Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć Wam wszystkim :)

a więc po po niecałym roku wracam do moich korzeni czyli do sieci Katujemy. za pewne większość z Was mnie nie będzie pamiętało tym prędzej że zmieniłem nick na taki jak mam teraz, ale niektórzy powinni mnie pamiętać zza czasów jeszcze darmowego szablonu i od początku istnienia tejże sieci. dodam jeszcze, że pełniłem funkcję Vice Administratora od samego początku. 

dobra to tak wstępnie. a więc na imię mi Hubert, więc tak możecie do mnie pisać, mam 18 lat. interesuję się motoryzacją i grafiką w mniejszym zakresie. na co dzień po szkolę razem z kolegą przyciemniam szyby u siebie w garażu (darmowa reklama :D) i ten no. nie wiem co napisać. poznacie mnie bliżej w czasie. 

• Właściciel
Opublikowano

Jemiołka, Sojovsky, Boyka a teraz truskawka, no cześć :D

Opublikowano

Sojevsky, Jemiołka, boyka.d i teraz truskawka na torcie. Miło ze do nas wróciłeś miedzy innymi też dzięki tobie zacząłem tutaj na sieci od stanowiska admina itp . Zawsze mieliśmy dobry kontakcik i pewnie teraz będzie tak samo więc Witam z powrotem :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.