Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
noname

Skarga na admina cwaniaczek

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: noname

Nick oskarżonego: cwaniaczek czy jakos tak

*IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji:

naduzywanie przywilejow admina, spamowanie, wymaganie od innych kultury mimo braku jej u samego siebie ( nie chodzi o jezyk ale o zachowanie )

Dowody: macie HLTV ale pewnie nie jeden gracz znajacy tego admina to potwierdzi

Jeżeli składasz skargę na kogoś, to powinieneś mieć dowody, których tutaj nie widzę :) Bez dowodów nic nie wskórasz. Podaj link do HLTV, podaj czas, w którym się to działo, bo raczej nikt nie będzie chciał tej skargi rozpatrzeć :)

Przepraszam bardzo ale to chyba mnie obowiązuje. A więc tak. Drogi  graczu "noname" twoje oskarżenie staje się śmieszne ponieważ to nie ja spamowałem tylko inny admin ja ci zwracałem uwagę żebyś nie spamił mi na u@ o tym co admin ma robić a czego nie, kogo ma banować od razu a kogo nie. Dostałeś kicka i za to Składasz skargę Naprawdę ?? Jak dla mnie nie wiesz co Admin ma " raczej" ma obowiązek robić a czego nie.

Nawet chyba grałem wtedy na bf2, nic takiego nie zauważyłem, zresztą rozmawiałem wtedy z Cvvaniaczkiem na tsie, poza tym był obecny inny admin. Nie zgodzę się z brakiem kultury u Cvaniaczka, a to że przypomniał o kulturze i Cie upominał czy kicknął to jego praca, a jeżeli nie umiesz się zachować to nie znaczy, że masz odrazu skarge składać

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.