Sziroku Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nick: NoFe4RImię: DawidWiek: SzesnaścieStaż na serwerze: 3h będzie (Poprzednio grałem pod nickiem , oraz innymi aktualnie pod NoFe4R) http://www.gametracker.com/server_info/80.72.41.213:27120/top_players/?query=nofe4r&Search=SearchDoświadczenie: Spore, co tu dużo pisać, jestem adminem na cod'zie tutaj, oraz na wielu serwerach posiadałem admina..Znajomość AMX [0/8]: 5Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jestem aktualnie na Cod modzieDlaczego Ty?: Ponieważ ledwo 1 admin jest na serwerze a gdy gram to nie mogę się na to patrzyć .. Serwer potrzebuje admina, a ja myślę ze nie zawiodę .Kontakt: gg/steam/pw/telefonSTEAM: STEAM_0:1:691590Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Podanie składam z czystego powodu, ~ Na serwerze jest 1 admin, gdzie ciągle praktycznie nie siedzi na serwerze ~ Serwer potrzebuje adminów (Jak na taki rozkręcony z reklamą bardzo..) ~ Chcę pomóc nowemu serweru ogarnąć cheaty (Nie jest to dla mnie "Nagroda" lecz obowiązek w pełnieniu funkcji, pilnowanie porządku etc.) ~ Jestem znany z cod mod, pełnię również i tam funkcję i do tej pory nikt się nie skarżył z mojego pełnienia fukcji, jedynie sprzeczki na forum.. ~ Dogaduje się z graczami Wcześniejsze podanie na cod ~~ http://katujemy.eu/index.php?/topic/1300-podanie-nofe4r/ Zrozumiem iż opinie będą takie a nie inne, jak napisałem wyżej, chcę pomóc serwerowi by nie było cheatów non-stop, nie obchodzi mnie to czy będe wychwalany czy nie(Nie wiem jak to ująć), po prostu jeden główny powód to jest właśnie taki... Pozdrawiam, @Quzevsky, 5 sekund po napisani zmieniłem już, nie wiem co wynikło z tego iż taki tytuł dałem ;D zamyśliłem się pewnie.. Co do prowokacji, no niestety ja nie zaczynam, tylko wyciągam wnioski z tego jak ktoś "cos" pisze. @BlondAss - Kłutnie na serwerze? daj dowód ;) Dobrze ze ty miałeś 5 godzin zanim dostałeś admina, hehe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Jestem na tak tylko popraw nazwę tematu "[Podanie] BlondAss" xD Tylko popraw trochę swoje zachowanie bo z tego co widzę lubisz prowokować ludzi do kłótni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Jestem na tak, potrzeba adminów + posiadasz steam... te 5 godzin to szybko nadrobisz, tylko tak jak ^up popraw zachowanie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Brakuje adminów, są oni niezbędni. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 3, 2014 Owner Share Posted December 3, 2014 Podanie przyjęte. Admin dodany na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 3, 2014 Owner Share Posted December 3, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts