Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj na serwie coś jest nie tak co jakiś czas każdy z graczy dostaje ping 120+ i wywala z gry przez ping......

Czym to jest spowodowane ktoś może wie ?:D 

Przez to sporo ludzi ucieka z tego serwera ;/ ..............

Można zobaczyc w AmxBans co jaki czas to wyskakuje :D

Opublikowano

Od wczoraj na serwie coś jest nie tak co jakiś czas każdy z graczy dostaje ping 120+ i wywala z gry przez ping......

Czym to jest spowodowane ktoś może wie ? :D

Przez to sporo ludzi ucieka z tego serwera ;/ ..............

Można zobaczyc w AmxBans co jaki czas to wyskakuje :D

Na JB wczoraj było to samo, każdy ping po 120+.

Opublikowano

Potwierdzam na JB, wczoraj wszystkich wywaliło i serwer był "Not Responding" przez kilkanaście minut...Na dd2 często mam ping w granicach 50, a potem rośnie do kilkuset i wywala, widzę, że nie tylko ja tak mam...Panowie HLTV nie działa, nie ma jak rozpisać demka, dać dowody do skargi, serwer wywala, może ktoś wreszcie pomyśli co robić dalej

Opublikowano

Naprawdę ja takich problemów nie mam. Rachunki płacę i jest ok :P Ale inni tak mają potwierdzam, i panowie albo coś z tym robimy, albo ludzie bd przechodzić na serwer gdzie grając przez 5h nic się nie dzieje. HTLV to też jest bardzo uciążliwe. jak masz na serwerze 4 odpały i mając nagrywać każdego z osobna to byłoby trochę śmieszne podejście do sprawy zamiast od razu bić permy, żeby się ludzie nie denerwowali.

PS. Włączyli mi internet więc wracam na posterunek ;)

Opublikowano (edytowane)

To nie pierwsza tego typu sytuacja, moim zdaniem myślę ze serwer się po prostu crashuje, i trzeba to na hostingu zgłosić albo po prostu zmienić hosting na stabilniejszy. Druga opcja może być to że po prostu ktoś pinguje ten serwer, ale komu by się chciało 2 serwer bodajże codziennie wyrzucać, nie trzyma się w ogóle kupy. 

Myślę ze to pierwsza opcja, zobaczymy co powie administracja.

Edytowane przez Steel Banging
Opublikowano

Być to może jest to wina hostingu, który coś kombinował przy maszynie. Niekoniecznie błąd leży po naszej stronie. 

• Właściciel
Opublikowano

Błąd nie leży po naszej stronie, wina maszyny. Najwidoczniej coś było wczoraj majstrowane przy 1s1k 

Opublikowano

To wina 1s1k, ja bym zmienił na co innego, każdy (kto się zna) powie to samo. Łanszot jest lipny i często sobie skacze :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Serwery są pewnie opłacone z góry, więc ciężko będzie tak z dnia na dzień wszystko pozmieniać. 

Opublikowano

Ale oby tak samo ciężko nie było potem z zebraniem z powrotem ludzi na serwer, bo serio nie da się grać na DD2 czasami.

Opublikowano

Obecnie nie ma lepszego hostingu niz 1s1k obecnie chowa się przy nim nawet pukawka i zabijaka, a błąd jest spowodowany maszynom i na pewno wszystko się ustabilizuje jeśli chodzi o HLTV zrobimy naradę i porozmawiamy o tym wszyscy na TS3 co zrobić dalej. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjasnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.