CaVer Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Imię : Krzysztof !Wiek : 16 lat !Staż na forum : Spory :DIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 2-3 godzZnajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9Dlaczego ty? : Jestem ogarnięty,lubie pomagac jestem wstanie poświęcic się tej funkcji :D !Znajomość AmxBans [0/10] : 9 Znajomość IPB [0/10] : 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Nawet gdybyś dał na sieć z własnych pieniędzy 1000 PLN byłbym na nie. Podanie napisane w minutę, ani nic się z niego nie dowiedziałem ani nic. "Jestem wstanie poświęcic się tej funkcji" FUCK LOGIC. Ciągły spam na forum, tylko po to aby mieć + postów. Zdecydowanie jestem na duże NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jestem na nie. Tak jak napisał sojovsky: - Bezsensownie spamisz na forum, - Do tego jesteś z nami krótko, mało Cię znamy, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Również jestem na NIE - Mało cie znamy - Bezsensowne posty - Podanie bylejakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass KrwawaMary Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jestem w stanie poswiecic sie dla tej funkcji ktos cie Zmusza do Tego CzY Co? hahahaha Napewno na Nie zamknal Bym To Na Miejscu Sojovskiego Po jego Poscie to co On napisal Popieram Go FUCK LOGIC zastanow Sie Co Piszesz. Na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted November 23, 2014 V.I.P Donor Share Posted November 23, 2014 Na nie. Sojovsky to bardzo ładnie wyjaśnił. Aby spamisz i jesteś z nami zbyt krótko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts