Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
martini

Wywiad - Astral

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Przedstawiam wam mój wczorajszy testowy wywiad z naszym Administratorem Astralem.

Zielony - Pytanie zadane przez Redaktora + pogrubienie

Zwykłe pogrubienie - osoba odpowiadająca 

martini: Witaj. Tutaj martini z Katujemy.eu Czy zgodziłbyś się na przeprowadzenie krótkiego wywiadu? 

Astral: Witaj, oczywiście

martini: Dobrze. W takim razie przedstaw nam się. Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i czym się interesujesz? 

Astral: Mam na imię Patrycjusz. W styczniu 2015 roku kończę 18 lat. Pochodzę ze Słupska i tutaj też mieszkam. Moim głównym hobby jest tworzenie serwerów Counter-Strike. Interesuje się również nowościami kulinarnymi

martini:  Opowiedz nam coś o swoim mieście.

Astral: Słupsk - małe miasto, prawie 100 tysięcy mieszkańców, nic się tu nie dzieje. Prawie 20 biedronek i nic więcej ...

martini: Dobrze Przejdźmy dalej. Uczysz się, Pracujesz? 

Astral: Uczęszczam do ZSP nr 1 w Słupsku. Uczę się na profilu kucharz, już drugi rok. Dorabiam pracując w pizzeri 

martini: Czyli w przyszłości chciałbyś zostać kucharzem? Dobrze rozumiem? 

Astral: Tak, chciałbym pracować jako kucharz, lecz jak wiemy, życie nie jest kolorowe i nie wiadomo jaki scenariusz mi ułożyło.

martini: Dobrze. Przejdźmy teraz do pytac związanych z cs'em i z siecią. Skąd pomysł na sieć Katujemy.eu?

Astral: Jak wiecie, przed wakacjami razem z Dudnesm - moim serdecznym kompanem - mieliśmy sieć serwerów cskatownia. Niestety w związku z tym iż oboje musieliśmy podjąć pracę na całe wakacje byliśmy zmuszeni sprzedać tamtą sieć. Mieliśmy nadzieję iż trafiła ona w dobre ręce. Myliliśmy się poniważ sieć po 2 tygodniach upadła. Teraz, kiedy wakacje się skończyły postanowiliśmy postawić projekt na nowo, tym razem pod nazwą Katujemy.eu

martini: Ile już grasz w cs'a? Długo zajmujesz się prowadzeniem serwera jak i sieci serwerów?

Astral: Moje początki z grą CS 1.6 zaczęły się w 2006 roku.

Wtedy grałem tylko dorywczo i nie bardzo wiedziałem o co tam chodzi.
Pierwszego steama kupiłem w 2008 roku i tak naprawdę dopiero wtedy zaczęła się prawdziwa gra.
Jeśli chodzi o prowadzenie sieci, to robię to od jakiśch 4 lat.
Na początku moje projekty, jak wiadomo nie były profesjonalne.
Z czasem, kiedy zdobywałem wiedzę wychodziło mi to co raz lepiej.
Dziś, uważam że Katujemy.eu jest z najlepszych projektów w których brałem udział.

martini: Dobrze. Ostatnie pytanie z tematu cs'a. Jaki mod serwera będzie po DD2 na Katujemy.eu? 

Astral: Nie wiem, to wy - gracze o tym zadecydujecie.

martini: Przejdźmy dalej do wywiadu. Teraz będą pytania ogólne. Jaki gatunek muzyki najbardziej lubisz? Jaki rodzaj filmów najbardziej lubisz? Jaka marka ubrań dla ciebie jest najlepsza? 

Astral: Słucham reggae i chillstepu. Uwielbiam chyba wszystkie filmy z Jasonem Stathamem

(Nawet adrenaline)
Co do ubrań, czy to marka jest ważna, czy to czy jest fajny krój, są wygodne etc.

martini: Co lubisz jeść najbardziej?

Astral: Mimo iż uczę się na kucharza i znam wiele smacznych przepisów to moim ulubionym daniem jest pizza włoska

martini: Jakim samochodem powoziłbyś się po mieście?

Astral: Nie lubie lansu więc dla mnie samochód to samochód. Nie ważna marka i cena. Tylko zeby jakoś wyglądał(zebym nie musiał się wstydzić) oraz żeby działał jak należy.

martini: Dobrze. Na tym zakończymy nasz wywiad. Miło mi sie z tobą rozmawiało Dziękuje za poświęcenie mi czasu. Teraz jeszcze na koniec. Kogo chciałbyś pozdrowić?

Astral: Również dziękuje.

Pozdrawiam wszysktich użytkowników forum oraz graczy serwera.
Zapraszam do KATOWANIA !

Zapraszam do oceny! 

Opublikowano

Narobiłeś trochę błędów i postawiłeś kilka niepotrzebnych znaków interpunkcyjnych. Mogłeś też dokładnie przeczytać odpowiedzi Astrala i poprawić jego błędy.

Wywiad taki sobie, nie postarałeś się za bardzo ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.