Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
dwbuh.

[exe] Wywiad - Kajman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoba pytająca - truskaw.exe

Osoba odpowiadająca - Kajman

Witaj Kajman, z tej strony truskaw.exe, Redaktor sieci Katujemy. Masz kilka minut wolnego czasu i chęć aby przeprowadzić ze mną wywiad?

Witam. Oczywiście, że tak.

Świetnie, w takim razie napisz parę zdań o sobie, przedstaw się, napisz ile masz lat, skąd jesteś.

No więc mam na imię Kamil, lat 25, pochodzę z Krasnobrodu (miasto w województwie lubelskim)

Miło Cię poznać. Dzisiejszy wywiad zacznę od pytań odnośnie forum i gry CS. A więc pytanie pierwsze, jak trafiłeś na naszą sieć Katujemy?

To było na początku 2015 roku. Szary, zimny dzień za oknem, no więc myśl "co tu robić?!" na sanki za stary, no to cóż, siedzę w chałupie. W telewizji same szroty, to zostaje CS (moje hobby jedno z wielu po pracy). Szukałem serwera DD2, bo lubię tą mapkę, i tak oto natknąłem się na Katujemy.

Coś nas łączy, CS również jest moim hobby i grywam w wolnych chwilach jak dziewczynie nie chcę się wychodzić z domu. Teraz na Twoim nicku widnieje kolor niebieski oznaczający Opiekuna Serwera również DD2. Jak do tego doszło? Awansowałeś od razu czy po długich tygodniach?

Na Opiekuna awansowałem po wielu miesiącach romansu z DD2.

Widzę że posiadasz już duży staż na naszym serwerze DD2, więc moim kolejnym pytaniem jest co sądzisz o tym serwerze, jak Ci się adminuję, jak oceniasz ekipę Adminów tego serwera? Pozytywnie czy jednak negatywnie?

Myślę że jest to najlepszy serwer na jakim miałem przyjemność grać i adminować, a było ich sporo, bo w swoją zabawę z cs'em zaczynałem 8-9 lat temu. Ekipa adminów to zgrana paczka, z którą dobrze się dogaduję, każdego staram się traktować na równi. Wszyscy wykonujemy niezłą robotę dla dobra sieci.

Mogę potwierdzić że jest to jeden z lepszych serwerów na "rynku" bo sam miałem przyjemność być Adminem tego serwera przez dłuższy czas. Zacząłeś temat o CS'ie, a więc napisz jak zaczęła się kariera w tą grę?

Wszystko zaczęło się w szkole. Na przerwach tematy były różne, ale zawsze przewijał się tekst o CS'ie. Na początku była nauka gry z botami, potem pierwsze serwery, klany itd. To jest nieśmiertelna gra, dla niektórych to już styl życia i sposób na nie.

Grasz tylko na scenie 1.6 czy grywasz również w inne wersje tej kultowej gry?

Gram tylko w 1.6, choć posiadam również Global Offensive, lecz mój sprzęt nie pozwala mi na płynną grę.

Rozumiem. Dobra ostatnie pytanie dotyczące CS'a. Na forum jesteś znany pod nickiem Kajman, skąd pomysł na taki nick? Zamiłowanie do rapera?

Chciałem mieć oryginalny nick. Teksty rapera przemawiają do mnie, ale jak wiesz pewnie, kajman to też krokodyl.. a te zwierzęta cechuje siła, odwaga. To są cechy które powinien mieć każdy facet.

Jestem tego samego zdania. Więc tak jak pisałem wyżej, przejdziemy teraz do pytań o Twoim życiu prywatnym. Może na początku napisz czym się interesujesz, czym zajmujesz się na co dzień?

Na co dzień pracuję jako rehabilitant. Poza pracą interesuję się sportem, głównie piłką nożną, ale też siatkówka, piłka ręczna. Siłownia - tam czuję że żyję. Jeśli chodzi o muzykę to rap, rock, pop. Ogólnie wszystko co wpada w ucho. Nie ograniczam się do jednego gatunku.

Pracujesz jako rehabilitant czyli na co dzień masz styczność z osobami niepełnosprawnymi, tak?

Tak, głównie to dzieci które są niepełnosprawne ruchowo.

Bardzo odpowiedzialna praca, podziwiam. Wspomniałeś o siłowni, jest to kolejna rzecz która "nas łączy". Od ilu lat uczęszczasz na siłownie? Bierzesz jakieś odżywki w postaci białka, kreatyny czy innych tego typu rzeczy?

Na siłownię chodzę od 5 lat. Dieta + kreatyna mi wystarczają. Dodatkowo białko w prochu jako uzupełnienie albo gainer.

Okej. Teraz zadam Ci kilka krótkich pytań i liczę na krótkie odpowiedzi. Ubierasz się zgodnie z modą, czy masz własny styl?

Mam swój własny styl, ubieram się tak jak mi wygodnie.

Twoja najlepsza marka samochodu?

Opel

Ulubiony gatunek filmowy?

Biograficzny, ewentualnie dramat sportowy.

Twój ulubiony przedmiot szkolny (zza czasów szkolnych)?

Język Polski.

