Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: spik乇

Imię: Rafał

Staż na serwerze: Gram, nie gram. Ostatnio mam więcej czasu to jestem codziennie od tygodnia.

Doświadczenie: Małe, nawet znikome. (jeśli chodzi o cs:go)

Ale nie oszukujmy się, "adminowanie" w cs:go to jedynie ogarnięcie ludzi ;) dobrze, że VALVE walczą z cziterami i robią co jakiś czas fale banów.

Znajomość sourcemoda [0/8]: 4

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie, zależnie od chęci i czy czas pozwoli.

Dlaczego Ty?: Miło się gra ;) Jest trochę nieogarnięty serwer, nadużycia mikrofonu głównie :/

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum, gg 39194429 (i tak nie wchodzę).

SID: STEAM_0:0:50489904

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

@down

kobietom nigdy nie dogodzisz hahaha ;p pozdrawiam

@Rydz

Oj tam mordo, na naszym dust2 nie ma co grać :D tylko się chodzi i zabija. Ale po części masz rację ;) Admin przyda mi się tylko do tego, żeby dzieciaki mi się nie darły na mikro, czyli robię to pod siebie z lekką korzyścią dla sieci ;)

Ale jak na 1.6 miałem admina za czasów FFA to co źle było ?! :D Ja mam ludzi od tego haha Pozdrawiam Asieriesa ^^

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nie jesteś typem osoby która by pilnowała porządku na serwerze. Tobie jak do tej pory(jak Cie znam) liczy się tylko gra a nie pilnowanie graczy, przykro mi mordo ale nie widzę Ciebie na tym stanowisku. Jestem na Nie. 

• Właściciel
Opublikowano

Przykro mi ale przy takich sprzeciwach nie mogę przyjąć podania.

Podanie odrzucone.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.