Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Huragan

Imię: Szymon

Staż na serwerze: około 2 miesięcy

Doświadczenie: Kilkanaście godzin przegranych w CS 1.6

Znajomość sourcemoda [0/8]: 5

Czy byłeś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 – 6 godzin

Dlaczego Ty?:

Administracja jak na razie nie jest widoczna na serwerze co w pewnym stopniu utrudnia grę innym graczom w ciągłym użeraniu się z tak zwanymi „szkodnikami”. Dlatego złożyłem podanie aby zapobiec temu i w całości pomóc innym osobom czerpać przyjemność z przebywania na tym serwerze. Dodatkowo jestem aktywny, sympatyczny jak i bezkonfliktowy dlatego wszelakie niedogodności związane z graczami będę starał się na spokojnie wyjaśniać. Prócz karania również znajdę czas na pomoc nowym graczom w zapoznaniu się z panującymi zasadami na serwerze, komendami itp. Zdaje sobie z tego sprawę że na forum się jeszcze nie zadomowiłem jednak zawsze aktywność można na nim wypracować  ;)  a tym czasem na serwerze brak admina jak już wspomniałem jest pewnym problem.

Kontakt:

GG: 50131285

SID: STEAM_1:1:107943697

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bardzo aktywny gracz, widuję go codziennie na serwerze praktycznie.

Aczkolwiek forum mówi samo za siebie, 1 post, konto świeże tutaj mamy minus.

*Steam +

*Aktywność +++

*Wiek +/-

Głównym priorytetem jest potrzeba adminów więc jestem na TAK :)

Opublikowano

Popraw tą aktywność na forum i daj się poznać, jedyny minus. Staż jest, godziny na serwerze też. Małe tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również tyle co się zarejestrowałem na forum na dodatek grałem z tobą tylko raz ale przez ten czas było widać że jesteś przede wszystkim normalny chociaż mój post można uznać za mało ważny to jestem na tak 

ps zdziwiłeś mnie co do wieku ale za to kolejny plus bo udowadniasz że 15 latek może być normalny !

• Lubię to! 1
Opublikowano

Masz moje małe TAK. 

+ Aktywność na serwerze. 

+ Zaangażowanie. 

+/- Wiek. 

+ Przekonujące podanie. 

- Forum. 

- Konto pod podanie. 

Opublikowano

Myślę, że w tym wypadku można przymknąć oko na forum i dać mu admina na okres próbny obserwując przy tym czy aktywność na forum rośnie :)

+ mega aktywność na serwerze

+ przekonujące podanie

- forum

Opublikowano

Najważniejsze ze jest aktywny na serwerze, oraz ma możliwość spędzać dużo czasu.

Spełniasz wymagania, twój wiek jest w porządku, steam jest plusem, oraz masz duży staż na serwerze.

Forum poprawisz.

Masz moje Tak.

Opublikowano

Jestem na tak

- można dać mu szanse

- adminów brakuje

- aktywność duży +

- aktywność na forum można nadrobić

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.