Czy masz jakieś swoje zasady, których się trzymasz? Jeśli tak, napisz jakie.

Lojalność, szczerość, wierność - tego się trzymam.

Napisz nam jeszcze czy znalazłeś swoją drugą "połówkę"?

Tak, znalazłem ją w Biedronce na półce z alkoholami, właśnie się chłodzi w lodówce xD . A tak szczerze to jeszcze do niedawna myślałem że tak.. ale wyszło jak wyszło.

Będzie dobrze Kamil, trzymam kciuki abyś znalazł odpowiednią osobę. No dobrze, to podaj nam na koniec swój ulubiony utwór wraz z ulubionym cytatem.

"Czasem tak bardzo świat jest niesprawiedliwy

Nie wiemy za czym gonimy dopóki tego nie stracimy"

Mądry cytat, na prawdę, taki z życia wzięty. Na zakończenie wyślesz nam zdjęcie którego nie dodałeś na Katujemy jeszcze?

post-3-0-36449200-1447237402_thumb.jpg

I z tymi ucieszonymi mordkami kończymy wywiad. Chciałbyś na zakończenie kogoś pozdrowić?

Pewnie że tak, pozdrawiam Dełosia, Daniela erotomana, Tomka, Rydzusia, Developera, Mariole i całą resztę, wszystkich userów Katujemy.eu

Dziękuję za wywiad, oczywiście również do pozdrowień się dołączam. Miłego dnia życzę, cześć!

​Cześć!

• Lubię to! 8
Opublikowano

Wywiad mi się podoba szkoda ze tak króciutki ale następne pewnie będą lepsze. 

Teraz tylko upominam ale na przyszłość pamiętaj ze wywiad wstawiamy najpierw do strefy redaktorów. Gdzie musi zostać zaakceptowany przez jednego z członków administracji.

Opublikowano

Dobrze Danio, następnym razem zrobię jak piszesz, nie wiedziałem.

Tak, wiem że krótki dlatego na początek możecie patrzeć na składnie zdań i błędy. Jest to mój pierwszy wywiad od wielu miesięcy :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Powrót w dobrym stylu, zaczynasz od razu od pracy widzę, podoba mi się to. Wywiad bardzo dobry, najważniejsze pytania zadane, dobrze ułożone przede wszystkim. Można się praktycznie wszystkiego dowiedzieć o naszym opiekunie DD2 :D. Zbyt długie wywiady też męczą w czytaniu, sądzę że ten jest odpowiedni :) dobra robota! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dudnes, zawsze miałem zapał do pracy przecież. Zgadzam się z Tobą z tym że długie wywiady są niezbyt interesujące bo mało kto wtedy to czyta. Tak jak napisała Ola, następnym razem dodam jeszcze 2-4 pytania i będzie jak najbardziej okej. Dziękuje Wszystkim za ocenki, za kilka dni ujawni się kolejny wywiadzik :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ładnie, ale za mało tego, niewiele się o nim dowiedziałem, bo jako jeden z nielicznych chyba nie kojarzę pana lepiej. :<

Opublikowano

Bardzo miło mi się czytało wywiadzik oraz fajnie się dowiedzieć czegoś więcej o tej mendzie :D Oczywiście leci + 

Dziękuję za pozdrowienia  :wub:

Opublikowano

aby przeprowadzić ze mną wywiad

To nie on przeprowadza z Tobą wywiad, tylko Ty z nim.

Zdania nie zaczynamy od "A WIĘC".

Opiekuna Serwera również DD2

Wiem, że odnosiłeś się do tego, co napisał wyżej, ale to brzmi gorzej niż u maleństwa z podstawówki.

Bardzo rażący brak interpunkcji.

Poczytaj o zasadach ortografii, jeśli chodzi o końcówki "ą", "ę".

Długość wywiadu nie jest powalająca. 

Opublikowano

Super, że wszyscy zrozumieli, też zrozumiałam, ale błędy rażą. 
Jeśli kolega wziął się za redaktorstwo, to niech to robi porządnie. Nie "czepiam się" tylko "radzę" co powinien poprawić.
A co do Ciebie, drogi kolego: moja "krytyka" jest konstruktywna, uzasadniona, więc trochę szacunku do mojej wypowiedzi, bo chcę dobrze dla kogoś. :) 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Opanuj się maleńki, bo ja Cię nie obrażam. 
Kolejna kwestia: od tego jest forum, wrzucenie tu tematu, wywiadu, żeby się o tym wypowiedzieć, mam do tego pełne prawo, więc Twoje gadanie jest teraz nie na miejscu o tym, że nie jestem jego matką czy profesorką od polskiego. Swoje obrazy schowaj w kieszeń, bo nikomu tym nie imponujesz.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hahahahhahahahahhahaha. Nie mogę. Nie obraziłam go, tylko porównałam jego błąd. "TO brzmi gorzej..." Poza tym, co tu jest obraźliwego? Krytyka sama w sobie, czy maleństwo? xD Hahahaha, nie mogę wytrzymać ze śmiechu. Kolego, pogrążasz się, bo jedyną osobą, która tu obrażała jesteś TY. 
PS: Tobie za to polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo to już lekka przesada.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziękujemy za Wywiad !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.