Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Siedzę tutaj małą chwilę więc postanowiłem się przywitać.

Mam na imię Patryk, jestem ze Szczecina, mam za sobą 19 wiosen.

Za dużo o sobie nie powiem z życia realnego gdyż prawie takiego nie posiadam.

W świecie internetu miałem już doczynienia z redaktorstwem (czytaj "dziennikarstwem", heh). Można powiedzieć, że jestem grafikiem - robię awatary, sygnatury, bannery, loga itd. Może nie robię stron internetowych ale bawie się html czy w css.

W CS'a gram ponad 8 lat, co może wyjaśniać mój poziom gry na serwerze only dd2, oraz bany.. choć gram na steam.

Co do serwerów to potrafię pisać pluginy do CODów, zdarza się do innych też modów, paczki w sumie też bym robił gdybym miał pomysł, ciężko zrobić coś nowego.

To chyba tyle :D

Możecie spotkać mnie na serwerze dd2 podczas tego jak "otwieram" (prowadzę, jak zwał tak zwał) podczas gry, pod nickiem Sadomasochista.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Siema :) a z tym prowadzeniem na dd2 to nie przesadzaj ;) najpierw jestem ja potem długo długo nic i dopiero ktoś :D

Mógłbym się kłócić z Tobą na ten temat. Ale po co.. każdy jest dobry na swój sposób.

Nie chce wyjść na osobę, która ma za wysokie mniemanie o sobie. :)

• Właściciel
Opublikowano

Cześć 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.