Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: noname

Nick oskarżonego: cwaniaczek czy jakos tak

*IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:

naduzywanie przywilejow admina, spamowanie, wymaganie od innych kultury mimo braku jej u samego siebie ( nie chodzi o jezyk ale o zachowanie )

Dowody: macie HLTV ale pewnie nie jeden gracz znajacy tego admina to potwierdzi

Opublikowano

Dowody: macie HLTV 

Podaj link do HLTV i podaj czasy tego "nadużywania przywilejów admina"

Opublikowano

Jeżeli składasz skargę na kogoś, to powinieneś mieć dowody, których tutaj nie widzę :) Bez dowodów nic nie wskórasz. Podaj link do HLTV, podaj czas, w którym się to działo, bo raczej nikt nie będzie chciał tej skargi rozpatrzeć :)

Opublikowano

Bez dowodów to nie skarga, a po za tym jak juz zalozyles jeden temat to juz pisz w nim a nie robisz nowy

• Właściciel
Opublikowano

Masz 24H na wstawienie dowodów, inaczej skargę będę musiał odrzucić, takie są zasady.

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale to chyba mnie obowiązuje. A więc tak. Drogi  graczu "noname" twoje oskarżenie staje się śmieszne ponieważ to nie ja spamowałem tylko inny admin ja ci zwracałem uwagę żebyś nie spamił mi na u@ o tym co admin ma robić a czego nie, kogo ma banować od razu a kogo nie. Dostałeś kicka i za to Składasz skargę Naprawdę ?? Jak dla mnie nie wiesz co Admin ma " raczej" ma obowiązek robić a czego nie.

Opublikowano

Nawet chyba grałem wtedy na bf2, nic takiego nie zauważyłem, zresztą rozmawiałem wtedy z Cvvaniaczkiem na tsie, poza tym był obecny inny admin. Nie zgodzę się z brakiem kultury u Cvaniaczka, a to że przypomniał o kulturze i Cie upominał czy kicknął to jego praca, a jeżeli nie umiesz się zachować to nie znaczy, że masz odrazu skarge składać

Opublikowano

Moim zdaniem skarga niesluszna i temat do zamkniecia.

Dowodow nie dostarczono ze strony donosiciela :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.