Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Mars.

afk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinni to po prostu usunąć i dodać anti-camp szczególnie dla terrorystów bo to się robi nieznośne kiedy wieksza część osób kampi całą rundę :<

• Właściciel
Opublikowano

Plugin sprawdza aktywność graczy na serwerze poprzez sprawdzanie czy dany gracz:

- przemiesza się

- aktywność kursora myszki

Dodatkowo wykrywa aktywności w czacie. (y) jeżeli nie jesteśmy aktywni w czacie, że tak powiem plugin bierze już nas pod uwagę ale nic nie robi póki będziemy się ruszać lub chociażby ruszać kursorem myszki.

Gdy wyrzucę plugin zapewne z rana czy wieczorem będzie stało 5 osób afk przez kilka dobrych godzin a fragi darmowe będą lecieć + zapełnione sloty afkerami 

Opublikowano

Z tego co zauważyłem do tej pory, po śmierci gracza plugin reaguje tylko na napisanie czegoś na czacie. Z jednej strony przydałby się dłuższy czas żeby nie trzeba było robić reconnecta jak ktoś się zagapi, a z drugiej za krótki na darmowe fragi. Anti-camp powinien być mniej irytujący.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zgadzam się Panami wyżej, AFK Manager odliczał również czas, gdy gadałem z resztą graczy przez mikrofon. Nie odliczał dopiero, gdy napisało się coś na chacie. Myślę, że Anti-Camp sprawowałby się lepiej niż aktualny plugin :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co wiem, to AFK manager został już usunięty z serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Potwierdzam, usunąłem na prośbę graczy. Często jest jakiś admin więc gdy widzi dłuższego afkera ręcznie go kickuje. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.