskim poziomie. Pracuj, rób więcej wywiadów lub poczytaj inne / z innych sieci i to z pewnością przyniesie efekty.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.