noname Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Nick oskarżyciela: noname Nick oskarżonego: cwaniaczek czy jakos tak *IP lub SID oskarżonego: Przebieg sytuacji: naduzywanie przywilejow admina, spamowanie, wymaganie od innych kultury mimo braku jej u samego siebie ( nie chodzi o jezyk ale o zachowanie ) Dowody: macie HLTV ale pewnie nie jeden gracz znajacy tego admina to potwierdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Dowody: macie HLTV Podaj link do HLTV i podaj czasy tego "nadużywania przywilejów admina" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrupek Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Jeżeli składasz skargę na kogoś, to powinieneś mieć dowody, których tutaj nie widzę :) Bez dowodów nic nie wskórasz. Podaj link do HLTV, podaj czas, w którym się to działo, bo raczej nikt nie będzie chciał tej skargi rozpatrzeć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Bez dowodów to nie skarga, a po za tym jak juz zalozyles jeden temat to juz pisz w nim a nie robisz nowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 3, 2014 Owner Share Posted December 3, 2014 Masz 24H na wstawienie dowodów, inaczej skargę będę musiał odrzucić, takie są zasady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Przepraszam bardzo ale to chyba mnie obowiązuje. A więc tak. Drogi graczu "noname" twoje oskarżenie staje się śmieszne ponieważ to nie ja spamowałem tylko inny admin ja ci zwracałem uwagę żebyś nie spamił mi na u@ o tym co admin ma robić a czego nie, kogo ma banować od razu a kogo nie. Dostałeś kicka i za to Składasz skargę Naprawdę ?? Jak dla mnie nie wiesz co Admin ma " raczej" ma obowiązek robić a czego nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Nawet chyba grałem wtedy na bf2, nic takiego nie zauważyłem, zresztą rozmawiałem wtedy z Cvvaniaczkiem na tsie, poza tym był obecny inny admin. Nie zgodzę się z brakiem kultury u Cvaniaczka, a to że przypomniał o kulturze i Cie upominał czy kicknął to jego praca, a jeżeli nie umiesz się zachować to nie znaczy, że masz odrazu skarge składać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Moim zdaniem skarga niesluszna i temat do zamkniecia. Dowodow nie dostarczono ze strony donosiciela :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts