Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Vip  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które?

• -110 HP- Rezerwacja slota - Kamizelkę - Prefix [VIP] w chat - Prefix [VIP] w tabeli wyników - Dodatkowe $ za zabójstwo - Dodatkowe HP za zabójstwo - Granaty (1he, 1x flash, 1x smoke)
    • -105 HP - Rezerwacja slota - Kamizelkę - Prefix [VIP] w chat - Prefix [VIP] w tabeli wyników - Granaty (1he, 1x flash, 1x smoke)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to problemem jest właśnie 110 hp zewzględu na awp, które zadaje ~107 obrażeń. W przypadku gdy konfident miałby 105 hp problem by zniknął(oczywiście,jeśli hp nie będzie się stackowało wyżej).

Opublikowano

Póki co nie widzę wypowiedzi graczy DD2 Cs GO tylko ciągłe niezadowolenie odnośnie VIP'a ze strony Hapaz, Neosek, Adidasek. Grając na serwerze nie spotkałem się z narzekaniem ze strony graczy odnośnie przywilejów VIP'a. VIP powinien zostać bez zmiany. 

Opublikowano

To powiedz mi ile ty na tym serwerze grałeś. Codziennie spotykam się z niecenzuralnymi sformułowaniami nt.vipa właśnie.

Opublikowano

To powiedz mi ile ty na tym serwerze grałeś. Codziennie spotykam się z niecenzuralnymi sformułowaniami nt.vipa właśnie.

Codziennie wbijam na serwer i jeszcze się nie spotkałem z narzekaniem odnośnie VIP'a. Nie pasuje wam 110HP ale już 100HP i dodatkowe HP za kill wam odpowiada. Nie ma VIP'a bez dodatkowego HP, albo zostanie tak jak jest albo 100HP i dodatkowe HP przy każdym Kill'u. Wciąż nie widzę wypowiedzi innych graczy tylko ciągłe Twoje narzekanie. 

Opublikowano

Otóż to proponuję aby gracze się wypowiedzieli.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A więc tak. 

- 105HP i panel z wyborem broni odpada, dodatkowy hajs i panel broni zapewni uzupełnienie większej połowy team w AWP przy 2 rundzie. 

- 100HP i dodatkowe HP przy każdym Kill'u 5hp normal, 10HP HS odpada ponieważ 3 kille z AWP w tym 1 HS i VIP na start już ma 120HP. 

- 100HP bez dodatkowego HP nie wchodzi w role ponieważ nie wyobrażam sobie jak i większość graczy konta VIP bez dodatkowego HP. 

Zostajemy przy aktualnych przywilejach VIP'a 110HP na start bez dodatkowego HP za killa. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.