Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Nindżoski

Skarga.

Czy Play ma odejść ?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Play ma odejść ?

• TAK
      12
    • NIE
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha, ale to smutne ojc...

Chusteczki przynieść ?

PS. nikomu nie muszę się pucować w przeciwieństwie do ciebie ^^

Opublikowano

Rybson typowy dupowłaz bo nic nie potrafi sam zrobić ;] ach Ty hakierze nie wiedziałem ze Play ma taka duża dupe ze Ty tam wchodzisz :O

Co do skargi akurat do tych co reklamują i cheatuja moim zdaniem powody nie są wykwintne Ale na takich samych poziomach co dani delikwenci na dowodach. Co do Ciebie szybki za szybko odszedles jak poprzednim razem i jeszcze poprzednim.. Tak jak wspomniałem trochę dystansu, a co do Ciebie Kamilu... Sztama Forever :D

Ss.. parówo, Ty mi codziennie w dupe wlazisz i Ci nic nie mówię... Jaki hakierze?..O.o Idź poćwicz gadke do dziewczyn bo mi nigdy nie dorównasz :D
Opublikowano

"Jak ci nie pasuje taki powód warna to możesz przyjąć go jako warn za (twarz). Jak wolisz ;]" 

Rozwaliło mnie to.Napisała to osoba która jako jedyna nie pokazała twarzy z wyższej administracji :) Nie ma to jak siedzieć przed komputerem i obrażać innych.Dla mnie jest to wręcz smutne :>

Co do skargi,również zgadzam się że jest ona słuszna.Teksty "Wyruchalem ci matke, co ty na to ?!","Twoja matka pucuje berlo" są naprawdę żałosne,i takie zachowanie podchodzi pod 12-latka.Jeszcze rozumiem ban "Wypierdalaj" bo mi też zdarzało się takie dawać,co byłu u mnie rzadkością,lecz przypuszczam że nie czuł byś się mile jakby ktoś wjechał ci na matke.Myślę że dał od razu dał byś bana na forum jaki na serwerze.Powinieneś się nauczyć że nie jesteś pępkiem świata,i są tutaj również inne osoby które również mają uczucia.Mam nadzieje że Dudnes zrobi coś w tą strone,choć zawsze jak była skarga na Play-a to sam ją usuwał,lub po prostu była odrzucana.

PS Na temat przypucowania to ty już lepiej nic nie mów Play :) I tak patrzę jak dajesz te warny,ponieważ jest to jedna rzecz którą możesz zrobić aby się dowartościować. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

"Jak ci nie pasuje taki powód warna to możesz przyjąć go jako warn za (twarz). Jak wolisz ;]" 

Rozwaliło mnie to.Napisała to osoba która jako jedyna nie pokazała twarzy z wyższej administracji :) Nie ma to jak siedzieć przed komputerem i obrażać innych.Dla mnie jest to wręcz smutne :>

Co do skargi,również zgadzam się że jest ona słuszna.Teksty "Wyruchalem ci matke, co ty na to ?!","Twoja matka pucuje berlo" są naprawdę żałosne,i takie zachowanie podchodzi pod 12-latka.Jeszcze rozumiem ban "Wypierdalaj" bo mi też zdarzało się takie dawać,co byłu u mnie rzadkością,lecz przypuszczam że nie czuł byś się mile jakby ktoś wjechał ci na matke.Myślę że dał od razu dał byś bana na forum jaki na serwerze.Powinieneś się nauczyć że nie jesteś pępkiem świata,i są tutaj również inne osoby które również mają uczucia.Mam nadzieje że Dudnes zrobi coś w tą strone,choć zawsze jak była skarga na Play-a to sam ją usuwał,lub po prostu była odrzucana.

PS Na temat przypucowania to ty już lepiej nic nie mów Play :) I tak patrzę jak dajesz te warny,ponieważ jest to jedna rzecz którą możesz zrobić aby się dowartościować. :)

Jak uważasz że ja się dowartościowuje warnami no to współczuje twemu żałosnemu życiu.....

Karze ludzi tak jak na to zasługują, bany wyciągnięte z sprzed dwóch miesięcy i tam jeden bodajże z 1 miesiąca jest. Wchodzę na serwer jak wołają bo w cs'a nie gram od ponad pół roku.

Durga sprawa ja was kultury nie będę uczył, jak ja mam za takie coś degrada dostać to ja chętnie posiedzę 24h przy logach i wyciągnę na każdego adnmina powód do degradacji.

Naprawdę jesteście żałośni i jak uważacie że zachowuję się jak dziecko proszę bardzo, szkoda że już nim nie jestem ;)

Opublikowano

Powiem tak, ogólnie dla mnie to jest 

11863334-1232776586748650-55008684307921

ponieważ, rozumiem Administrator powinien dawać przykład wszystko się zgadza i wgl, jednak spójrzmy na to kiedy to było, zostały wyciągnięte dowody z banów gdzie minęła "kupa" czasu, jak by teraz każdy miał wyciągać powody banów np. by miał to zrobić Dudnes dam sobie głowę uciąć, że i ja i każdy jeden by był zdegradowany... Puśćmy to w niepamięć jak puścili i wybaczyli nam też nasze błędy. Popatrzmy teraz jak będzie, jak się nie zmieni piszcie skargę a jak będzie lepiej to co chcieć więcej. Jednak jak sam napisał nie gra w CS. 

Dla mnie jedynie tylko takie pouczenie bo jednak można było to szybciej wyciągnąć. 

P.S nie pisze tego bo "boję się" że mnie zdegraduje, nie po porostu wyciągnąłem fakty które są. 

Pozdrawiam 
Opublikowano

Dodałem ankiete, potrwa do 24.08.2015 także spieszcie się. Jeżeli wyjdzie więcej głosów na "TAK", odejdę.

Opublikowano

Jak Play odejdzie to padniecie jak ścierwo i tyle w temacie dla Was. Chuja potraficie sami zrobić a on Was trzymał. Pierwsze padną serwery później forum :/

Opublikowano

Po co ankieta z pytaniem, czy masz odejść? Nikt Ci tu nie mówi, żebyś spadał. Prosimy tylko o ogarnięcie tych wszystkich odzywek, które nie są miłe.

Dobra już wyluzuj, może tobie o to chodzi ale im o degrada mnie także jak postanowiłem tak postanowiłem, proszę głosować. Ja nie mam powodów do zmiany, traktuje tak jak na to zasługują. Mówię po raz x że nie gram w cs'a a wchodzę banować jak mnie o to poproszą także wy widzicie wszędzie play zły, jakoś nikomu to miesiąc temu nikomu to nie przeszkadzło, tylko teraz jakieś dziecko uważa że może wszystko. Ja naprawdę na każdego znajdę powód do degradacji,

Mr_Danio - wiecznie internetu nie ma a posty pisze na innej sieci.

Martini - kiedy nie wejde na steam i nie zobacze to martini teraz gra w global offensive czy jak to sie tam nazywa....

Goblani Moderatorzy  - wakacje mają przez 3 miesiace

o ub team już nie wspomnę i całej reszcie chociażby "Tomka", który poszedł na inną sieć jako opiekun u nas i sobie podania na admina składa na jailbreaku a mi co dziennie męczy dupę żebym zrobił mu zombie moda w html....

Każdemu ale to każdemu zdarzyło się napisać coś niecenzuralnego na say w cs, czy by to był admin czy zwykły gracz no i co mam graczy banować permanentnie ? adminom ma uprawnienia zabierać i banować bo napisał na say "kur**", "ja pier*** ale lagi" ? Ja tu was nie zamierzam uczyć kultury i nie obchodzi mnie co sobie o mnie myślicie, jeżeli wyjdzie w ankiecie żebym odszedł to ja to zrobię.... Ja nikomu dupy nie lizałem żeby dostać tą rangę i nikomu dupy nie lize w przeciwieństwie co do niektórych, tyle w tym temacie.

