Kaśka Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Zapraszam na kolejny wywiadzik i życzę miłego czytania. Zielony kolor + pogrubiona czcionka = PigwiN Fioletowy kolor + pogrubiona czcionka = Redaktor Cześć PigwiN, na sam początek przedstaw się dla innych. Cześć jestem Kamil mam 18 lat pochodzę z podkarpacia, interesuje się sportem. :) Ok, masz jakieś zainteresowania? No tak interesuje się sportem i grami komputerowymi. W wolnych chwilach mile spędzam czas na rybach! Skoro już wspomniałeś o sporcie, dokładniej w jakiej dziedzinie się specjalizujesz? Ogólnie to piłka nożna i siatkówka. Czy posiadasz już jakieś osiągnięcia co do siatkówki, bądź piłki nożnej? Raczej nie, uprawiam te sporty rekreacyjnie ale zdarzyło mi się reprezentować klase lub szkołe w zawodach bez zbyt wielkich osiągnięć. okej, zmieniając temat, chodzisz do szkoły czy pracujesz? Chodzę do szkoły :) W takim razie na jakim kierunku/profilu jesteś? Technik geodeta. :D Jak dowiedziałeś się o katujemy.eu? Nie dowiedziałem się od nikogo, po prostu zacząłem szukać serwerowni na której mógłbym pozostać dłużej i tak natrafiłem na katujemy :) Co skłoniło cię do złożenia podania na Admina DD2 i UBT ? Odnośnie dd2 zdażyło się że grając na serwerze zauważałem graczy grających na wspomagaczach a w tym momencie nie serwerze nie było adminów, więc stąd moja owa decyzja, natomiast UBT złożyłem podanie dlatego że mało było graczy posiadających tą range, dlatego pomyślałem, że przydam się w team. Znasz się już dobrze z kimś z tej sieci? Znaczy znać znam ale może nie aż tak dobrze, mianowicie z adminami DD2 i też Astralem zdażyło mi się czasami dłużej porozmawiać. Grasz w jakieś inne gry niż CS 1.6? Tak np: Formuła 1 2012, FIFA 13, Delux Ski Jump 4 Jakiej muzyki słuchasz? Różnie, najczęściej Rap ale zdarza mi się posłuchać Disco Polo, Techno, Popu Masz jakieś zwierzę? Tak dwa psy i dwa koty. :) Jak się wabią twoje zwierzaki ? Psy- Ares, Dino Koty- Zuzia i Tosia :D A rodzeństwo posiadasz? Nie :) Masz jakąś swoją ulubioną potrawę? Jest ich troche ciężko wymienić jedną. Miałeś kiedyś taką sytuację, w której wiesz, że nie powinieneś, ale zacząłeś się śmiać? Tak i to nie jedną ;p Masz jakiś pseudonim, którym nazywają Cię na co dzień ludzie z twojego otoczenia? Tak, Gapciu a wzięło się to stąd że zdenerwowałem moją wychowawczyni :D Jeżeli musiałbyś wystawić sobię ocene sprawowania roli admina w skali od 1 do 10, ile byś sobie dał? Myślę że 8 OK doszliśmy do końca wywiadu, za który Ci bardzo dziękuję. Chciałbyś kogoś pozdrowić? Tak pozdrawiam Astrala, Franklina i ogólnie adminów DD2 :D 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Trochę mało rozmowny jestem ale wywiad GIT :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Kasiu, zawiodłem się na tobie ;c Wywiad nie należy do najlepszych, mało 'treściwy' ale mam nadzieję że się dopiero rozkręcasz ;) Popraw tylko swoją składnię, ponieważ w niektórych pytaniach niezbyt ładnie to wygląda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Kasiu, zawiodłem się na tobie ;c Wywiad nie należy do najlepszych, mało 'treściwy' ale mam nadzieję że się dopiero rozkręcasz ;) Popraw tylko swoją składnię, ponieważ w niektórych pytaniach niezbyt ładnie to wygląda. No to są początki także troszkę nie zbyt ciekawie, ale dzięki za uwagi, na pewno zapamiętam i się poprawie :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 No nawet dobry wywiad :) Trochę dłuższy i był by wspaniały. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 3/10 Tam same pytania i odpowiedzi mogłeś/aś to bardziej rozwinąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koRi Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Na tą składnie można przymkąć oko :) Wg. mnie wywiad jest dobry i ciekawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skemm Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Kasiu, zawiodłem się na tobie ;c Wywiad nie należy do najlepszych, mało 'treściwy' ale mam nadzieję że się dopiero rozkręcasz ;) Popraw tylko swoją składnię, ponieważ w niektórych pytaniach niezbyt ładnie to wygląda. Podpisuje się. Wywiad niestety jest na bardzo niskim poziomie. Pracuj, rób więcej wywiadów lub poczytaj inne / z innych sieci i to z pewnością przyniesie efekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koRi Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Wg. mnie wywiad może być może nie jest najlepszy , ale również nie najgorszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisIsSparta! Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Fajny Wywiadzik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Jak na początek nie jest źle. Mi tam się podoba :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts