Jump to content
Adob

NIE NO POZDRO DLA MODA.

Recommended Posts

"Zastosuj sie do wzoru" i zamiast dac mi edytowac to zamyka temat i przez to zakładam nowy robiąc nie potrzebny spam xoxoxox

Twój nick: Adob

Nick admina banującego: mr3
Data/Mapa: dd2 11/11/14 ~19;05
IP/SteamID: STEAM_0 : 0 : 264029865 '
Serwer (mod): dd2
Opis sytuacji: No bo generalnie, nie chodzi o to, ze chce zgłosic skarge na admina tylko u ub, gdyż zaszło nieporozumienie xD Bo rozmawiałem z adminem i w miedzy czasie napisałem cos typu "morda zerze, offaj to wh" tyle, ze to było do typa z mojej drużyny, z którym zawsze sie cisne dla beki, on mnie przez mikro cisnął, ja na chacie. No a admin zrozumiał, że to do niego było :c Oj mr3, przecież ciebie bym nie obraził <3
Wycinek z konsoli:
AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] There are 23 hours , 59 minutes and 35 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : Adob
[AMXBans] Reason : ' obraza admina '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 264029865 '
[AMXBans] Your IP : ' 213.77.52.66 '
[AMXBans] =======================================

Lepiej? hahahahaahha

Dbamy o to aby na serwerze panował jakiś poziom kultury, bo niektórym może przeszkadzać to że Ty ciągle się z kimś obrażasz.

Póki co bez ub, poczekajmy na wypowiedź admina banującego.

Poziom kultury? To zbanujcie może też tego typa co? Skoro przez mikro drze jape, zebym wypierdalał itd.? Raczej ludzi bardziej wkurwia jak ktoś klnie, przez mikrofon a nie pisze coś na czacie. A nawet jakby to obraza, ok to z tego co wiem to bany za to lecą na 30 minut, no to spoko, teraz na jeden dzien poszedł, bo admin myslal ze obraziłem jego, a odpisywałem typowi z teamu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.