PS. Ja głęboko wierzę że jak odejdę to "szybki, kajman, retcak, misscutie" się dobrze zajmą serwerami.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ludzie wy w ogóle widzicie co robicie? Chcecie aby Play odszedł? Weście się puknijcie w głowę i pomyślcie kto będzie zajmował się serwerami ze strony technicznej ? hmm.. To, że napisał 1 miech temu coś takiego to okey. Teraz już tego nie robi i ( ja mam nadzieję ), że nie będzie robił. Tak więc ogarnąć dupsko, zamknąć ankietę oraz temat. Pamiętam jeszcze jak miałem tutaj swojego pierwszego admina na serwerze COD 801, który był Mega. W tamtych czasach grał Ibenus i walił bany z powodami : "Wypi****" ITD. Ja byłem nowy i też takie dawałem. I co teraz ktoś wróci do tego i napisze skargę? No kaman ludzie. Play jest taki jaki jest ale to spoko ziomek. Gadam z nim na TS mamy bekę plany co do serwerów ( Nawet na Forum ) a wy od tak chcecie go wyjebać bo co? Dał bana z takim i takim powodem?. Spojrzałem na ankietę i patrzę : 7 Głosów za odejściem Play'a. Pomyśleliście co będzie jak odejdzie? Już raz odszedł na inny serwer to serwery lada mig się rozpierdoliły. POZDROWIENIA dla tych, którzy dali TAK. 

Play, miej wyjebane a będzie ci dane. Zostań i ch**. 

@@Szybki

Mówiłeś kuźwa, że odchodzisz i nie wrócisz a nadal tu jesteś i jeszcze chcesz kogoś wy**** ??. Nie mam nic do ciebie ale uważam, że jeżeli ktoś odchodzi to na forum go nie ma. A ty nadal cały czas jesteś.

Opublikowano

Play kiedyś trzymalismy sztame aź do jednej akcji w której niby cię sprzedalem ale mniejsza o to. Hmm mówiaz ze masz na kazdego jakis powod dokladnie ja tez mam i mogę uwalic kazdego ale nie o to tu chodzi. Sobrze mi sie z tobą wspólpracowalo przez caly okres ale wkurwiles mnie i to mocno bo jestem na forum g...... i tak udzielam sie tam bo to forum przyjadiela zresztą napisalem ci to na gg i dudnesowi, a chyba mam prawo przebywac na innej sieci. Internetu faktycznje nie mam i to nie mal co miesiac przez okolo tydzien bo mam zjebany limit tak samo jak ty. A twierdzac ze nie robie nic tu mylisz sie bo pracuje nad czyms dla sieci cale wakacje co nie dlugo wejdzie w zycie. A ze nje udzielam się tutaj to znaczy ze nie ma tenatow ktore dotycza mojej pracy i obowiazkow. Co do odejscia nie wypowiadam się bo cala ta ankieta to dla mnie bezsens ale rozumiem twoje zachowanie... tylko prosze niepisz glupot w moją strone

Opublikowano

Play.. ty do każdego mówisz "dzieciak" "gimbus" a czasami się zachowujesz tak samo.. Wyzywanie na GG itd to dobre zachowanie ? ciśnięcie po rodzinie, po innych. Ogarnij się troche.. 

@down

Kolejnego warna ? :)

Na własną ? To po chu* wyzywasz?

@down 

A może kolejnego chcesz jednak?

Opublikowano

Pojebalo z tymi warnami? Już będę grzeczny xD Nie chce skończyć jak Święty :D

@up

Uważaj bo Ci stanie, uciekaj do szafy... Warn nadchodzi xd

@up Ślepy jesteś? Mówię, że nie chce już warnów :D

Opublikowano

Kurwa jak ogladam W-11 to tak ataje mi , przychodzi do mnie moj kot , tez mu staje , stoi pies sasiada w ogrodzi i co ? Patrze tez mu stoi !! No taki pociagajacy ^^ jest ten post ze ja*ierdole ku*wa mac !

Opublikowano

Pojebalo z tymi warnami? Już będę grzeczny xD Nie chce skończyć jak Święty :D

@up

Uważaj bo Ci stanie, uciekaj do szafy... Warn nadchodzi xd

@up Ślepy jesteś? Mówię, że nie chce już warnów :D

Kolejny gość co myśli, że może wszystko. Człowieku masz 20 coś lat a zachowujesz się jak nastolatek, który wyładowuje swoją energię wrzucając na innych co chodzą do Gimnazjum. Ż.E.N.A.D.A !!! <-- Kolejne przykłady, że wiek nie gra roli. 

