dwbuh. Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Propozycja 1 - według mnie nie potrzebna, więc jestem na nie. Propozycja 2 - również nie potrzebna, na nie. Propozycja 3 - konkursy oczywiście będą, już niedługo (jakieś atrakcyjne nagrody) btw. to wgl. propozycja? Propozycja 4 - dla mnie kolor odpowiedni, dla Administratora jest czerwony a dla VC jest brązowy. Propozycja 5 - tutaj masz racje, zlewają się, do poprawy. Propozycja 6 - dla mnie nautral, ale tak przynajmniej wiemy która osoba na którym serwerze, a potem będziemy się zastanawiać. Propozycja 7 - tutaj na pewno nie wypali, nie przyjmujemy nowych serwerów ponieważ w większości to paczka AMXX pobrana z neta, brak reklamy - a jak już jest reklama to kupiona na dzień/dwa. A my nie będziemy płacić za reklamy na nie "własny" serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paroofka_Gaming Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Jestem, za zdaniem sojovsky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Propozycja nr 1 i 2 - jak najbardziej Według mnie żadne kolory się nie zlewają. Co do innych propozycji jestem przeciw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 1. Niepotrzebne, co za dużo to nie zdrowo ;p 2. Jasne, coś takiego to fajna sprawa ;) 7. Zdecydowanie nie. Już kilka razy doświadczyłem czegoś takiego, że osoba która doszła z serwerem zawsze coś odwalała i sieć się rozpadała ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts