Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Ola1122334

Imię: Ola

Staż na serwerze: Od 5 kwietnia ilość przegranych godzin wynosi 218.

Doświadczenie: Patrzyłam się już dużo lat gdy mój brat grał w CS i nauczyłam się bardzo dużo.

Znajomość AMX [0/8]: 5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłam jak mój brat posiadał swoje serwery podczas gdy nie było go w domu.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-6 godzin zależy czy brat jest w domu jak go nie ma mogę nawet poświęcić cały dzień.

Dlaczego Ty?: Gram już trochę z wami na DD2 i bardzo dużo osób mnie już poznałoMyślę że jestem osobą miłą, sympatyczną, kulturalną, wesołą  i wiecie, że lubię sobie na serwerze czasem po żartować, wiem też o tym, że na naszym DD2 tych osób jest coraz mniej i myślę że takie osoby jak ja przydadzą się na naszym serwerze. Pragnę by na serwerze grało mniej odpalonych ludzi co ostatnimi czasami niestety jest inaczej i ich liczba wzrasta a nie zawsze admin jest dostępnyMogę spędzić dużo czasu na serwerze najczęściej w godzinach porannych i wieczornych . Jestem aktywna od 3 - 8  godzin dziennie na forum i często widzę zgłoszenia na SB, że ktoś jest odpalony a admina nie ma. Często staram się zgłaszać adminom  odpałów zaczynając od u@ do wiadomości na SB. Wiem że jestem młoda, ale to nie oznacza, że nic nie umiem ani, że nic nie ogarnę. Myślę że jestem jedną z osób na naszej sieci która spędza jak najwięcej czasu na naszym DD2 i jak coś mi się nie podoba lub widzę jakiegoś czitera zawsze informuję mojego starszego brata który zawsze sprawdzi co się dzieję. Moją aktywność można zobaczyć na poniższym screenie.

http://screenshooter.net/101977768/vlkymti Oczywiście jeżeli dostane szansę na admina na pewno będę miała jeszcze większą aktywność na naszym DD2 i mam pewność, że pomoże mi w tym mój brat. Wiem, że bardzo dużą ilość osób na forum będzie przeszkadzał mój wiek i to, że czegoś mogę nie umieć, lecz przez te kilka lat nauczyłam się bardzo dużo stojąc koło mojego brata gdy grał po parę godzin w CS i potrafię wyłapywać cziterów których jest bardzo dużo.. Dodatkowo zawsze jak gram z rana na serwerze widzę bardzo i to bardzo dużo cziterów na serwerze i gdy zawsze piszę na SB po admina żadnego z nich  nie ma i przez to ucieka bardzo dużo osób z naszego serwera na inny,  a ja mimo swojego młodego wieku mogę pomóc w przypływie graczy,  pilnowaniu serwera poprzez swoją wysoką aktywność oraz miłą atmosferę na serwerze . Zawsze chciałabym wnieść coś dobrego na serwer.

Myślę że jestem osobą pomocną która zawsze może pomóc graczowi z jakimś problemem. Jestem osobą która nigdy nie robi nic na siłę a gdy czegoś nie umiem wiem, że mogę spytać się o pomoc mojego starszego brata który zawsze mi pomoże. Chciałabym pomóc w sprzątaniu na tak dobrym serwerze . Myślę, że zdecydowanie przydam się do pomocy.  

Kontakt: Steam Ola1122334 | Katujemy.eu

SID: STEAM_0:1:4074032

Akceptujesz regulamin admina? Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania ! 

