Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autor: Ja

Screen/Demo:

v1.

pre_1415990469__bannerycs.png

v2.

pre_1415990478__bannerycs2.png

Piszcie co zmienić, co dodać. Chciałem zrobić coś innego niż tradycyjny banner serwerów. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie robiłem tych bannerów pod tą kolorystykę (kolor niebieski) to po pierwsze. A to że napisałeś "nic nie pasuję" nic mi nie daję. Może byś się bardziej rozpisał?

• Właściciel
Opublikowano

Ciekawy pomysł na bannery, takiego motywu jeszcze nie widziałem. Myślę, że samo zdjęcie  z napisem DD2 + obok logotyp tak jak jest powinno starczyć bo wrzucanie logotypu tu i tu to nie zdrowo.

Opublikowano

Gdzieś już kiedyś widziałem podobny pomysł. Co do bannerów to ta satyna kompletnie nie pasuje. Po co 2x dałeś logotyp raz wystarczy. Co do obrazka serwera po co napis czarny lepiej by wyglądał biały. Po co to białe obramowanie lepiej by było gdybyś nałożył stock na cały kształt.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm... może się na tym nie znam zbytnio, i wiem że średnio mój post ci pomoże gibon, ale.. 

Ogólnie fajny banner, tak jak koledzy wyżej zgodzę się co do koloru napisu :D I jeszcze taka mała uwaga, ten kat na bannerze przypomina mi bardziej członka KKK ^^ mógłbyś np. dać czarnego kata, i dobrać do niego odpowiednią kolorystykę. 

Ogólnie uważam Cię za bardzo dobrego grafika, i życzę sukcesów. 

Pozdrawiam, Han

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.