Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Vip  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które?

• -110 HP- Rezerwacja slota - Kamizelkę - Prefix [VIP] w chat - Prefix [VIP] w tabeli wyników - Dodatkowe $ za zabójstwo - Dodatkowe HP za zabójstwo - Granaty (1he, 1x flash, 1x smoke)
    • -105 HP - Rezerwacja slota - Kamizelkę - Prefix [VIP] w chat - Prefix [VIP] w tabeli wyników - Granaty (1he, 1x flash, 1x smoke)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak codziennie będąc na serwerze słyszę wyzywanie na vipów : Za dużo hp itd...

A więc postanowiłem dodać ankietę tak jak powiedział Dudnes w skardze napisanej przez Hapaza 

• Lubię to! 4
Opublikowano

ShaQu lecz wtedy to będzie całkowcie zrąbane. Hp cały  czas będzie się odnawiać więc byłbym za zdaniem 105 hp vipom.Z AWP w klatkę dostaje się po 107/109 i co teraz ma powiedzieć zwyczajny gracz. Tyle co ode mnie na ten temat.

• Właściciel
Opublikowano

Może taka wersja?

100 hp na start

5 hp za zabójstwo / 10hp za HS

kevlar bez hełmu

Prefixy (tabela, say + powitanie na serwerze Vip % wszedł na serwer)

Granaty

Upadek bez DMG

Broń na start + DEAGLE

Dodatkowe 100$ za zabójstwo / 150$ za HS

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dodatkowe HP za zabójstwo to dopiero bedzie cyrk i zacznie sie płacz na serwerze. Osobiście zostałbym przy aktualnych ustawieniach ponieważ 110hp jest bardziej sprawiedliwe niż dodatkowe HP za zabójstwo.

Opublikowano

Dodatkowe HP za zabójstwo to strzał w kolano. Osobiście zostaje przy drugiej opcji.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może taka wersja?

100 hp na start

kevlar bez hełmu

Granaty

Upadek bez DMG

Broń na start + DEAGLE

Dudnes twoja opcja także nie jest zła.Ja proponuje aby gracze z serwera CS:GO ONLY DD2 także wypowiedzieli się na ten temat.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może taka wersja?

100 hp na start

kevlar bez hełmu

Granaty

Upadek bez DMG

Broń na start + DEAGLE

Dobre. Jestem za wprowadzeniem

Na innym serwerze widziałem takiego vipa

105hp

Kevlar +hełm na start, 3 granaty i więcej $ na start i killa.

PS: Może wprowadzić rezerwacje slota dla admina? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co sądzicie o takim układzie?                                                      

-Podwójny skok.
ale to już raczej przegina - i tak będzie miał sporo kasy:
- ZłoteDeagle z 7 nabojami i 35 w magazynku.
-Menu z wyborem broni.

- 30 HP co rundę.
lub
- 100 AP co rundę.
lub
- 1000 $ co rundę.

-1 HE co rundę.
lub
-2 FB co rundę.
lub
-1 SG co rundę.

-Dodatkowe życie za zabójstwo  (30 - HS | 15 - Normalne [max hp 130]) 
lub
-Dodatkowa kasa za zabójstwo (500 - HS | 400 - Normalne)
lub
-Amunicja za zabójstwo. (ile?)

-Dostaje kasę za podłożenie bomby. (ile?)
-Dostaję kasę za rozbrojenie bomby. (ile?)

-Napis V.I.P w tabeli wyników.
-V.I.P widoczny na liście /vips.
-Prefix przed nickiem.
-Przywitanie gdy wchodzi na serwer.

- slot

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie odpada podwójny skok i ten złoty deagl i nie rozumiem dokładnie co masz na myśli z tym 30hp co runde.

albo wiesz  druga opcja  to odnośnie tego, co powinien zawierać VIP - wg mnie mało kto będzie chętny na VIPA, jeśli nie będzie nam dawał czegoś, czego nie mogą mieć inni gracze. Co za przyjemność z płacenia za VIPA, skoro gość, który za nic nie płaci a po prostu jest dobry w tą grę i otwiera i ma co rundę 16k może mieć to samo co ja? Bezsens. Jasne, spoko, dajmy 100 armora, deagla i 1000$ co rundę. Ale to za mało. Taki VIP musi poczuć, że jest VIPEM, że ma przewagę, że on to jest gość a nie to co te prostaki biedaki co ich na to nie stać. Dlatego zwiększenie poziomu HP i Armora do 130 nie jest głupie, podobnie jak odzyskiwanie amunicji za kille + dodatkowa kasa za kille. Pytanie tylko, czy to wszystko naraz, czy właśnie dać ten wybór opcji?

Opublikowano

Ja ci powiem że ta propozycja jest dobra .Z jedną rzeczą się nie zgodzę z tym hp właśnie teraz jest na to narzekanie.

Opublikowano

Dudnes twoja opcja także nie jest zła.Ja proponuje aby gracze z serwera CS:GO ONLY DD2 także wypowiedzieli się na ten temat.

Neosek narzekasz na to, że VIP ma 110HP  a popierasz propozycję w której VIP ma tylko 100HP ale zyskuje dodatkowe 5HP za fraga a 10HP za HS. F**k logic -_-

Opublikowano

Rydzuś no tak ale wg mnie to hp powinno wzrastać do maks 100 hp

Opublikowano

Tam sie na mnie nie obrazcie, jeśli napisałem coś złego niemiłego we wcześniejszym, poście jeśli tak  to Bardzo Przepaszam.

Ps: Też chciałbym pomóc, zasłużyć sie u was.

Opublikowano

Napisales to co myślisz wiec nie masz się czym martwić

• Właściciel
Opublikowano

Średnio z serwera zauważyłem że przy aktualnym vipie można dojść do 130 max 140hp także moim zdaniem to nie jest duża przesada jak dla VIPA. ;)

Opublikowano

Dudnes przegraj tam 5 h jednym dniu to zobaczysz fejm na vipa.

Opublikowano

Średnio z serwera zauważyłem że przy aktualnym vipie można dojść do 130 max 140hp także moim zdaniem to nie jest duża przesada jak dla VIPA. ;)

Jak? VIP nie dostaje HP za fraga. Ma 110 na start i tyle.

• Właściciel
Opublikowano

To VIP szaleje bo mi dodaje HP za fragi  ^_^

• Właściciel
Opublikowano

Czyli 110HP na start bez możliwości zdobycia więcej to bez sens a dodawanie HP za kille to sens? 

Gdzie tu logika  ^_^

Opublikowano

Dudnes 110 hp to przesada ja proponuję obniżyć o 5 punktów .Aby VIP miał to 105 hp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.