Opublikowano

To fakt, że jesteś ogarnięta jak na swój wiek, wyłapiesz prostego cheatera ale powtarzam prostego, który sie nie potrafi kryć z WH i modeluje ciągle. Jesteś w stanie ogarnąć serwer np upominanie za zachowanie czy kickowanie afków i powtarzam jeszcze raz wyłapania prostego cheata. Jednak to trochę za mało chyba na admina. Admin powinien być stanowczy i konsekwentny w tym co robi. Przy totalnym rozgardiaszu, który by mógł być na serwerze nie poradziłabyś sobie. No i ten wiek .... . I nie miej tego za złe. Jestem na NIE ;/ 

Opublikowano

Wiek to tylko liczba, ale 11 lat to za mało. Jesteś ogarnięty, może i już coś potrafisz, lecz nie bedziemy miec 11 letnich adminek.. Sorry, ale nie..

down

czyli teraz kazde 11 letnie dziecko bedzie adminem.. ? To, że jest aktywna nie zmienia, że za młoda... mozna przymknac oko na rok, 2.. ale nie 4..

Opublikowano

Przestańcie, dziewczyna siedzi na serwerze częściej i dłużej od was. Chce pomoc, jest praktycznie codziennie na serwerze. Wiek to tylko liczba, a że jest to dziewczyna to można jeszcze bardziej przymknąć na to oko. Nie skreśla się kogoś nie sprawdzając.. dać szansę można dając admina na okres próbny dwóch tygodni.

Jestem na tak.

W razie problemów z amx służę pomocą.

@up.

Ogólnie to nie wiem co.Ci do tego..

1. Mam prawo mieć swoje zdanie.

2. Nie wiem jak Ty, ale zdążyłem ją trochę poznać i stwierdzić, że zasługuje na szansę.

3. Masz 'swój' serwer, adminów, graczy.. i nimi się zajmij. Nie układaj komuś teamu, bo to nie Ty będziesz z nią adminował.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przykro mi młoda damo, ale jestem na NIE. Pierwsze co to młody wiek, a co z tym idzie to impulsywność. Przy natłoku cheaterów wątpię abyś sobie poradziła młoda damo, do tego jak będziesz jedynym Adminem na serwerze przy 32 graczach zaprowadzenie porządku to nie lada wyczyn. Póki co daruj sobie maleńka Adminowanie i zajmij się czerpaniem przyjemności z gry na naszych serwerach ;) Jeszcze na Ciebie któregoś dnia przyjdzie czas. :) 

Opublikowano

Na nie

Lubię Cię i często jesteś na serwerze, miła, lubi pożartować i nie sprawiasz żadnych problemów ale mimo tego muszę być na nie, ponieważ masz 11 lat a wymagane jest minimum 15 :) W przypadku innych użytkowników gdy wiek nie był wystarczający po prostu podanie zostawało odrzucane więc nie widzę powodu dla którego możnaby było zrobić dla Ciebie wyjątek ;) 

Opublikowano

wszystko jest okej ale jak wczesniej pisali masz za malo lat .. i tez mysle ze to podanie nie bylo pisane przez Ciebie tylko przez kogos starszego ..

przykro mi ale tez jestem na nie 

• Donator
Opublikowano

Neutral:

Jesteś miłą osobą i bardzo aktywną na serwerze, steam siedzi, staż  na forum jest, tylko ten wiek 11lat... to trochę śmiesznie wśród graczy by wyglądało gdyby widzieli Admina w tym wieku.

Opublikowano

Z góry uprzedzam że te podanje jest niespodzianką dla mnie i nawet nie wiedziałem o jego napisaniu.

Wiek jest tylko jednym z wymagań które jest twoją jedyną przeszkodom w tym podaniu.

Jestem na duze tak

+ staż gry

+ nie ma osobh która gra dlùżej od ciebje na naszym dd2 co widać w twoim GT

+ odpowiedzialna, ogarnięta

+ steam

+ staż forum

• Lubię to! 2
Opublikowano

Soory, ale ja również jestem na nie ponieważ jeszcze nie te lata. Może i ogarniasz czy też może nie, ale "regulamin" został po coś stworzony.

Jak byś miała te 14 lat, to mógłbym się przychylić do mojej decyzji ale tak to jestem na NIE.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie Odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.