Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Vego
Imię: Michał
Staż na serwerze: 2019 minutes [GT -> KLICK]
Doświadczenie: Wysoki poziom doświadczenia w Administracji serwera, forum i wyżej. Potrafię postawić phpbp z portalem Joomla czy serwer. Z wrodzonego lenistwa nie będę się tutaj zbytnio rozpisywać, jednak mógłbym   ;).
Znajomość AMX [0/8]: 7
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wydaje mi się, że parę osób zauważyło jak często gram na serwerze przez ostatni czas. Częstotliwość nie ulegnie zmianie. Wezwany na steam bądź innym komunikatorze (Online) również zawsze wejdę.
Dlaczego Ty?: Najprostsza - dlaczego nie? Najpopularniejsza - "często widzę cziterów, a nie widzę admina" (no właśnie - admin musi być niewidoczny  :P ). Sam nie potrafię odpowiedzieć, może wy dacie rade   ;).
Kontakt: [steam] Radko używane: [GG] [skype]
SID: [KLIK -> Profil STEAM] STEAM ID podam w przypadku zaakceptowanego podania na priv jeśli to nie problem.
Akceptujesz regulamin admina?: Tak 
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Wedle moich zasad nie wypowiem się w podaniu nie będąc adminem, wiec proszę teraz o łagodne wypowiedzi :)

Opublikowano

Miałem się nie wypowiadać, ale nie odniosę się do ww. wypowiedzi wiec tylko częściowo złamie zasady ;)

Napisze krótko i zwięźle:

BUMP

Opublikowano

No cóż, ja tez muszę być na tak bo degrada dostane ;(

- Wiek,

- Imiennik,

- 0 Ogaru,

- te interpunkcje, ble ble bla bla.

- cham bez zasad

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Przyjete

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.