Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: @blaszkaBiceps ; blaszka :) i inne :D

Staż na serwerze: znikomy ;>

Doświadczenie: Doświadczenie w adminowaniu mam w CS:GO dopiero takowe zdobywam :P

Znajomość sourcemoda [0/8]: 3-4

Czy byłeś / byłaś już adminem?: na 1.6 owszem, na source mod jeszcze nie :P Pora rozdziewiczyć source moda :D

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile będzie trzeba. Mniej więcej od połowy września już mogę sobie przysiąść przed PC dużo dłużej niż obecnie siedzę.

Dlaczego Ty?: Z tego co mi wiadomo, pomoc jest zawsze mile widziana. Byłem adminem na Only DD2 (1.6) i każdy wie na co mnie stać i co potrafię. Mimo iż moja aktywność na serwerze jest znikoma, gdyż jak na razie chcę sobie wbić rangę i nie być 'unranked' to warto mi dać szansę. Tak jak mówię... kto mnie zna z serwera i grał ze mną wie co potrafię :P

Kontakt: steam , pw

SID: STEAM_0:1:2152746

Akceptujesz regulamin admina?: tak

Akceptujesz regulamin serwera?: tak

Nie piszcie, że podanie na odwal itd. bo tu na prawdę nie ma co pisać ; nie mam zamiaru kopiować podania z serwera 1.6 ;)

@@never jak grałem wczoraj ze świętym to już na GO krzyczeli, że mam aima :( No ale nie ma to jak ACE z P250 na turniejówce :D

Opublikowano

Pewnie że jestem na TAK: 

-stary wyjadacz 1.6

+ogarnięty

+ jest z nami od dawna

+ ilu krzyczało żeś cziter? :D

-brak znajomości sourcemoda ale to proste tak jak amxx :)

+steam

Opublikowano

Już widzę uspokajanie małoletnich wydzierających się graczy w Twoim wykonaniu. :D 

+ Wiek. 

+ Zaangażowanie. 

+ Staż. 

W razie jakichkolwiek problemów z SM możesz śmiało do mnie pisać, ale skinów i tak Ci nie dam. :P :D 

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.