Jump to content
Sziroku

[Podanie] NoFe4R

Recommended Posts

Nick: NoFe4R
Imię: Dawid
Staż na serwerze: 3h będzie (Poprzednio grałem pod nickiem , oraz innymi aktualnie pod NoFe4R) http://www.gametracker.com/server_info/80.72.41.213:27120/top_players/?query=nofe4r&Search=Search
Doświadczenie: Spore, co tu dużo pisać, jestem adminem na cod'zie tutaj, oraz na wielu serwerach posiadałem admina..
Znajomość AMX [0/8]: 5
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jestem aktualnie na Cod modzie
Dlaczego Ty?: Ponieważ ledwo 1 admin jest na serwerze a gdy gram to nie mogę się na to patrzyć .. Serwer potrzebuje admina, a ja myślę ze nie zawiodę .
Kontakt: gg/steam/pw/telefon
STEAM: STEAM_0:1:691590
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Podanie składam z czystego powodu,

~ Na serwerze jest 1 admin, gdzie ciągle praktycznie nie siedzi na serwerze

~ Serwer potrzebuje adminów (Jak na taki rozkręcony z reklamą bardzo..)

~ Chcę pomóc nowemu serweru ogarnąć cheaty (Nie jest to dla mnie "Nagroda" lecz obowiązek w pełnieniu funkcji, pilnowanie porządku etc.)

~ Jestem znany z cod mod, pełnię również i tam funkcję i do tej pory nikt się nie skarżył z mojego pełnienia fukcji, jedynie sprzeczki na forum..

~ Dogaduje się z graczami

Wcześniejsze podanie na cod ~~ http://katujemy.eu/index.php?/topic/1300-podanie-nofe4r/

Zrozumiem iż opinie będą takie a nie inne, jak napisałem wyżej, chcę pomóc serwerowi by nie było cheatów non-stop, nie obchodzi mnie to czy będe wychwalany czy nie(Nie wiem jak to ująć), po prostu jeden główny powód to jest właśnie taki...

Pozdrawiam,

@Quzevsky, 5 sekund po napisani zmieniłem już, nie wiem co wynikło z tego iż taki tytuł dałem ;D zamyśliłem się pewnie..

Co do prowokacji, no niestety ja nie zaczynam, tylko wyciągam wnioski z tego jak ktoś "cos" pisze.

@BlondAss - Kłutnie na serwerze? daj dowód ;) Dobrze ze ty miałeś 5 godzin zanim dostałeś admina, hehe ...

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.