@ down 

Boże żal mi cię idź już na te swoje forum i się tam zajmij a nie przyłazisz i tylko wkurwiasz i pokazujesz jakim jesteś "kozakiem" Mocny jesteś w gadce. Te twoje teksty, Ż.E.N.A.D.A wykuł z neta na blachę i teraz się chwali. OUT z tond !!!! Naciesz się ostatnimi momentami na tej sieci. 

@krzylop

Kolejny ziomek Play'a? 

Opublikowano

Zamknij mordę śmieciu, Ty nie masz prawa bytu!

@up Ciesz się, że nie wiem gdzie mieszkasz szczeniaku..

Nie banujcie :( Będę grzeczny!

Masz coś do Play'a? Ja go nie znam.

@up Sieć upadnie przez takie gimby jak Ty -,- Duduś i reszta sobie nie poradzą...

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć, pozwolicie, że się wypowiem jako osoba totalnie bezstronna. Nie musicie mnie podejrzewać o trzymanie z kimkolwiek tutaj. 

Odniosę się na samym początku do powodów banów, które rzekomo są wulgarne i nietrzymające poziom. Dla mnie sprawa jest o tyle jasna, że to byli ludzie z dnia, minus społeczeństwa, którzy odpalają cheaty aby być lepszym od innych w grze komputerowej. Jeżeli oni by poczuli się urażeni, okazałoby się, że jednak nie są odpaleni i ban jest niesłuszny to moglibyśmy dyskutować o ewentualnych konsekwencjach wobec Playa. 

Jeśli chodzi o zachowanie na forum, to myślę, że wszystko jest pod wpływem emocji jednak nie możemy sobie na to pozwolić - ale na pewno nie będziemy z tego powodu degradować go gdyż jest dla nas zbyt cenny. Myślę, że wystarczy po prostu poważna rozmowa, wyjaśnienie sytuacji. 

Kolega RyBson w jednym temacie oberwał pięć ostrzeżeń, gratuluje heroicznej postawy. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ogólnie chciałem moim zachowaniem pokazać Wasze w stosunku do Playa.

Cheaty nie zasługują na szacunek bo są jebanymi zerami, które niszczą rozgrywke innym.

Play bardzo dobrze robi dając takie powody, wtedy pokazuje im jak bardzo ich nienawidzimy ;)

Jeszcze nikt nie umarł od "brzydkiego" powodu bana.

Bądźmy szczerzy.. Jak Play odejdzie to ile macie % szans na przetrwanie? Odpowiem Wam: 0,000000000000000000001% ;)

@up co tu do gratulowania ^,^ Jednakże dziękuję :)

Opublikowano

Bądźmy szczerzy.. Jak Play odejdzie to ile macie % szans na przetrwanie? Odpowiem Wam: 0,000000000000000000001% ;)

@up co tu do gratulowania ^,^ Jednakże dziękuję :)

Nie ma co gdybać, Play zostaje a sieć na pewno nie upadnie. Ogólnie skarga widać bardzo naciągana, widać, że autor się bardzo napracował aby wywołać niepotrzebną burzę. Są wakacje, szukacie wrażeń. Gratuluje, co dalej? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma co gdybać, Play zostaje a sieć na pewno nie upadnie. Ogólnie skarga widać bardzo naciągana, widać, że autor się bardzo napracował aby wywołać niepotrzebną burzę. Są wakacje, szukacie wrażeń. Gratuluje, co dalej?

No nie wiem czy Play zostaje bo jednak został urażony tymi głosami na "TAK" nie sądzisz?. Ja na jego miejscu mimo wszystko podjąłbym złą w skutkach dla Was decyzję. Skargę napisał dzieciak który nie ma co robić, chodzi po amxbansie i szuka brudów, tak to już z nimi jest.
Opublikowano

Nie wydaję mi się, żeby ankieta decydowała o tym, że Play odejdzie. W niej może zagłosować każdy wróg, przeciwnik Playa pod różnymi kontami. Chciałbym poznać te głosy, które są za tym aby odszedł z sieci - oczywiście argumentując swoją decyzję, wtedy może polemizować.