Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:csgocheatsru

Nick oskarżonego:Admin Urban

IP lub SID oskarżonego:http://steamcommunity.com/profiles/76561198145314341/

Przebieg sytuacji: Grałem sobie normalnie, ludzie zaczeli płakać z powodu cheatow u mnie. Urban poszedl na specta sprawdzic czy je mam, potem zaczalem się z tego śmiać. Zaczelismy ozywioną rozmowe na temat adminów i kicknął mnie,bez ostrzeżenia, za reklame w nicku, co jest bezsensem, gdyż on takowej nie zawiera. Godzina 20:39-20:40

Dowody: w załączniku

post-3208-0-89214600-1436899918_thumb.jpg

Opublikowano

Dostałeś bana za reklamę w nicku. Pytałem się jeszcze dla pewności Opiekuna Serwera ( Radioactive ) czy mam dać Ci bana czy nie. Radioactive odpisał mi, żebym Ci dał - w regulaminie jest napisane, że reklamowanie = BAN. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

@urbanpepe121212 Ty jako jedyny prowadziłeś ze mną konwersacje i gadałeś o reklamie w moim nicku. Reklamy w nicku nie ma, ponieważ nie wskazuje na żadną strone bezpośrednio.

Opublikowano

Ty byłeś jedynym bezpośrednio rozmawiającym ze mną, nie mówiąc o tym, że nie pisało kto mi dał kicka, a tylko ciebie widziałem z adminów online.

Opublikowano

Ty byłeś jedynym bezpośrednio rozmawiającym ze mną, nie mówiąc o tym, że nie pisało kto mi dał kicka, a tylko ciebie widziałem z adminów online.

Kolego o chuj ci chodzi ? Była reklama, nie wszyscy są tacy głupi jak ci się wydaje.

Ban słuszny!

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.