Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Twój nick: Robin Hood

Nick admina banującego:  B4N33D
Data/Mapa: 12.07.2015/ dd2
IP/SteamID: '37.47.43.102'/'VALVE_2:0:1334513660'
Serwer (mod): Katujemy.eu [ONLY DD2]
Opis sytuacji: dostałem bana za AB mimo ze na tym serwerze bylem czysty,zreszta zawsze bylem czysty. mam bana na cod 701 za prywatne wiadomosci...jak dl mnie ban nie sluszny
Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'AB'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:1334513660'
[AMXBans] Your IP: '37.47.43.102'
[AMXBans] ========================================

• Donator
Opublikowano

skoro tak to działa to niech ktos zrobi ze nie mozna wchodzic nigdzie a nie na 701 nie moge bo mam tam bana a na wszystkie inne moge wejsc,to nie moja wina ze to jest zle zrobione i nie powinno ogolnie dzialac na wszystkie skoro ma sie bana na danym serwie

• Donator
Opublikowano

troche to dziwne zwlaszcza w mojej sprawie..zawsze bylem czysty a ban jest na innym serwie za pw a wejsc moglem i moge wszedzie poza 701..takze licze i czekam na ab tutaj bo to za duzo komplikuje

Opublikowano

troche to dziwne zwlaszcza w mojej sprawie..zawsze bylem czysty a ban jest na innym serwie za pw a wejsc moglem i moge wszedzie poza 701..takze licze i czekam na ab tutaj bo to za duzo komplikuje

Trudno, że byłeś czyty. Miałeś bana z COD'a 701 a wbiłeś na DD2. Myślę, że musisz zgłosić się do czerwonych z prośbą o ub.

Opublikowano

Bany wszystkie do tej pory zostaną ci zdjęte.

Następnym razem pilnuj się, Dostałeś bana na serwerze (pernamętnego), to musisz napisać odwołanie na forum. Ban jest na wszystkie serwery, więc jeżeli jeszcze raz będzie taka sytuacja to nie zostaniesz odbanowany.

~ Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.