Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się z wami oficjalnie pożegnać. Dlaczego? Postanowiłem zrobić coś ze swoim życiem zamiast siedzieć po 8 godzin dziennie przy kompie. Było to moje uzależnienie nie miałem życia poza komputerem czas to zmienic zaczać żyć tym co wokoło mnie. Czasem będe wpadał do was na serwery i oczywiscie na ts ale nie bedzie to codziennie i nie bede spędzał z wami tyle czasu co dotychczas.

Chciałbym podziękować:

@Koczan - mordo za świetne chwile na ts ciesze sie, że poznałem cie dzieki tej sieci kontakt zostanie ;)

@AcTiVe.? - super mordka dzieki za wspólne granie w cs'a lol'a i ciśniecie Koczana :D kontakt także pozostanie ;)

@Mr_Danio - dzieki tobie ta sieć żyje i dzieki za pomoc której mi chetnie udzielałeś. ;)

@martini - za rozmowy na ts i udzielona pomoc ;)

@Play - za wprowadzanie moich pomysłów na serwery i wytrzymywanie ze mna na gg :P

@Dudnes - dzieki za szybkie reakcje na moje wiadomości powodzenia w dalszym prowadzeniu sieci ;D

wiele by tu wymieniać. Poznałem tu wiele super osób i życze wam wszystkim jak najlepiej oby sieć się dalej rozwijała.

Trzymajcie się mordki  :siema:

• Właściciel
Opublikowano

Trzymaj się, mam nadzieje że będziesz nas odwiedzał :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pawełku, w końcu wkraczasz w dorosłe życie :D Życzymy Ci wszyscy szczęścia z nową połówką :P ale w lola będziemy pykać! :D

Eldoka.

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.