Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. 

Mam dla was kilka propozycji do forum a piszę tu bo nie znalazłem dobrego działu i dlatego tu piszę. 

1. Styl forum jest taki sztywny, pasowało by go zmienić na jakiś lepszy i żywszy . 

2. Dodać z prawej strony tam gdzie jest przydatne linki to dać tam nad tym kontakt z H@, J@, moderatorem, i innymi rangami związanymi z forum a nie z np; serwerami czyli adminami bądź H@ serwerów. TYLKO OSOBY Z WAŻNYMI STANOWISKAMI NA FORUM !!!

3. Dodać dział pomocy dla nowych graczy żeby się zapoznali z forum oczywiście ci pierwszy raz odwiedzający forum. ! 

4. Udostępnić czat od 5 sensownych postów.

5. Dodać radio na forum. http://tunein.com/radio/Radio-Party-Kanal-Dj-Mixes-s76592/  Takie albo inne :)

6. Dodać dział składek/wsparcia dla serwerów na reklamę czy inne rzeczy takie  jak by brakowało na opłacenie serwera. Bardzo by to pomogło serwerom .  :)

7. Zmienić monitory na forum. 

8. Dodać do działu z serwerami obok nicków H@ ich gg by ułatwić graczom skontaktowanie się z właścicielem serwera. <Bardzo przydatne. 

To tyle. 

Jeśli w złym dziale napisałem to proszę o przeniesienie przez moderatora do dobrego działu. 

Opublikowano

1. Styl jest w porządku - Nie.

2. Po co zaśmiecać forum nie potrzebnymi rzeczami - Nie.

3. Tak.

4. Niech jest jak jest, nie którzy użytkownicy czasem potrzebują pomocy, a najłatwiej napisać na SB - Nie.

5. To jest bardzo denerwujące, gdy spędzasz miło czas słuchając swojej muzyki, a tutaj za każdym razem gdy odświeżysz forum leci ci inna muzyka - Nie.

6. Nie potrzeba, myślę ze finansowo dobrze stoją - Nie.

7. Nie.

8. Tak jak w pkt. 2 - Nie.

Opublikowano

1. Nie - ewentualnie wprowadzenie stylu o którym była już mowa wcześniej :)

2. Nie - jest na forum post w którym jest podany kontakt do wszystkich "ważniejszych" osób z serwera.

3. Tutaj neutral z przewagą na nie bo w każdym dziale jest jego regulamin i wystarczy się do niego zastosować (dołączane są tez poradniki)

4. Nie - szybka pomoc dla nowych użytkowników w nagłych wypadkach

5. Nie - każdy może słuchać swojej ulubionej muzyki z komputera a ta na forum będzie tylko przeszkadzać

6. Jest takie coś na forum wystarczy minimum zapoznania z nim ;)

7. Nie - jest dobrze

8. Nie - kolorki wystarcza

Opublikowano

Żadna z Twoich propozycji mnie nie przekonuje, może to kwestia przyzwyczajenia, ale mi się podoba jak jest i moim zdaniem zmiany nie są potrzebne

• Właściciel
Opublikowano

Layout mam już nowego stylu, wystarczy go zakodować lecz tutaj mam obawy. Dużo osób przyzwyczaiło sie do obecneo stylu ponadto wyróżnia on nas bo większości sieci posiada ciemne style. Radio na forum odpada całkowicie, dodatkowe zmulanie forum, każdy moze włączyć sobie muzykę indywidualnie. Kontakt do osób wyższych na forum w sidebarze także jest zbędny, wystarczajaco jest on zawalony, ponadto od tego jest legenda forum, która pokazuje kto jest online. Kontakt do właścicieli serwerów także niepotrzebny, większości serwerów nalezą do mnie i Playa a do nas kontakt jest dobry pod każdym względem. Dział z dotacjami jest dostępny pod nazwą "Wspomóż nas". Czat jest dostępny od 10 postów i myśle, że tak jest okej.

Zmienic monitory na forum, co masz na myśli?

Opublikowano

A więc jesli chodzi o styl mamy już dawnoz robiony projekt czarnego stylu który wystarczy zakodowac i pewnie pojawi się on na forum. Propozycja z sidebarem nie była by najgorsza, jednak była już ekipa forum i to nie wypaliło, a tylko dodatkowo zamulało forum, a mysle że jeśli ktos bardzo chce to skontaktuje się z którymś z członków administracji bez problemu. Jesli chodzi o dział dla nowych graczy nie jest to głupi pomysł i gdy wróce z urlopu myślę że znajde na to jakiś dobry pomysł i coś zrobię w ty  kierunku. Kolejną sprawa jest SB od 5 postów propozycja nie jest najgorsza ale myslę że nikomu nie przeszkadza tak jak jest. Jesli chodzi o radio na naszym forum niestety nie ma go i nigdy nie będzie bo jest ono nam nie potrzebne do niczego mieliśmy wiele propozycji współpracy i odrzucaliśmy wszystkie więc teraz musimy postapić podobnie poniewaz mamy swoje zasady według których działamy. Wspomniałes także o dziale dofinansowania obecnie mamy już taki dział i wystarczy się troszkę rozejrzec. Dodanie kontaktu do H@ serwerów nie jest konieczne, tak jak wspomniał Dudnes nie mal każdym serwerem zajmuje się on, Play, Ja więc kontakt można znaleźć w profilu. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.