Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kusy

Egzekutor jest czysty ! ! !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick:Egzekutor wh jak to mozliwe?

Nick Admina: H.A.N

Steam ID/IP:STEAM_0:1:2244465  ip komputera: 213.216.104.206

Czas zdarzenia/data:30.11.2014 - 11:03:57

Serwer (Mod):# Katujemy.eu [Only DD2] @ 1shot1kill.pl (de_dust2)

Opis sytuacji: Macie i patrzcie jak sie gra to ja Egzekutor, wszedlem na ns zeby wam pokazac ze nie czituje i specjalnie nagralem demko bo wiedzialem ze dostane ss-y. Sytuacja taka sama jak wtedy gdy rzekomo mialem wh na steam. skanowalem jak zwykle anarchie dostawali skany nawet 2 zabilem poszedlem na dl cofnelem sie stalem przy anarchji i wiedzialem ze biegnie plecy  skan w anarchie padl wiec pobieglem na gale ii znowu skany w skrzynie na gale i SS-y i widzicie ze nie jestem odpalony wiec dajcie mi UB na steam moje STEAM_0:1:2244465 dzieki   tylko nie mowcie ze demko mozna przerobic bo w to nie uwierze.Po prostu liczy sie doswiadczenie.

Opublikowano

Zrobiłem Ci ssy, bo grałeś podejrzanie, i skanowałeś ściany. Zaraz obczaję twoje Demko ;) 

Pozdrawiam, Han

Opublikowano

No więc w swoim demku nie miałeś timer'a, ale tuż przed banem zabiłeś gracza zagłębie przez ścianę, po czym napisałeś   " Widziałeś WH?!" 

Admin ma prawo sprawdzić gracza ss'ami jeżeli ma podejrzenie, I tak na marginesie: Prowokowałeś swoimi powiedzonkami typu "Admini dają bana za friko" , "Adminki zbanowali egzekutora bo ich zabijał" , "Odbanujcie Egzekutora, czysty był" -- Twoja ortografia zostawia wiele do życzenia, dziecinne zachowanie, ośmieszanie innych graczy/adminów. Pamiętaj że nie masz rangi admina, ani nie pełnisz żadnej funkcji więc nie pozwalaj sobie rządzić serwerem i decyzjami innych adminów. Jeżeli okaże się że byłeś czysty, To i tak należy Ci się ban za naganne zachowanie (kulturę)

Poczekamy na wypowiedź kogoś z czerwonych bądź kogoś z UnbanTeam co do SS'ów.

Proszę o nie spamowanie wiadomościami (tak jak w grze) tylko cierpliwość. 

Pozdrawiam, Han

• Zasłużony
Opublikowano

Aż muszę się wypowiedzieć w tym temacie. Egzekutor zachowujesz się jak pierdolony szczeniak. 

Za samą prowokacja admin ma prawo wlepić Ci bana na czas nieokreślony. Jakbyś  był taki wyszczekany na innej sieci chyba wiesz jakby się to skończyło.

Co do Twoich demek, ssów i innych syfów, teraz większa ilość graczy zaczyna się dobrze kryć może jesteś jedną z nich ? :) 

Sesje zdjęciowe zapewne będą Twoim nieodłącznym kompanem w grze na tej sieci. A jeśli już uważasz się za takiego hajta zapisz się na turniej, tam się popiszesz jak na mnie trafisz. Bez vipa i innych zabawek. 

Opublikowano

Na temat Egzekutora mam do powiedzenia tyle: http://www47.zippyshare.com/v/42265870/file.html

Widać ewidentne wh, nie chodzi mi tutaj o te skany bo każdy skanuje ale o to jak skanujesz.

Tylko wtedy, gdy jest model i to idealnie w niego a gdy próbuje uciekać to na 1/4 widać jak celownik idzie w jego strone.. + chyba 2 inne spalone akcje.

Sam się przyznałeś, że to Ty egzekutor - więc brak ub. (Granie na aktywnym)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak ub

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.