BedzieszNastepny Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nick: Bedziesz Nastepny :D Imię: Mateusz Wiek: 21 Staż na serwerze: Gram dość często, można powiedzieć że codziennie :) Doświadczenie: Gram ponad 4 lata :) Znajomość AMX [0/8]: Myślę że 2, ale również poczytam i będę pytał Adminów jeśli nie zrozumiem niektórych komend :) Czy byłeś / byłaś już adminem?: Nie Dlaczego Ty?: Chcę pomóc ogarnąć serwer oraz umilić grę graczom, a skala cheaterów rośnie.. Kontakt: GG - 10178716 STEAM: Tym czasowo ns, lecz jak najszybciej postara się zakupić.. Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Na tak, ale popraw swoją kulturę bo czasem próbowałeś zwyzywać niektórych graczy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedo Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Jestem na tak, jesteś aktywny i ogarniasz, dobrze sie z Tobą gra, jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Również jestem na tak! :) Często aktywny + Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Również na tak. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts